Last news in Fakti

7 Ноември, 2016 00:18 7 042 48

Ако загубим балотажа отиваме на избори

  • борисов-
  • герб-
  • балотажа-
  • избори

От политическите партии ГЕРБ се представи най-добре. Всички останали са скрити зад какво ли не, заяви премиерът Бойко Борисов

Ако загубим балотажа отиваме на избори - 1
Снимка: Факти.бг

Ако загубим балотажа, отиваме на предсрочни избори, ние излизаме от управление, заяви премиерът Бойко Борисов на пресконференция след президентските избори днес.

„От политическите партии ГЕРБ се представи най-добре. Всички останали са скрити зад какво ли не. Играхме честно с наш кандидат. Нека видим крайния резултат. Ще го изчакаме. Мисля, че Цецка Цачева и Пламен Манушев направиха доста добра кампания. Изненадват ме резултатите на РБ, очаквах повече. Мобилизираме се за втория тур, при тази малка разлика, мисля че на втори тур имаме реален шанс да ги победим. Извадихме си поуки. Ако загубим балотажа отиваме на предсрочни избори, ние излизаме от управление”, каза премиерът, след като по време на предизборната кампания на два пъти се зарече да ще подаде оставка, ако кандидатът на партията му Цецка Цачева не спечели на първи тур.

Не искам да създавам какофония за една седмица в държавата, посочи премиерът: "Как сега да дадем оставка? Коя е първата политическа сила? Аз никога не се отмятам. Не искам да създавам какафония за една седмица".

"Не се отмятам. Кога съм се отмятал", попита Борисов. В отговор на въпрос той каза, че няма да приеме подкрепа за балотажа от две партии - БСП и ДПС.

„ДПС и БСП вече играят заедно и автоматично отпадат от тези, с които бихме говорили. Хората трябва много добре да си дадат сметка през следващата седмица, че следващото управление може да е БСП-ДПС”, каза още Борисов.

"Много е ясен фронтът – БСП-ДПС, за съжаление и ДСБ. 14% от Реформаторския блок са гласували за Радев", заяви Борисов, като намекна, че реформаторите са видели, че подкрепеният от тях кандидат се представя слабо и затова са започнали да гласуват за Радев.

"До следващия понеделник. Ако загубим балотажа отиваме на предсрочни избори", подчерта той. 

"Патриотите дадоха такъв резултат, като говорят неща, за които знаят, че няма как да станат – с ракети ще нападат Турция, ще има водни оръдия по границата, неща, които няма как да се случат", каза още той.

Следващият понеделник това ще се случи, ако загубя изборите, каза премиерът. "Мога да губя, но е рано да се говори за загуба. Иначе винаги има първи път", заяви премиерът. Ние им оставяме държавата в перфектно състояние, подчерта Борисов.

"Ясно е, че ще има балотаж ще има възможност. Много е ясно да знаем каква България искаме да видим на втория тур с партизанщина и без еврофонодове или България, която разчита на европейската солидарност. Обръщам се към българските граждани, които не желаят да се прави експерименти с БСП и ДПС с българския народ, икономика, с бъдещето на нашите деца.  Всички граждани, които помнят тоталитаризма, нашите деца да се допитат до своите родители, активните хора на България, защото за тях сме правили така да се развива малкия и среден бизнес. Няма как да се случи", заяви Цецка Цачева.

"Убедена съм, че гражданите на България много трезво ще оценят каква е ситуацията. Вярвам, че е възможно до края на окончателното обявяване на резултатите те да бъдат с друга посока”, каза още тя.

Вярвам, че е възможно до края на обявяването на резултатите те да са различни. Активните хора излизат да гласуват след 15-16 ч., добави тя.

"Кампанията продължава, тя не е приключила", коментира още Цачева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Лумпен
  • 2 Картър

    1 0 Отговор
    Сега гледах бившата партиина секретарка на БКП Цачева, как плашеше малките деца с комунистите. Голям смях ви казвам, тази си е сгрешила професията.))))))
  • 3 Христо

    1 0 Отговор
    Това е герб, превъртели и алчни за власт боядисани КОМУНИСТИ, ХОРАТА НЕ СА ТОЛКОВА ТЪПИ БОЙКО.. ЗАГУБИХТЕ И СИ ПИШЕТЕ ОСТАВКИТЕ... МАРШ ОТ МАЙКА БЪЛГАРИЯ
  • 4 Колелото се върти

    1 0 Отговор
    Вече говори точно като Станишев! "Може и да пада, ама все пак бил бил"... Помните ли тоя момент? Сеирът е пълен!
  • 5 Мдааааа

    1 0 Отговор
    Спиралата от грешни ходове на Бай Х. не спира! Силно се надявах, че няма да направи глупостта да извади "най-силния си коз" и да ни плаши с оставки, комунисти и пр. Това са президентски избори, а не парламентарни, ама той явно не е разбрал, щом пусна поредната куца кобила!
    "Не се отмятам. Кога съм се отмятал" Ха ха ха, ама ти сериозно ли ве Борисов !?!?
    И каква даржава, ще ни оставиш с варвари пред портите и договорка да ги пуснем и настаним!! Е няма що тъкмо по-бързо, ще ни превземат по магистралите, които "построи" !
  • 6 майна

    0 0 Отговор
    Ве говорите вие дето с магистралите се прибирате всеки ден
  • 7 Бай хой

    1 0 Отговор
    Бай г.з или галено тиквата го праха на тия избори като шкембе у дувар.
    Е другарю бойко борисов политическото бунище те очаква с отворени обятия. Ще те приеме като симеон борисов.
  • 8 некойси

    0 0 Отговор
    Винету групата продължават да се излагат, вадят скелети от гардероба да ни плашат, че то или онова може да ни се случи. Сякаш докато са управлявали сме живели като в приказките.
  • 9 колю

    0 0 Отговор
    Основната грешка е това ,че не знаете в годините Ваше управление какво става в селата и малките градчета. Заложихте само на големите градове. Лъжат и Вас твоите феодали-кметове и тормозят хората. Не изпратихте полиция,данъчни и др. да попитат кой и от какво има къщи палати ,магазини дето не са чули за касови апарати , скъпи коли за над 50000 бройката на работещи за 400 лв някъде . Не си видя и съветниците на тези кметове с основно или никакво образование. Нелегалните кръчми ,продажбата на хапчета до хляба в " магазина " , кмета - казанджия , арендатор, в двора му сватби се правят по три дни всяка седмица ,вият маанета а там дори и барче няма уж. Да върнем хората на село. Глупости. Точно в уикенда е най-отвратително в селата. Иначе пари няма за боя за тротоара. "Не дава оня от горе"... Има за агнета курбан в махалата преди и след избори. За там и асфалт има и канализация ,другата част-Българската кучета я яли. И това са Вашите кметове . Те Ви представят и са пример за Вас и управлението Ви.
  • 10 безпар 3 пок

    0 0 Отговор
    Е няма такъв смях бивши комунисти да плашат с връщане на комунизма,с коя ръка да се прекръстя вече не знам. Егати и цирка.
  • 11 бббббб

    0 0 Отговор
    Хахахаха. Отначало казваше,че ако изгубят първия тур ще подаде оставка.Сега ако,изгуби втория тогава ....после като изгуби втория ще каже ,че не смего разбрали.Еййй този нос ,ако растеше щеше да е стигнал марс.
  • 12 ЗаЧуден

    0 0 Отговор
    Гледам коментарите и се чудя, как може тоя злобен, ограничен, крадлив и дребнав народ да заслужава нещо по-различно от един истински комунист за президент.
  • 13 123456789

    0 0 Отговор
    Едва ли има нормален българарин, който да си представи, че

    Цецка Цачева - ще бъде президент, водач на нацията, патриот, харизматична личност, обединетил на нацията, лице на всички българи по света.

    Време е да докажем, че Генерал Радев е личността, която ще представлява всички българи!!!

    Коментиран от #14

  • 14 десен

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "123456789":

    Радев е против НАТО, против санкциите срещу Русия, което означава, че ще ядем дървото, така, че твоя Генерал БИВШ, няма как да представлява всички българи.
    Аз съм нормален БЪЛГАРИН и искам ЕС, Меркел и НАТО, а ти си просто комунист, искащ Евразийския съюз и Путин.
    Нали се сещаш, че това няма как да стане, щото ще докарате някоя гражданска война вместо обединение.
    Бойко беше прав, че материала е много кофти.

    Коментиран от #27, #46

  • 15 десен

    0 0 Отговор
    Докарахте пак на власт БСП (БКП) то БРАВО и честито на печелившите, върнахме се в самото начало на прехода, после да не се чудите, защо сме бедни гладни и защо ни крадат, а българските фирми ги изкупуват руските олигарси.
    Това са фактите и няма значение Бойко какъв е, важното е какъв е КУРСА, който следва, а той е към ЕС и НАТО.
    Жалко, че повечето хора не могат да го разберат!

    Коментиран от #21, #45

  • 16 Киро

    0 0 Отговор
    За съжаление, няма по-добра алтернатива от ГЕРП и Мр.Тиква при тази политическа система.

    За съжаление.

    Кой да ни управлява, ония червени уроди, заедно с ДПС ли?
    КОЙ?

    Единствения шанс за позитивна промяна са мажоритарните избори!
  • 17 onq s konq

    0 0 Отговор
    ГЕРБ ще си остане на власт защото нямат достоен опонент

    Коментиран от #19

  • 18 Мемфис

    0 0 Отговор
    Как няма да е нисък процентът за РБ, като ги плюеш по всякакъв начин, всички рускоплатени медии вече 20 год само И.Костов им е в устата и хората виждат, че ГЕРБ не е нищо друго,освен поредният метастаз на ДС и БКП!

    Коментиран от #20

  • 19 десен

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Кон стига с тия заучени фрази бе, заради тях докарахте комунягите на власт отново, не виждаш ли какво става?
    Купувай части за старото БМВ, щото се очаква да станат дефицитни, в Русия не ги правят.
  • 20 десен

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Мемфис":

    Само, където единия метастаз иска ЕС, а другия Русия, има разлика, нали?
  • 21 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "десен":

    И какво като ще спечели Радев?Бил комунист.Какъв комунист е Радев бе?Бил против НАТО.И Първанов беше срещу НАТО,Станишев също,поне на приказки.И какво направиха?Излезе ли България от НАТО?Поддържаха същата политика,каквато беше на Костов,на Царя и на всички останали преди и след тях.Продаваха България на чуждите интереси,дупеха се на американците,както се дупи сега Боко.Целуваха г.за на Ердоган,както го целува Боко.Правеха всичко което им нареждаха бюрократите от Брюксел.Кой от всичките тези продажници направи нещо в интерес на България?Кой-Борисов.Станишев,Първанов,Плевню.Цецка,Костов,Симеон втори,кой направи нещо за народа си?Всичките са рожби на БКП,всички правят едно и също като са на власт,ядат и крадат без ограничение и скрупули.Били комунисти,хахахахахахахахахаха.БСП няма нищо общо с комунизма.БСП е една от многото социал-демократически патрии,които нямат в себе си нищо социално и нищо демократично.БСП са същите леви като герберите на Боко,като разни патриоти и всякаква друга лапаща и продажна паплач.

    Коментиран от #31

  • 22 Ник

    1 0 Отговор
    ТОВА БЕ НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ заради арогантното поведение не само на Винету, а на всички политици за последните 26 год.!
    Какво се случи?
    МАРЕШКИ събра за един месец 10% от вота на избирателите!
    При целият медиен комфорт на ГЕРБ и БСП и огромни бюджети разполагането с целият държавен апарати имат средно по 23-25%.
    Изброените управляват от години и събират едва 1/5 от гласовете.
    А един човек за за броени дни обра 10% !
    РЕФЕРЕНДУМА ДОКАЗВА СЪЩОТО!
    -Това е наказателен вот срещу всички политически партии!
    Какъв е изводът?
    - Мутрите от всички цветове трябва да освободят местата си за да могат да влязат по способни!

    Иначе ако трябва да коментирам поведението на Винету...
    ТИПИЧНО ПО СЕЛСКИ, АРОГАНТНО БЕ ПОВЕДЕНИЕТО НА БАЙ Х!
    Той за пореден път не показа че има чест.
    Нямаше дори смелост да даде официална пресконференция. Навря се в шибаният си офис и стоя там с надеждата журналистите да се разкарат и да не го питат нищо.
    Сега стои с пожълтели гащи и умира от яд заради собствената си простотия да се прави на мъжкар!
    Толкова беше и каратист този! - Никой не го помни като добър състезател.

    Коментиран от #24

  • 23 Иван

    0 0 Отговор
    Призовавам всички да гласуваме за ГЕРБ не защото ги харесвам а защото са твърде прозрачни.На всички е ясно че ще се намялят средствата от европа и тея л..на искат да се измъкнат!!!Оставял държавата в перфектно състояние!!Нямам думи!Нарочно предложиха Цачева за да могат да се измъкнат елегантно!!!За съжаление народа сигурно ще гласува за Радев и тоя Боко ще се измъкне.

    Коментиран от #25, #39

  • 24 десен

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Ник":

    Това си е жив мазохизъм, граничещо със самобичуване, от зле, та още по-зле.
    При Бойко било зле и къде отиваме, към Тройната коалиция, към Русия и към ........ поредната катастрофа!
    Народа търси закрила при бившия му ПАЛАЧ, супер, в стремежа си към търсене на справедливост се нахендрихме баш на най-справедливите, по голямо малоумие от това здраве му кажи.

    Коментиран от #29, #36

  • 25 десен

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Иван":

    Ванка, може би и ти си прав и това не е изключено! Както направиха на миналите избори с правителството на Орешарски! Въртят някакви номера явно, но за сега нещата не са много ясни, но скоро ще се изяснят може би.
  • 26 гост

    0 0 Отговор
    Да Ви гонят до дупка за ВСИЧКО и ВСИЧКИ
    и ПАРИТЕ ДА ВЪРНЕТЕ от ВСИЧКИ ТОЧКИ на Света
  • 27 Гражданин

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "десен":

    Меркел и в Германия даже нея искат! Чел ли си защо германци се изнасят от родната си Германия? Май само емигрантите и ГЕРБ си я харесват!
  • 28 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор
    Нищо няма да се изясни,десен.Ще си е всичко по старому.Ще има "ляв" президент с "дясно" правителство,както по времето на Първанов.И всичко в блатото ще се успокои до следващите избори,на които Бай Х ще си припадне резонно,тъй като няма да има честта и достойнството да си спази дадената дума.Радев при евентуална победа в изборите ще си иде във Вашингтон и Берлин ще си цуня американския и немски задници и в гьола ще имаме нова първа жаба.Всички плямпат за някаква промяна,но при хващане на кокала всички си завъртат задника в правилната посока.Няма да си нарушат рахатлъка.
  • 29 Сори

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "десен":

    НАРОДА ПРЕДПОЧЕТЕ ПО ПОНОСИМИЯ ПАЛАЧ...не е все едно да ти вл..е 20 см...и 220см
  • 30 Киро

    0 0 Отговор
    Сега разбрахте ли, че сегашната политическа система е изчерпана?

    Разбрахте ли?!

    Алтернативи НЯМА.
    Всички от тези са управлявали, знаем ги и какви са!
    Пак ли ще сменяме едни изроди с други изроди, като знаем какво ще се случи?

    ПАК ЛИ?

    Молете се Референдумът да мине, защото НЯМА никаква друга алтернатива, освен мажоритарните избори в момента!

    Коментиран от #32

  • 31 Бат Ваню

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ярослав Станчев":

    Кой, кой? ... и аз тва питам ама ... Орешарски още не казва.. ха ха ха. На некои хора им трябва още 30г. преход да разберат, че комунисти отдааавна няма! .. ха ха ха... Къв комунист е Сергей Станишев?... загроби България с 10 млрд. и се скри в европарлавента на заплата 50 000 . Илияна Йотова е на заплата 50 000 също в Брюксел и ше дойде тя вице на 4000 лв. ... ха ха ха... ............. .................
    ..... Важното е курса да не сe сменя - а той е.... дясно ориентирана България към НАТО и Евро съюза!... а сега това може да го извърши само Бойко и ГЕРБ !... и.... когато разберете, че нема никой да ви опраи (ха ха ха) .. освен вас самите тогава значи прехода за вас приключва (аха ;-) ).... тя темата е дълга .... ама общо взето това е. .............. ................ .................
  • 32 Уууууу

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Киро":

    Има изроди ..има и по изроди като твоите приятели

    Коментиран от #33

  • 33 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Уууууу":

    Кои са "моите приятели" бе!

    Хората не искат никакви изроди, нито големи, нито не-толкова-големи!
  • 34 Про

    0 0 Отговор
    БОКО... БОКО ако си МЪЖ ти на ДУМАТА СИ ДРЪЖ....оставка още на първия тур...иначе си оставаш ДВЕ ПРЪДНИ И ЕДИН ВРАТ
  • 35 Киро

    0 0 Отговор
    Само да припомня на другарите с ушанките, да не си мислят, че народът е поискал тях за управлението!

    И Тиквата и червените са тотално компрометирани и ако обичат, да не си правят сметките без кръчмар!
    За другите в парламента да не говорим, те същите!

    Айде, ако обичате, да се съобразите с волята на Народа и да свиквате Велико Народно Събрание и да се сменя изборната система с мажоритарна!
  • 36 Ник

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "десен":

    Всъщност мисля че грешиш!
    Първо няма как да бъде сменена позицията на страната, освен ако няма следваща световна война! Тоест това с Русия и връщането на съветския блок е преекспониране на събитията.
    Тоест не се връщаме към СОЦ-а. Ние нямаме шанс за това. При тези заеми с които ни натовариха ГЕРБ, ние нямаме никакъв шанс за лява политика. От 9,9 млрд през 2009г. и липса на дефицит сега имаме над 26млрд. дълг без да броим дълговете на държавните НЕК, ПОЩИ, БДЖ.
    Тоест не мога да поддържам такава пагубна политика без значение как се казва партията!
    Второ Борисов е крадлив! Говори че не е с ДПС, а крадат заедно!
    Обществените поръчки от Пеевски са достатъчно доказателство. Дори въпреки че излезе от медиините изяви той продължава да кръде в едно с Борисов. Новосъздадената Софийската фирма ЗМБГ собственост на Пеевски печели на поразия договорите за Боклука в страната! Това става със специалното съдействие на Борисов! Севсем прясно- прасно! Обявената обществена поръчка за предпазна дига в с. Гълабово за над 4 млн. е с покана към 3 фирми и трите свързани с Пеевски!
    Какво да говорим повече?
    - Аз крадливи, арогантни Софийски цървули от Банкя не желая да ме управляват!
    НЯМА ЧЕРВЕНИ И СИНИ! ВСИЧКИТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ!
    Кое в поритиката на ГЕРБ е дясно? - Теглените на кредити и харченето на пари в безсмислени проекти са чисто леви мерки! Санирането на жилища с кредит е лява мярка! Умишленото фалиране на НЕК с налагане да се купавя н тока на висока цена и да

    Коментиран от #40

  • 37 бат ваньо

    0 0 Отговор
    Ако ГЕРБ, бяха направили половината от това, което Радан Кънев искаше на парламентарните избори, а именно независима ефективна и действаща съдебна система, електронно правителство, реформа в администрацията, борба с корупцията и тн. сега щяха да се поздравят със впечетляваща победа. На хората им е писнало вече и няма да търпят никой, който заобикаля тези проблеми.
    Но за да не предприемат никакви действия в тази посока си има причина. Или са клонинг на кумунистите или са се изцапали много.
  • 38 Бай хой

    0 0 Отговор
    Вън на мутрата и шайката крадци!
  • 39 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Иван":

    Прав си. Тиквата е паталогичен лъжец и не знам дали ще направи предсрочни избори, но ако направи наистина трябва те да останат на власт, та да покажат колко НЕмогат и веднъж за винаги да се разкарат от политиката. Хубаво ще е след това да им се търси и отговорност за кражбите и беззаконията. Иначе пак ще се измъкне за 1-2 години, неговите хора ще задействат капанчетата, които е заложил, като врътката с КТБ и паниката около банките и после дори си мисля че няма да иска да се върне на власт, щото той не е свикнал да поема отговорност, а и няма капацитета да направи нещо смислено.
  • 40 десен

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "Ник":

    Точно в десетката, няма какво да кажа повече, за съжаление си прав и ......., няма избор за българите, това е истината, нещата само ще стават още по зле, кофти вътрешна политика и от сега нататък, кофти външна.

    Коментиран от #42

  • 41 десен

    0 0 Отговор
    Това за Тиквата е вярно, но я да погледнем тези, които идват?????
    Не са ли останките от Тройната коалиция?
    Не сали същите лъжливи и крадливи червени хиени? Май са същите и сега какво правим??????????
    Айде, дайте алтернатива, какво ще правим, като парите са в ръцете на едни и същи хора и вече 26 години ни играят един и същ театър. На мен ми писна от тая театрална постановка, вече знам всички реплики наизуст.

    Коментиран от #44

  • 42 Ник

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "десен":

    Не е сигурно за това, че ще имаме лоша външна политика. Вътрешната със сигурност ще е лоша. За мен в случая е важно, че има шанс да се спре онази продажна дейност Air Policing. Чужди военни самолети без значение на кого нямат работа на наша територия! - Утре настоящите ни партньори може да бъдат наши врагове. Тогава ще дават на противникът ни всичко по отношение на топография и секретна информация! За това тук чужди военни нямат работа! Второ има шанс да се спре с покупката на онези американски консерви Ф16, които са спрени от производство. Американците ни ги продават на цана на нов Грипен. Трето има шанс да спрат покупката на старите американски Бронирани машини от 80-години! Миналата година ГЕРБ затвори и унищожи нашета предприятие за БМ в Червен Бряг за да купуваме американски бракми!
    Четвърто! - Има шанс да спрем крадливата поръчка за два патрулни катера за 1 млрд лева. - Аз мога да твърдя, че имам сериозен опит в морският бранш и трябва да споделя, че за катери с водоизместимост 2000 бт тази цена е свързана съ кражбата на стотици милиони от ГЕРБ и Домусчиев, който се спряга като строител а той няма никаква идея от корабостроене!
    Пето! - Добре е да имаме външна политика основана изцяло на интереса ни! Гърците и Германците, Турците и Сърбите, Унгарците и Фрацузите стоплят отношенията с Русия. Ние някак продължаваме да ритаме срещу ръжена! Не е ли по- добре да не се изказваме остро! Стой си в НАТО, но това не означава да говориш глупости срещу най го
  • 43 tost

    0 0 Отговор
    Бе вие нормални ли сте,Цачева да бъде лицето на БГ пред света.Надявам се да направите правилния избор при балотажа.
  • 44 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "десен":

    Аз не знам вече колко пъти да ти напиша каква е алтернативата!

    Не четеш ли?
  • 45 ЕВИ СА

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "десен":

    Не, ти си турчин, най-вероятно Асанчо. Мдам.
  • 46 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "десен":

    Що бе, сега с НАТО и Меркел, не ядем ли дървото...аааа...SORRY!... то дървото чака на границата, някой послушко да го пусне. ...а разсъжденията ти за гражданска война в БГ: Кое те кара да мислиш, че война е изобщо е възможна? Може, не е изключено, но тя няма да е гражданска, а вносна - НАТО-вска и ще бъде срещу гражданите.
  • 47 гост

    0 0 Отговор
    Ярослав, Ник, момчета имате по един + от мен.
    Десен - много рамкирано мислене. Опитай се да го разчупиш.
    Киро - евала, баце! Обикновено съм против това, което пишеш, но този път съм 100+% зад теб. Това е начина. Виж само как всички професионално доказани предатели, сиреч политици с повече от един мандат, реват срещу референдума. Каракачанката седнал да ми разправя, как можел поименно са изброи, тези, които щели да купят мажоритарните 240 депутата. Що ли не направи сметка, дали всички се продаваме, дали може да ни купи, за колко, колко ще е целият масраф и дали изобщо някой ще може да си го позволи. Май няма да е евтино и сигурно, като досега и ги е страх от загуба на позиции.
    И за мен мажоритарният вот е изхода от кризата. Но за да стане, трябва да вкараме възможно повече партии, за да не може 2 или 3 да имат мнозинство. Така има шанс решенията да са продиктувани от национално представяни позиции и виждания, а не от тяснопартийни интереси. Това, според мен е стъпката, предшестваща въвеждането на реален мажоритарен вот.
  • 48 байхуй

    0 0 Отговор
    Всички които не гласуваха за герб и бсп на първи тур, ще гласуват за герб на балотажа.. така че бсп ще пие по една студена вода. .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове