Last news in Fakti

7 Ноември, 2011 14:41 742 0

Депутат от СДС иска оставки на Раковски 134

  • сдс
Депутат от СДС иска оставки на Раковски 134 - 1
Снимка: БГНЕс

Депутатът от Синята коалиция Михаил Михайлов поиска оставката на ръководството на СДС заради провала на президентските и местните избори. Той каза, че като член на Съюза на демократичните сили не може да иска подобно нещо и от ДСБ, но за своята партия беше категоричен.

„Това, което трябва да се случи в СДС, просто незабавно, те вече са закъснели с една седмица, трябва да си отидат всички. Не можеш да се изправиш и да твърдиш някакви неща за приличен резултат, за нормален резултат, при условие, че имаш такъв провал. Румен Христов ще си подаде оставката и това ще е, нищо друго", категоричен бе Михайлов.

Освен това никой не бил питал националния съвет дали за изборите да се прави коалиция с ОДС, както и коя да бъде кандидатурата за президент.

Михайлов заяви, че трябва да се мисли за нов субект в дясно, с нови идеи, като не уточни какъв точно проект има предвид. Според него трябва да се направи откровен разговор между сините, за да се помисли за перспективата. „Две години ние подложихме нашите избиратели - ту с управляващите, ту против тях. Време е нещата да се променят", каза още синият депутат. Той беше категоричен, че ръководството на СДС трябва да подаде оставка.

„Кой реши да има СДС с ОДС?! Не може 3 часа да играеш на шах с компютъра, а да не отделиш 5 минути да разговаряш с депутатите си", каза още Михайлов, визирайки лидера на сините Мартин Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА