Last news in Fakti

22 Септември, 2016 14:40 1 146 4

Корнелия Нинова: Българи, бъдете горди и не навеждайте глави пред никого

  • независимост-
  • корнелия нинова
Корнелия Нинова: Българи, бъдете горди и не навеждайте глави пред никого - 1

„Честит празник, българи! Бъдете горди и не навеждайте глави пред никого, освен пред героите ни“. С тези думи председателят на БСП Корнелия Нинова се обърна към всички българи в Деня на Независимостта.

По повод предстоящите президентски избори, Нинова подчерта, че ген. Радев е единственият различен кандидат – чист и почтен човек, защитавал държавния суверенитет, националния интерес и спокойствието на хората. „Целият му живот е минал по този начин и той ще продължава да бъде такъв човек и напред“, каза още председателят на БСП. Тя подчерта, че зад двойката ген. Румен Радев-Илияна Йотова застава огромна човешка и професионална енергия.

„За мен е чест да бъдем заедно тук на този ден. Преди 108 години държавниците ни показаха, как трябва да се мисли и работи за България. Те ни завещаха един силен пример“. Това заяви кандидатът за президент ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, по време на честванията по повод 108 години от обявяване на Независимостта на България във Велико Търново. Той подчерта, че думата независимост означава много и точно сега имаме огромна нужда от нея, нужда от промяна и да се направи решителна крачка напред. „Ние вече започнахме тази крачка в името на настоящето и бъдещето на България, с отговорна позиция и грижа за нашия народ“, каза още ген. Радев. Според него трябва да има независима президентска институция, която да има една единствена зависимост – интересите на България и българския народ. „Тази институция трябва да обединява и гради партньори и приятели, а не врагове. Имаме нужда да бъдем заедно в тази кауза“, категоричен е кандидатът за президент. Той е на мнение, че залогът за тези избори е много голям, но единствената алтернатива за промяна е двойката ген. Радев и Илияна Йотова.

„Нямаме право да отстъпим, защото зад нас е България“, допълни той и благодари на членовете на Инициативния комитет за подкрепата и подчерта, че това са видни обществени личности от Велико Търново, с които ще работи с удоволствие.

„Мое призвание е да защитавам честта на пагона. Затова подкрепям и ген. Радев. Той мисли държавнически и ако бъде избран за президент ще защитава интересите на страната и народа“, допълни ген. Цветан Харизанов, председател на Инициативен комитет за подкрепа на кандидата за президент.

Корнелия Нинова и ген. Радев участваха в празничното шествие и полагане на цветя на паметника „Майка България“ във Велико Търново. На събитието присъстваха и Валентин Ламбев – председател на БСП-Велико Търново, Деница Златева и Весела Лечева – членове на ИБ на БСП и Мариана Бояджиева – народен представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЗ САМ

    1 0 Отговор
    Badete gordi I se dra6te - az otivam v USA
  • 2 Полар

    1 0 Отговор
    Абе генерале, ние да не падаме от Марс? тук сме живели десетилетия и помним кенефа соц и сега - същата дивотия си е, с единственната разлика, че преди дивидентите ги лапаха главно номенклатурата, а сега номенклатурата и частници наограбили държавните активи. Абе вие за маймуни ли ни взехте? как ще сме горди, като всеки боклук тук престъпник било политик или битов е на почит бе? каква гордост бе? Вие само по лозунгите сте велики. За военните ни да не говоримв - пълна трагедия. готови са задниците си и кръвта си да пролеят, за да заработят на миси по някой долар за апартаментче и количка, а нямат смелостта един престъпник политик да арестуват? Жива зян сте, да знаеш и червени и сини и пимбяни! Аз потомъкът на Тервел и Север и Аспарух ви го казвам - пълна трагедия е тоя кенеф тук, не разбирам защо го наричате "България"? Тук не е това нещо, бе генерале! ти знаеш ли какво правехме в България, ако някоя маймуна окраде човек, пребие жена или убие и изнасили момиче, не че се правеха такива неща тогава? Ей, генерале, тогава военните го хващаха, режеха му двете ръце, вързваха го на 4 коня и го разкъсваха на парчета! Сега вие пазите най-големите престъпници политици и им козирувате по парадите ве? Ми вие сте далеч от българите бе? Ти вярваш ли, че Аспарух би се гордял с вас? Ми вие оставихте мафиоти да ви съкратят армията и да нямате десет годни самолета да летите ве? Пълна трагедия и резил сте и военни и ченгета и изобщо цялата ненормална държавна структура от по

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Полар

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Полар":

    Абе какви ни ги обещавате бе? как ще работите в бъдеще, като сега и досега не работехте? Ето депутатите открито извършиха поредното многохилядно престъпление - гласуваха изборен Закон, че някой който два пъти не гласувал губел изборни права. Е, тия бандити що не ги арестувате и осъдите бе? ми те нарушиха суверенното право на човека по Конституция на личен избор - никой не може да ти отнеме правото да гласуваш! А вие военните заспали службашчета за парици ги търпите, че и пазите? ми вие сте резил бе! вие не можете ни защитите от тия тук, искате да ни опазите от армия ли бе? Ей, не ви вярвам! Аспаруховите българи бяха други - щяха да набучат на копие всички депутати заради престъпленията им! Вие не можете ги арестува и затвори дори? Жив зян сте брато, трагедия - заявявам го с тъга! Не ви вярвам бе! нито на останалите кандидати. Вие нямате нито морал за справедливост и чест нито желание да промените статукството на властта на мафията? Как ще ни защитите? няколко ченгета от ДС въртят властта в тая бананова кенефчийница тук и нито един от вас генералите не ги спря? Няколко човека - двама са най-главните. че как ще ни опазите бе човек? вие 240 депутата не можете наказа, искате да ви вярваме? ЪПСУРД!
  • 4 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Полар":

    Това е точно така , но всичко това го позволява тъпия народ . Това не е народ , а безмозъчни мекотели без чувство за принадлежност за род и родина . И естествено в такава среда т.н. управляващи- потомствени номенклатури се чувстват богове .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове