Last news in Fakti

26 Октомври, 2011 09:22 890 0

Каролев мисли дали да не иска касиране на изборите в София

  • избори 2011-
  • владимир каролев-
  • избори-
  • софия
Каролев мисли дали да не иска касиране на изборите в София - 1
БГНЕС

След като анализираме резултатите, ще видим дали ще искаме касиране на изборите. Това заяви икономистът и бивш кандидат за кмет на София от НДСВ Владимир Каролев пред „Здравей, България“ по Нова телевизия.

Йорданка Фандъкова щеше да спечели изборите и без някои неща, които се случиха. Дали ще признаем резултати, зависи, каза още Каролев. Аз още чакам да излязат окончателните резултати.

Ние правим наше паралелно преброяване. Някои неща, които се забелязват при нашето преброяване са странни, каза той. "Това няма да направи Владимир Каролев кмет, но ще ви кажа много странни неща". Каролев даде пример болници, където би трябвало хората, които лежат там да са гласували повече за президент, защото са от цялата страна. Но се получава, че тези хора, които са гласували за президент са по-малко отколкото хората, които са гласували за кмет, съобщи той.

Оказва се например също, че в района, в който е отраснал Владо Каролев, където всички го познават и "нямаше човек, който да не ме приеме", той има 4,7 % гласове в секцията, което означава, че има 20 гласа. "Само аз с моите роднини сме 9 човека. Това просто няма как да е така", категоричен бе Каролев.

Аз не видях Даниел Вълчев да работи за кампанията на Йорданка Фандъкова. Видях, че в един вестник написаха, че я подкрепя, но говорих с него. Оказало се е, че Даниел Вълчев е бил на събитие в подкрепа на София за културна столица на Европа. И че не е подкрепял Йорданка Фандъкова. „ПР-ите на ГЕРБ съвсем по друг начин са го разтълкували това“, каза още Каролев.

Той каза, че бюджетът на НДСВ е бил един милион лева. ГЕРБ само за София са похарчили около 1 милиона, но те твърдят обратното, допълни Каролев.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА