21 Ноември, 2011 08:39 918 1

Димитър Стоянов: Само конгресът на Атака може да ме изключи

  • атака-
  • волен сидеров-
  • димитър стоянов
Димитър Стоянов: Само конгресът на Атака може да ме изключи - 1
Снимка: Архив

Решението, което уж е било взето за моето изключване, е противозаконно, защото аз съм избран от конгреса. От тази позиция може да ме отстрани само конгресът на партията. Това каза пред „Денят започва“ по БНТ евродепутатът Димитър Стоянов.

Според него не може да се събере в късен следобед някаква тричленка и да ме отстрани.

До кризата се стигна в края на миналата седмица, когато Димитър Стоянов поиска Волен Сидеров да подаде оставка заради слабото представяне на на националистите на президентските избори.

В отговор лидерът на „Атака“ обвини евродепута, че той го атакува, защото вече не живеел с неговата майка Капка Сидерова. След поредица обвинения през уикенда Димитър Стоянов беше изключен от партията.

От началото на годината бяхме свидетели на множество политически смени от политическата линия на „Атака“ и много неща бяха направени по грешен начин. Не може да се иска оставката на вътрешния министър и 10 дена след това да гласуваш в негова подкрепа.

Неприемливо е партия „Атака“ да поставят подписите си под подписка заедно с ДПС. Ние трябва да питаме Конституционния съд защо изобщо ДПС участва в изборите, атакува Димитър Стоянов, цитиран от БГНЕС.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Явор Иванов

    0 0 Отговор
    Auf Wiedersehen