Last news in Fakti

1 Ноември, 2011 15:24 549 1

Станишев без оставка. БСП била в добра кондиция

  • станишев-
  • бсп-
  • президент
Станишев без оставка. БСП била в добра кондиция - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Сергей Станишев няма да подава оставка, но няма и да му я искат.  Това стана ясно днес след редовното заседание на Изпълнителното бюро на партията.

На тези избори ГЕРБ постигнаха смазване на дясното, но не успяха да смажат БСП, категоричен беше Сергей Станишев .

Наясно сме обаче с плановете на ГЕРБ, за да няма кой да им се противопостави, но няма да им сработят плановете, посочи лидерът на левицата.

По мое дълбоко убеждение тези изборни резултати са сериозна стъпка напред за БСП в сравнение с 2009 г. и партията не само запази, но и разшири своето влияние.

Така Станишев отговори на въпрос на медия колко избори трябва да загуби, за да си подаде оставката. Смятам, че такова искане е провокация към БСП и саботаж за постигнатото, добави лидерът на левицата.

Ако сега си замълчим, означава, че на следващите парламентарни избори хората да бъдат обезкуражени. Тази битка ще продължи с нова сила след тези избори, закани се Станишев.

Няма основание да се иска оставката на председателя на БСП, заяви депутатът Михаил Миков.

Не може да ми дава акъл човек, който има най-много стаж в БКП и никой няма да повярва в парадния антикомунизъм на Борисов, добави той. Според него няма яснота все още за броя на невалидните бюлетини и за броя на хората в забранителния списък от последните избори.

Станишев каза, че БСП трябва да бъде още по-активна и радикална опозиция на това управление.

Имаме кметове на 94 общини, издигнати и подкрепени от БСП, без да броим тези, които подкрепихме на 2-рия тур, поясни той. Без манипулации, натиск и купуване на гласове ГЕРБ нямаше да имат този резултат на изборите, категоричен бе червеният лидер.

Видях тоталното използване на държавата и влиянието на олигарсите в този процес, посочи той. Станишев допълни, че управляващите са действали като мутри и са изхарчили 100 милиона лева за изборите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цоло драгойчев

    0 0 Отговор
    Вижда се,че тези(както е и обществено известно) искат още един голям изборен Тур,но всеки е свободен в избора на сексуалната си ориентация