Last news in Fakti

22 Март, 2012 15:29 967 0

Каролев се оттегли като общински съветник

  • владимир каролев-
  • се оттегли-
  • общински съветник-
  • столичен общински съвет

Владимир Каролев се оттегли като общински съветник в София. На негово място застава бившата заместник – министърка на икономиката в правителството на Сакскобургготски и следваща в листата на НДСВ  Любка Качакова.

Общинският съвет не е постоянна работа. Аз напускам, макар и с тъга, тъй като бях обещал, че ще напусна, ако НДСВ не постигне по-добри резултати на изборите. Така Каролев аргументира напускането си. Той припомни, че е обещал  два пъти – при обявяването на кандидатурата му на 1 септември 2011 г. и след това на 23 септември, когато откри кампанията си, че ако не постигне по-добри резултати от предишния път няма да бъде общински съветник.  „За съжаление, не успях да постигна по-добри резултати. Пак имаме двама общински съветника. Имаме малко повече гласове, но малко – 700-800 гласа повече, което също не е добър резултат. Още като минаха изборите, аз казах на ръководството, че ще напусна политическия съвет и общински съвет”, обясни Каролев. Напускането му позакъсняло, тъй като Любка Качакова имала здравословни проблеми с майка си, но сега вече всичко било наред.

Напускането на Каролев е голяма загуба за нас и за софиянци, каза общинският съветник от "Синята коалиция" Борислав Бориславов (СДС). Председателят на съвета Елен Герджиков пък обеща, че със сигурност ще търси Каролев като външен експерт "въпреки пиперливия ви език".
Каролев от своя страна се извини на съветниците, ако някой е засегнал.

Каролев още уточни , че засега нямало да се оттегля от НДСВ. "Ще продължа да се занимавам с всичко, което съм правил досега извън общинския съвет", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА