Last news in Fakti

7 Ноември, 2016 08:44 3 592 21

Дончев: Ако загубим, губим всичко

  • томислав дончев-
  • избори-
  • герб

Томислав Дончев заяви, че ГЕРБ все още не са загубили изборите

„Тези избори още не сме ги загубили. Те не са приключили. Всичко зависи от начина на общуване с гражданите”, каза в студиото на „Здравей, България” вицепремиерът Томислав Дончев. Така той коментира резултатите, които кандидатът им за президент Цецка Цачева постигна на първия тур на изборите.

Попитан могат ли да обърнат мача той отговори, че Цецка Цачева има всички необходими качества, за да покаже, че тя е успешния кандидат.

Според него БСП и ДПС вече играят в един отбор и мислят отвъд президентските избори. „Мислят за парламентарните избори. Търси се и трети, тъй като двете политически формации не стигат. Ще се опитат да направят нещо подобно на кабинета през 2013 година”, каза вицепремиерът.

„Не е вярно, че вчера е имало инфарктно заседание. Моята теза е, че в политиката трябва да си спазваш обещаният. Колегата Владислав Горанов и Лиляна Павлова имаха друга оценка. Едни предсрочни избори в тази ситуация не предвещават нищо добро”, заяви Дончев относно заявката на Бойко Борисов, че ако не са първи на изборите, ще подадат оставка. Според него тези избори и този резултат не са оценка за работата на правителството.

„Колкото и добре да е била структурирана кампанията, всички играеха срещу нас”, допълни той.

Според Томислав Дончев високия резултат на Веселин Марешки се дължи на това, че хората са чувствителни към темата с картелите и особено на цената на горивата.

Относно разследването на Марин Николов, от което става ясно, че горски раздават дърва на хора, които са гласували за ГЕРБ, Дончев отговори, че платената демокрация е по-лоша от платената любов. „Трябва да се проведе вътрешно-партийно разследване и ако това се докаже трябва да има оставки”, каза Дончев.

„Ние демонстрираме и принципи, и морал. Ако ги загубим, губим всичко”, категоричен е той.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    дигайте пак винетките и данъците
    дразнете се с хората
  • 2 ХаХо

    0 0 Отговор
    Доколкото се разбира на ГРОБ-аджиите им е през ху-то за България. Важните са само те и цялата власт трябва да е ТОТАЛИТАРНА в услуга на Меркел, църнио американски циганин и фашистка Турция.
  • 3 шшш

    0 0 Отговор
    „Ние демонстрираме и принципи, и морал. Ако ги загубим, губим всичко”, категоричен е той. Г-н Дончев гласувах за ГЕРБ откакто има тази партия , но повярвайте отвратих се от ТОВА КАКВОТО ПРАВИТЕ , толкова сте дебелокожи ,ама съвсем както предишните ,дори и по -зле. Смятайте щом аз и моето семейство вече не гласуваме за вас ,значи отивате на кино със субтитри ,защото никой не ви разбира какво говорите, а пък какво правите не за приказки...Ви оставихте майки с деца инвалиди без стотинка , то бива вашето, но такъв резил нямаше при нито едно правителство ...СРАМ И ПОЗОР...Нищо лично срещу вас, да бяха ви сложили за кандидат президент ,но и това не можа ББ , на него му трябват безлични хора...
  • 4 данъкоплатеца

    0 0 Отговор
    Изтеглиха заемите и сега си обират крушите.
  • 5 До край

    0 0 Отговор
    Да Ви гонят до дупка за ВСИЧКО и ВСИЧКИ
    и ПАРИТЕ ДА ВЪРНЕТЕ от ВСИЧКИ ТОЧКИ на Света
  • 6 Про

    0 1 Отговор
    Цялата сган на ГЕРБ на съд... здраво да се изтупа за крадените пари от народа и ДИРЕКТНО В ЗАТВОРА
  • 7 Народа

    0 0 Отговор
    Да, губите всичко, за себе си не за народа или държавата, ние печелим щом ви няма крадци, не ви искаме!
  • 8 гост

    0 0 Отговор
    Кой е виновен бе Бойко.
  • 9 бббббб

    0 0 Отговор
    ГРОБ още си вярват:
    „Тези избори още не сме ги загубили. Всичко зависи от начина на общуване с гражданите” . Може би имат предвид ,че все още могат да врътнат хората или да си купят гласове.
  • 10 Винету

    0 0 Отговор
    На България и се е.а м...та, хаос и разграден двор, вече ще ни е мнооого тежко. За да се оправим малко поне, ни трябва една партия с голямо мнозинство, мислеща за народа и да са само БЪЛГАРИ, никакви турци вътре. Българина не мисли като гласува, не преосмисля положенията и какво би последвало, затова братя българи ще си останем СТАДО а не НАРОД
  • 11 ЧАО ЧАО

    0 0 Отговор
    По арогантно управление и то от ,,селска сбирщина,, не сме имали.
    По голямо крадене вероятно също не е имало,при това сега пипат с бели,,европейски,, ръкавички.
  • 12 Истината

    0 0 Отговор
    Заемите са разграбени,европейските пари също,ордите са на границата,сега е момента за тактично изнасяне...
  • 13 Иванова

    0 0 Отговор
    Защо ни плашат с оставка на правителството???Какво толкова е станало?“ Ако президента не е от ГЕРБ какво толкова? Това прилича на тоталиризъм! Като че ли идва края на България! Нали президентът трябва да е НАДПАРТИЕН, президент на ВСИЧКИ българи?????
  • 14 Иван

    0 0 Отговор
    Цецка ше спечели ... ама Бойко и предишния път така се ядоса, хвърли оставка и.... оп БСП - ДПС..... Орешарски, Пеевски Василев... .... и.... колко хора изгоряха в КТБ.... Заеми после .... Никаква оставка!
  • 15 пдг

    0 0 Отговор
    Глупости на търкалета, какво показват резултатите... секциите в Турция са подкрепяли Цачева и Трайков!!! Не знам кой с кого си шушука, но май ГЕРБ и ДПС са се придърпали доста!
  • 16 Гост

    0 0 Отговор
    Ако загуби герб,печели народа,но Цв.Цв. ще оправи изборите. Ако ли не следват кметовете,а там е страшно.
  • 17 До 3 шшшш

    0 0 Отговор
    Щом толко години ви е отнело да загреете истината, явно сте от руските реотани! Аз през 2009 - та гласувах за тях и за 6 месеца ги разбрах...
  • 18 7788

    0 0 Отговор
    С толкова ,,усвоени,, милиарди няма как да загубите,но ви чака ГГЗ.
  • 19 ХаХо

    0 0 Отговор
    Накрадохте се и вие ваща... Дано ви преседне някога! Дано и главите си загубени загубите!!!
  • 20 редут

    0 0 Отговор
    Врагът е пред портите и отдавна ги прескача за сега поединично и на малки групи по няколко хиляди, но до кога??? А ние се дърпаме пак на сини-червени и пр.
    Утре като ни налетят мангасарите от 3-я свят последното нещо за което ще мислите е загубите на Бай ви Х. и мераците на Корнелия Н. сърбежите на Радан К. и т.н.
    Аз от ГЕРБ и техните кандидати не чук ясна позиция относно варварите пред портите дори напротив някаква мвр министърка обикаля инкогнито по села и паланки и обмисля, къде да ги настани и само назидателно и строго повтаря, как сме ДЛЪЖНИ да ги приемем с отворени обятия крака и г.зове защото сме били имали споразумения, били взети едни пари и т.н. !?!?
    Такова нещо от другите не чух, напротив чух: армия на границата, по качествена ограда и най-важното да се направи възможното да се ревизира Дъблинското споразумение и да се отмени ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 на ГЕРБ за населването, заселването както там искат да си го наричат !
    Никого нищо не искам да агитирам, но хора мислете преди да гласувате и хич да не ви пука за Бойко, Цецка, Корнелия, Радан и всички останали по клоните и дърпащи банаите за себе си докато долу варварите вече секат с брадвите от корен!
  • 21 ВинеткУ

    0 0 Отговор
    Ако загубите, губите само вие, ако спечелите губи цял народ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове