Last news in Fakti

9 Ноември, 2011 13:30 26 812 1

Фандъкова представи екипа си

  • сос-
  • фандъкова-
  • общински съвет-
  • кмет на софия
Фандъкова представи екипа си - 1
Снимка: БГНЕС

Поканила съм да останат хората, с които съм работила до сега. Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова, която представи на пресконференция своя екип.

Единственият незает щат, този на зам.-кмета по финанси се заема от Дончо Барбалов, каза Фандъкова. Мария Бояджийска остава зам.-кмет по екология. Ирина Савина е зам.-кмет по инвестиции и строителство. Любомир Христов - зам.-кмет по транспорт и транспортна инфраструктура. Албена Атанасова остава зам.-кмет по социалната дейност.

Съкращава се зам.-кметското място по сигурността. Петър Диков остава главен архитект на София.

Ралица Стоянова ще е секретар на общината и ще отговаря за координацията в администрацията. Юлия Ненкова ще отговаря за гарантиране на законосъобразността на дейността на общината.

Дирекция по вътрешен контрол ще продължи да функционира и ще е на пряко подчинение на кмета.

„За мен една от най-важните части на работата е сформирането на екип. Екип се създава бавно, това не са само група хора, но и които могат да работят заедно и да се координират добре. С моите колеги в последните две години успяхме да постигнем това”, подчерта Фандъкова. По думите й най-важната задача е осигуряване на устойчивост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gogo

    0 0 Отговор
    Представям си екипа и цялата рода до девето коляно на държажна служба!!