21 Декември, 2011 09:04 921 0

„Атака“ провежда Национален събор

  • атака-
  • димитър стоянов-
  • волен сидеров

Очаква се Димитър Стоянов да поиска оставката на Сидеров

„Атака“ провежда Национален събор - 1
Снимка: БГНЕС

Партия „Атака“ ще проведе днес Националния си сбор. Макар в дневния ред на заседанието да не е предвиден избор на председател, се очаква въпросът да бъде повдигнат от евродепутата и бивш доведен син на Волен Сидеров - Димитър Стоянов.

Той вече публично поиска оставката на Сидеров, след което тясното партийно ръководство го изключи от партията, а Стоянов оспори решението, защото като зам.-председател на формацията може да бъде освободен само от висшия партиен форум.

Волен Сидеров придаде балкански привкус на скандала, заявявайки че Димитър Стоянов използва изборните резултати на формацията, защото е разочарован от раздялата на майка му Капка Сидерова, която междувременно стана общински съветник.

Очаква се Димитър Стоянов да оспори легитимността на събора, тъй като по-голяма част от делегатите не са избрани на местни конференции, а назначени. Анализатори обаче не очакват изненади на конгреса, защото лидерът на „Атака“ се е погрижил в залата да не присъстват опозиционери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА