Last news in Fakti

6 Ноември, 2011 17:05 1 191 3

Цветанов заминава за САЩ

  • цветанов-
  • фбр-
  • сащ
Цветанов заминава за САЩ - 1
Снимка: БГНЕС

Министър Цветан Цветанов заминава на официално посещение в САЩ, съобщават от пресцентъра на МВР. В българската делегация участва и директорът на ГДБОП гл.комисар Станимир Флоров. В рамките на официалната визита са предвидени разговори на българския вътрешен министър с директорите на ФБР и Сикрет Сървис, с главния прокурор на САЩ и министър на правосъдието Ерик Холдър.

По време на посещението са планирани и редица срещи на българската делегация - със съветника на президента Обама по въпросите на  вътрешната сигурност и контратероризм Джон Бренън,  с координатора по въпросите на киберсигурността Хауърд Шмидт, с Джанет Наполитано – Секретар на Департамента по вътрешна сигурност, с помощник държавен секретар на САЩ по наркотиците и правоохраната  Уилям Браунфийлд, със заместник-държавния секретар на САЩ Уилям Бърнс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mudo

    1 0 Отговор
    да Цецко..върви да ви образоват още малко как точно да въртите пропагандата, как да държите хорицата в страх и подчинение, да върви по-добре промишления шпионаж и другите милиционерски хватки:) те американците са спецове по това-на един народ му измисляй врагове и тревоги та да не гледа в купанката на шефа:):) как да се борим срещу трафика на наркотици и контрабандата, като те от това се хранят....Ама америка е голяма и по-богата...не като нас...
  • 2 Gogo

    1 0 Отговор
    Ако може американските власти да си го задържат там заедно със финансовия министър и да не ни ги връщат повече че ми се гади от тях!
  • 3 гост

    0 1 Отговор
    А кой искаш да ги замести, че нещо не се сещам....?