Last news in Fakti

23 Октомври, 2011 20:31 653 2

Кадиев: Откраднаха ни демокрацията

  • избори 2011

Откраднаха ни демокрацията. Това коментира за днешния изборен ден кандидатът на БСП за столичен кмет Георги Кадиев, който има данни, че над 50% от хората отказват, че участват в екзит пол, след като пуснат бюлетина в урната, предаде репортер на Факти.бг. „След като ГЕРБ ни отнеха свободата на словото, след като ни отнеха социалната политика, бизнеса, сега ни откраднаха и гласовете”, заяви Кадиев и изтъкна, че не е нормално избирателите да чакат по два часа и да се отказват да упражнят правото си на глас. Според него изборните резултати са подменени от многобройните измами на управляващите. Кадиев заяви, че никога не е виждал такива големи опашки пред избирателните секции. На въпрос дали ще искат касиране на резултатите Кадиев отговори, че ако управляващите имат малко слрам, трябва сами да предприемат някакви действия.

 

Кадиев призова да се изчакат окончателните резултати. Той е убеден, че ще отиде на балотаж с Йорданка Фандъкова, освен ако няма „грандиозна измама. „Ако не отидем на балотаж, продължаваме като опозиция в София”. На въпрос защо вече 20 години БСП не успява да превземе управлението на столицата, Кадиев отговори, че явно не са успели да убедят софиянци в свжоите идеи. „Такава е волята на избирателите, признавам, че има проблеми, включително и в собствената ни партия.

 

Румен Овчаров заями, че към моменвта партията му е получила повече гласове отколкото на предишните парламентарни избори. Той каза още, че управлението на ГЕРБ се е превърнало в синоним и криза и тя трябва да бъде прекратена.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    xaxaxa tia komuniagi im se d...a ekstra im go zabihme.
  • 2 пена

    0 0 Отговор
    Хахахах, от БКП да дава акъл на тема демокрация. По-голямо лицемерие няма просто....