Last news in Fakti

22 Ноември, 2011 17:16 1 293 0

15 дни без следа от Мирослава

  • мирослава-
  • перник

Не може да се каже със сигурност, че момичето е отвлечено

Вече 15 ден няма ни вест, ни кост от изчезналата 18-годишна Мирослава от Перник. От полицията съобщиха, че по случая не е спирало да се работи, впрегнати са всички сили, за да се намери момичето, но до този момент няма следа, пише zapernik.com

Няма обаждане от похитители. Именно по тази причина не може да се каже със сигурност, че Мирослава е отвлечена, съобщи директорът на полицията Валентин Димитров. Според него обаче момичето вероятно не е имало сериозен приятел.

Районът около залата е претърсен щателно. Разговори са водени с роднини, приятели и познати на момичето. 

В Научноизследователския институт по криминалистика и криминология са подадени всички открити до момента веществени доказателства, със случая се занимава лично директорът на Института по психология към МВР.

Мирослава е в неизвестност повече от две седмици. Тя изчезна мистериозно в мрака около спортна зала "Дружба" в Перник. Момичето било на тренировка по таекуон-до, разделило се с приятели и си тръгнало по стълбите за кв. "Драгановец". Оттогава следите й се губят.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА