Last news in Fakti

26 Март, 2017 20:15 3 653 25

Стефан Данаилов: Нужен е мажоритарен вот

  • стефан данаилов-
  • избори-
  • мажоритарен вот

Корнелия ми каза: Губим! Трябва да подкрепим референдума

Стефан Данаилов: Нужен е  мажоритарен вот - 1

Да, председателят на БСП ми се обади и каза, че губим изборите. Това заяви пред Нова телевизия Стефан Данаилов.

Той посочи, че ще иска от ръководството на партията да подкрепи идеята за въвеждането на 100% мажоритарен вот. Трябва да подкрепим последния референдум, каза Стефан Данаилов.

Кампанията показа, че десетки другари агитират повече за своята кандидатура в листата и в подкрепата на преференцията. Щом имат куража, нека се опитат и в едни чисти мажоритарни избори, каза Стефан Данаилов.

Резултатите от изборите не са заради грешка на БСП - просто енергията на партията е толкова, каза Стефан Данаилов в интервю за бТВ. По думите му ГЕРБ е помогнала на БСП да увеличи броя на своите депутати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА БЕ

    10 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: десетки другари агитират-Подкрепете Аляска ако искате!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Беден

    21 14 Отговор
    много са долни тия комуняги ама много
  • 4 svs

    8 7 Отговор
    Не можете да боядисате каквото сме строили ние а ги продавате....
  • 5 Къртев

    27 4 Отговор
    Е, сега пък референдум ще подкрепят.
    Нали, бяхте против.
    Всички сте фурнаджийски лопати. Въртите се, на където ви е удобно и никой не го интересува за държавата. Сития на гладния не вярва. Вместо да се правите на загрижени си дайте дметка за под 50% избирателната активност и отвращението, което сте изградили.
  • 6 декстоп

    10 0 Отговор
    Мажоритарният вот има плюсове и минуси, както и партийният. ЛИПСАТА НА ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ е минусът. никой от политиците не губи, ако обещае нещо и не го изпълни като е на власт партията му или той? А трябва нотариално конкретни неща обещания и ако получи мандата и не ги изпълни, доживотен на каторга да копа канали и камъни за пътищата без помилуване! само, когато вземат лично да плащат лъжите си и кражби и далавери с живот и пари, тогава ще се научат да почтенност... Няма ли страх да не сгрешиш, няма и внимание да не грешиш! Досегашните повечето не се страхуват от възмездие и си пхравеха каквото искат.... А това е своеволие. Трябва личната персоналната отговорност да доминира! защото нищо не задължава политиците да изпълнят обещанията им, но да не са общи приказки? Марешки например обеща поевтиняване на горивата. Ето това вече е конкретно и за уважение! Но повечето плямпат общи локуми и нищо не ги задължава да са почтенни и да са ни полезни, а не вреди?
  • 7 Болгар

    20 6 Отговор
    Прост народ, слаба държава
    Ще си търсим работа в чужбина.
    Щом пак ще ни управляват престъпници.
    Избрахте си ги…..
    Честито
  • 8 гост

    14 10 Отговор
    Тъп некадърник , 5 пари не си изкарал сам през живота си и акъл си тръгнал да даваш , позорен тип .

    Коментиран от #15

  • 9 Vasik Atanasova

    17 8 Отговор
    гледай си старините ве Ламбо
    на 75 г си гледай си здравето
    тръгнали си ракетки и лястовички да хвърляш
    какво станаха с тях
    отзад ли ти влязоха

    Коментиран от #14

  • 10 Банкя

    19 8 Отговор
    Не знам кога точно Ламбов се превърна в комик,но му отива много новото му амплоа ,Долни,нагли,изтърбушени,дърти комуняги,забравих-крадливи!
  • 11 Артист

    13 6 Отговор
    Е този динозавър,проведе мажоритарното вотче,опита в един район с Лиляна Павлова и само и изгледа гърба!С кой още иска да опита мажоритарно,можеби с Нончето Йотова или Елена Станишева във вътрешно партийните комедии ли?
  • 12 пак сме там

    20 1 Отговор
    Народът прост. Животът - тежък, скучен. Живот без маска и без грим, озъбено, свирепо куче.
  • 13 Вики

    7 0 Отговор
    Сетихте се....
  • 14 Filo

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "Vasik Atanasova":

    Подкрепям!
  • 15 нвнвн

    5 8 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Ти кой беше? А да госта във факти - голем си знаем ти всички!
    Как може да пишеш подобни неща за този човек?
    Освен че е научил на изкуство много български актьори се е снимал и в незабравими филми и наши и чужди! Така че дай по-леко с констатациите! Стефан Данаилов е направил много и филмите му ще са вечни! А теб и сега никой не те помни!

    Коментиран от #16

  • 16 историк

    9 4 Отговор

    До коментар #15 от "нвнвн":

    Ей,сега ще ти кажа,кой точно е Стефан Данаилов-Ламбов,защото явно не си запознат!Това е синът на генерал Ламбов-справки с чичко Гугъл,изгонен от ВИТИЗ за оргии и пиянство след учебните занятия,върнат след обаждане на таткото генерал на ректора с думите "кажете,че се шегувате"!Взел дипломата си,след като стана партиен секретар на Народния театър,заради не взет изпит по история на БКП при преподавателката Петрана Атанасова,въпреки оказаният и натиск от висшите другари Бог да я прости жената.Неистов реститут след 10ти ноември!Снимащ филми в Италия с командировъчни докато е министър и се води на конференция в Словакия,с нашите пари!!!,Абе с една дума -вечната Амбър!Като не знаете кой кой е,си трайте шушумиги комунистически!

    Коментиран от #20

  • 17 историк

    8 3 Отговор
    А забравих да допълня,"много образован човек" пишещ сбогом така-ЗБОГОМ!Като министър на културата!
  • 18 ВС на БСП

    7 0 Отговор
    Тоя съвсем е изтрещял!!!
  • 19 знаещият

    4 1 Отговор
    Ламбо е един от най-големите ....и артист, и в политиката , но човек трябва да знае кога да спре ....
  • 20 умник

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "историк":

    Какви глупости пишеш бе човек - направо да ти трият коментара от факти! Как така този генерал Ламбов е баща на Данаилов, след като генерала е роден 1948г, а Данаилов е роден 1942г ?
    Напълни се с някакви тук, дето искат да дезинформират хората, правят се на специалисти по всичко и пишат неверни неща, за да заблуждават умишлено, или не другите! Я сега ти си прочети Гугъл и виж, кога е роден ДС генерала и кога Данаилов, после пак си пиши научно фантастичните съчинения за хората!
    Истината е че Данаилов е един от най-талантливите актьори които сме имали и е на светлинни години пред тези дето го плюят без да са направили нищо значимо в живота си. Филмите му ще се помнят вечно - поклон пред таланта в каквото и измерение да е той!
    Жив и здрав бъди г-н Данаилов и не обръщай внимание на безмозъчните тролове!

    Коментиран от #25

  • 21 дъртанян

    3 0 Отговор
    Сега ще разберем дали БСП лъжат (всички знаем, че да). Стефан Данаилов тръбеше, че ако спечели във Варна над 50,000 гласа и остава да живее в града. БСП спечели 52,000 гласа. Интересно е мнението му. Бойко се прецака - обеща оставака, ако загуби изборите и я подаде. Сега да видим Стефан (който иначе е страхотен човек и актьор).
  • 22 само истината

    1 0 Отговор
    Губите защото се превърнахте в Бизнес Съдружна Партия, копие на ГЕРБ, лакоми за европейски фондове. С приватизатори начело, лява политика не се прави.
  • 23 българка

    1 0 Отговор
    тоя главата и краката не го слушат,а онова другото,отдавна
  • 24 Един от народа

    2 1 Отговор
    Те (комунягите) никога не са желали истинска промяна, единствено всички облаги за себе си така че след мажоритарния вот когато се напълни и препълни парламента с още повече комуноиди това на Ламбо няма как да не се хареса. Той откъде иначе стана толкова голям радетел на мажоритарния вот.
  • 25 историк

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "умник":

    Поправям се веднага,Халалаби Данаилов-Ламби не е генерал,а поковник!А безмозъчен трол,мошете да наричате съпругата си!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове