2 Декември, 2016 12:04 28 250 48

Следващият път като стана премиер ще се возя с "Лада Нива"

  • бойко борисов-
  • следващият път-
  • премиер-
  • лада "нива"-
  • мандат

Премиерът обясни, че вървим към предсрочни избори

Следващият път като стана премиер ще се возя с "Лада Нива" - 1

Премиерът Борисов обясни, че се върви към предсрочни избори. Трябва да се управлява тогава, когато си спечелил изборите, ако един ден народът пак прецени - ние сме готови. Това каза лидерът Бойко Борисов пред журналисти, на излизане от Президентството след като върна на президента Плевнелиев мандата за съставяне на ново правителство в рамките на 43-то Народно събрание.

Министър-председателят каза, че има разминаване между политиките на ГЕРБ и Обединени патриоти.

"Ние поехме ангажимент и считам, че в политиката трябва да има и морал, трябва да има достойнство. Трябва да се управлява тогава, когато си спечелил изборите - имаш и самочувствието, че това, което правиш е най-правилното. Демокрацията е най-ценното нещо и когато народът дава правото кой да управлява и надзорът го взима. Ако един ден пак прецени - сме готови, на нашите места сме си", допълни Бойко Борисов.

По повод на скандала с джиповете на горските стопанства, които са били предоставени на НСО и самият Борисов е използвал такъв, премиерът в оставка заяви, че е осигурил 400 нови джипа от Германия за границата. Той припомни, че е поръчван от босове, които експулсирал от страната ни и ако искали да бъде пушечно месо, то добре. След което Борисов обеща, че след като стане следващият път премиер ще се вози на бронирана „Лада Нива”.

Популизмът минава всякакви граници. Мен започва вече да ме боли. Винаги съм разсъждавал, че държавните пари са нещо свято и трябва да се пазят. Самата структора на НСО е такава, че си сменят колите и номерата на 24 часа. Там се фиксират точно определени кола или коли. Този джип или тези джипове не само, че се ползват от всички - президент, гости и т.н., но с него возих и Дейвид Камерън. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов след срещата с президента Росен Плевнелиев. На нея министър-председателят отказа връчения от държавния глава мандат за съставяне на нов кабинет.

"В следствие на това получихме 40 джипа. След това возих с него Виктор Орбан и благодарение на него от Вишеградската четворка само България получи 320 млн. лева. С тези коли сме обезпечавали моята сигурност. Всеки знае, че има и десетки пъти по-луксозни. На 12 декември ще получим и 12 чисто нови джипове от канцлера на Германия, издействани от мен. С парите, които издействахме, ще получим и пари за още сигурно 400 джипа", отсече той

Обещавам, като стана премиер, понеже имам няколко смъртни присъди от босове, ще си купя една "Лада Нива" от Русия и ще се возя с нея. Вие искате да ме изкарате като пушечно месо в небронирана кола", отсече гневно премиерът в оставка.

Борисов благодари на депутатите, че са приели закона за бежанците. Той посъветва лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, когато говори за изгонването на афганистанците да бъде внимателен. По законен път, според него България, вече е извела стотици афганистанци. Всичко за Центъра в Харманли вече е изпълнено.

Той помоли новоизбрания президент Румен Радев да се включи в сформирането на правителство заедно с Плевнелииев, което да направи прехода и държавата да се успокои.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошибиян

    45 5 Отговор
    Кошмар и катастрофа и апокалипсис ....в 1 наречено тиква...падне ли ми да емигрирам се махам
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 mediator37

    26 4 Отговор
    Водещите в тая циганска телевизия като вземат по 12000 и по 16000 лева заплати за слугинаж ние какво да кажем ?
  • 4 прост народ слаба държава

    31 1 Отговор
    Влизат във власта като партийни функционери/назначени от партията/,а излизат самодоволни като успешни мажоритарни след като партията вече губи доверие.
    Той си мисли че народа го избрал,че е незаменим и е доволен от себеси,както би бил един успешен мажоритарно избран водач.
    ,,прост народ слаба държава,
    ,,дай на глупака пари и му гледай сеира,, и още куп подобни поговорки е написал народа.................
  • 5 нарвот

    44 1 Отговор
    "Борисов обеща, че след като стане следващият път премиер ще се вози на бронирана „Лада Нива” "

    Ха ха смело твърдение, като знаече няма, как да стане пак премиер !
    Опече си баницата и сега самодоволно ни се подхилва и дреме му на бай ..я !

    Ааа забравих да попитам, защо казва "бронирана", нали народа много го обича от какво се бои !?!?!?
  • 6 Тошибиянн

    36 2 Отговор
    Тоя се кани пак да ни скубе и рекетира
  • 7 Кибик

    46 2 Отговор
    Следващ път няма да има, почвай да си търсиш работа като нощен пазач невъоръжена охрана и се кръсти Сретен Йосич да не разбере къде си

    Коментиран от #34

  • 8 стана банално

    30 3 Отговор
    Когато ББ изгуби рейтинг, се започват едни същи номера, прокуратурата се активира и започва да обвинява всеки ден по един кмет и по един политик. Естествено след изборите съдът ги оневинява. Задължителен номер е с колите на НСО, предния път беше със правителствения самолет. Това са кокошкарски обвинения с които се цели отклоняване на общественото внимание от основните проблеми и предизвикване на съчувствие в публиката. Възможност за публична проява на която да се подаде информация за повишаване на рейтинга. Не знам дали има все още някой, който да се връзва на тези неща.
  • 9 КУКУ

    33 0 Отговор
    За 27години нито един политик ,министър и др.подобни длъжности не е бил с присъда. Всичко приключва с оправдателни присъди след години дела ...Оскубана държава от некадърни и прости политици,където и с 1 лев да дигнеш пенсия стават катаклизми с вселенски мащаб-само ги слушайте как се оправдават с макро икономика и подобни глупости .Но да крадеш за милиарди нещо редно...
  • 10 бубу

    33 1 Отговор
    Раковото образование пак иска да краде....
  • 11 иии

    39 1 Отговор
    АЗ купих, АЗ докарах , АЗ направих . АЗ СЪМ БОГ...
  • 12 Gost

    21 1 Отговор
    По-добре на тиква.
  • 13 бббббб

    23 1 Отговор
    Знаели се ,може и за горски да не те вземат.
  • 14 Гост

    30 1 Отговор
    Защитата на Боко да е доживотна при строг тъмничен военен затвор.Да му се инжектира серум на истината както се прави в Америка и Европа за да се върнат парите на народа и държавата!
  • 15 Гост

    25 1 Отговор
    Значи имало мигранти на лъвов мост и Не само там!Ами нормално г-н Борисов и ГЕРБ се борят с тях возят Шейховете из пущинаците да оглеждат маршрутите!
    А за джиповете конкретно ами вижте Кой внася Тойота в България
    вижте Кой изнася дърва и между дървата това-онова
    вижте на Кого са ловните стопанства и направете сметка Кое е в полза на хората!
    Имаш гора секът Я,с парите в същата гора ловуват Шейхове возени на Джипове от същата дейност!!!
    Борбата с Ислямистите е безмилостна при ГЕРБ
    а от 3 000 000 000 излишък няма ни за пенсии ни за БАН
  • 16 Шарл без Перо

    27 0 Отговор
    И казала Вълшебницата на Бойко Пепеляшков:
    - Ако не те изберат, каретата ти пак ще стане на тиква, конете на мишки, а пажовете и кочияшът ти ще се превърнат в гущери и плъхове. А хубавия ти шлифер пред очите на всички отново ще стане презерватив и целият на дупки, каквато си е наистина.

    Коментиран от #18

  • 17 БАБА ГЕНА

    33 0 Отговор
    ЛИЦЕМЕР,ЛЪЖЕЦ И МАНИПУЛАТОР.НЕКАДЪРНИК,САМОХВАЛКО И КРАЙНО НЕИНТЕЛИГЕНТЕН ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ.ЕДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ,КОЕТО НИ БАЛАМОСВА ,ИСКА ПАК ДА Е ПРЕМИЕР.ЗА ДА ДООГРАБИ КАКВОТО Е ОСТАНАЛО С ДЕБЕЛОТО ПРАСЕ.

    Коментиран от #44

  • 18 onq s konq

    2 29 Отговор

    До коментар #16 от "Шарл без Перо":

    Бойко ще назначи вълшебницата ти на някаква длъжност в Министерски съвет и тя моментално мнооого по позитивна песен ще запее.Естествено че на следващите избори ББ ПАК ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН и това всеки разумен човек в БГ го знае,ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДРУГ!И това е не защото АЗ така мисля или го казвам,а е ДОСТАТЪЧНО ДА СЕ ПРОЧЕТАТ КОМЕНТАРИТЕ НА ХОРАТА и да се отчетат НУЛЕВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ДРУГ ПРЕМИЕР!

    Коментиран от #37

  • 19 Име на гост

    28 0 Отговор
    А дано, ама надали!!! Особено след като вчера подкрепихте 11 кинта дето ще ви задавят дано.
  • 20 Дебелана стара

    30 1 Отговор
    Наборе, откъде събра толкова алчност, та унищожи бизнеса в България, та принуди младото поколение да чиракува на чуждите .Историята ни не познава такъв владетел- трябваше да помислиш и за народа си. Когато народът е сит той не гледа в канчето на другия.
  • 21 Про

    28 2 Отговор
    СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ Е РЕДНО ДА СЕ ВОЗИШ В,, ЗАТВОРНИЧЕСКА КОЛА"е ТИКВО МНОГОВЗЕ ДА ПАДАШ НИСКО...оТ САМОЛЕТ ' НА ЛУКСОЕН ДЖИП..А СЕГА И НА ЛАДА НИВА....
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 БЪЛГАРИН

    26 2 Отговор
    Тази личност Б.Б. не разбра ли колко вече не се вписва в бъдещо управление .Няма ли най-после да слезе окончателно от екраните , да се скрие от срам - подаде си оставката - СТРАХЛИВЕЦ , ОБЪРКА ОЩЕ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ И ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РЕПЧИ.
  • 24 Дедо

    25 2 Отговор
    Тиквата не разбра ли че следващ път няма да има!
  • 25 шруум гъбков

    25 3 Отговор
    живот и здраве с лада нива на охрана на съдебната власт даа пътуваш дълги години тикво противна
  • 26 Той

    24 1 Отговор
    Нагъл като цялото управление на партия гроб!
  • 27 ЗАУ

    13 1 Отговор
    Като главатар на новото НДСВ повече те виждам с РК-1 в каменоломна.
  • 28 пържола за кучета

    17 0 Отговор
    Ще станеш пушечно месо, когато вържеш ЛУКОЙЛ към НАП и Митниците, сега си мамино котенце....
  • 29 Aaaa

    21 1 Отговор
    Толкова прост и нагъл премиер и такова нефелно правителство не сме имали. Абсолютни тъпи циркаджии. Хвалипръцко, нарцис ограничен и лаладжия е този Борисов. Назначи едни безмозъчни каки за министърки,като последните не знаеха къде се намират и едва не заспаха в министерствата си. Управляват ни простаци и малоумници!
  • 30 Ivan S

    17 0 Отговор
    Нима джиповете за горските стопанства са бронирани? Да не очакват нападение от носорог? Или от Бивол ги е страх?
  • 31 Варна

    13 0 Отговор
    Да!- С такава лада ще пътуваш към някои от затворите.
    Ако не ... - Всички ще те сурвакаме в едно с останалата част от парламента
  • 32 некойси

    14 0 Отговор
    Ще се возиш на дедовия по-скоро отколкото пак да ми станеш премиер.
  • 33 abv

    12 0 Отговор
    Дано не станеш, защото с твоя министър Симеон Дянков о.рахте всичко в държавните администрации, стигна се дотам , че служителите извън щата получават по 1 % за всяка прослужена година, а при щатните вкарахте прослуженото време в заплатите. Пълна тъпотия , която между другото само ГЕРБ могат да измислят. Заради това има служители на една и съща длъжност , но с разлика в заплатите 200 лева. Новия който е дошъл след реформата на Дянков получава основната заплата, а на стария в заплатата е вкаран стажа за 40 г., което при една заплата от 500 лева дава 200 лева разлика. Пълна несправедливост. Пак гласувайте за ГЕРБ.!
  • 34 Сретан

    12 1 Отговор

    До коментар #7 от "Кибик":

    Сретан Йосич отдавна да е отнесал главата на Тиквата ...ако същия не си плаща ,,Такса спокойствие "..Изобщо много скъпо ни излиза ...
  • 35 Гнида

    12 1 Отговор
    Какъв популизъм , не е истина....
  • 36 Гост

    9 0 Отговор
    Бойко ако бронираш нивата, откъде силица да тръгне.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ДОЛУ ГЕРБ

    7 0 Отговор
    ТИКВООО НЯМА ВЕЧЕ СВЪРШИ ТВОЯТА !!!! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ПРЕТЪРПЯ МНОГО МИЗЕРИЯ И ГЛАД И БЕЗПАРИЧИЕ ПРИ ГЕРБ !!!!
  • 39 Ник

    5 0 Отговор
    Голям Цирк!
    Този е единствения премиер, който получава 2 пъти мандата и двата пъти сам се отказва...
    Сега иска три - за щастие! :-)

    Е за какво да му го давам след като и него ще върне?

    .аси инфантилният премиер!
    - "Айде нема нужда"!
  • 40 гост

    5 0 Отговор
    Много нагъл тоя
  • 41 999

    4 0 Отговор
    Нахален е ББ с безценния си животец.... ами като е такова шубе - пари има бол да си купи с неговите пари каквато и колкото му се доще бронирана лимузина - но не с нашите пари .. и да си наеме лична ако е му е по-сигурна- платена от него охрана... айде сега остава и за тези прищевки хората да мислят когато сън не ги лови как сметките за тока и парното да платят... Наглост без граници..
  • 42 БАЙ ГАН4О

    1 0 Отговор
    мНОГО САМОДОВОЛНА УСМИВКА,АМА ША ГЛЕДАМЕ КВО ША СТАНИ
  • 43 1989

    2 0 Отговор
    Да не се повозиш на Дачия като Чаушеску ти, щото 25 дкември наближава.
  • 44 Бат Ваню

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "БАБА ГЕНА":

    Бабо Гено, ти да не си ....имаше тука един дето не си пиеше апчитата .... с по 50 ника ..... ха ха ха.... Като видеше снимка на Бойко и..... кулабираши ....ха ха ха... Бабо Гено, викай дедо Поп ... ха ха ха..... и.... Пеевски ...а ма само да гледа щото.... друго... ха ха ха.....
  • 45 Скандинавец

    4 1 Отговор
    В нормалните държави премиера отива на работа с колело или с метро и няма нищо чудно и смешно . Просто той действително е част от народа който го е избрал . Нашите се крият зад охрани и бронирани коли с тежък ескорт ...? Защо ? Гузна съвест ли ги гризе заради безбройните кражби и бедния народ или страх от недоволни граждани които може да ги линчуват ей така насред улицата ... А ?
  • 46 Милиардер ама пак СТИСНАТ

    4 1 Отговор
    Бойко хрисимата душичка се вози на джиповете купени с Наши пари
    Гората частна ама я секът негови хора и продават дърва на собствениците а и изнасят
    Ловуват в частната гора и се возят на джипове за по стотици хиляди платени с наши пари че и от поръчката комисионна както и за всичко друго
    е Кое е в полза на Народа аааааааааа
    А сега вече като Милиардер да си ги прехвърли на горскитеси авери
    та да си се вози пак в тях!
    Дали Не е долен и лукав
  • 47 ННННННННННННННН

    3 0 Отговор
    ГЪЗЕН НЕГОНЕН БЯГА БРОНИРАНИ КОЛИ ОТ КОЙ ТЕ СТРАХ БРЕ НАЛИ НЕ ПРАВИШ ДАЛАВЕРИ ПРОДАДОХТЕ ДЪРЖАВАТА НИ'О АМА НИ'О НЕ НАПРАВИХТЕ ЗА НАРОДА АА ЗАБРАВИХ МАГИСТРАЛИ ОТ КЙОИТО КРАДАХТЕ КОМИСИОННИ БЕСИЛО ЗА ВАС И КОИТО ВИ ПОТКРЕПЯТ
  • 48 Гого

    2 0 Отговор
    Най добре да го изстрелят на Марс г-н Мъск осигурете му един безплатен еднопосочен билет!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове