Last news in Fakti

22 Ноември, 2011 11:32 986 1

Петър Бунев: Натискат работещите в БДЖ да не стачкуват

  • бдж-
  • петър бунев-
  • кнсб
Петър Бунев: Натискат работещите в БДЖ да не стачкуват - 1
Снимка: Факти.бг

Искат се списъци на тези, които ще стачкуват. Това заяви на пресконференция председателят на железничарския синдикат към КНСБ Петър Бунев. Няма да позволим някой да бъде уволнен заради това, че е стачкувал, категоричен беше Бунев.  По думите му има жесток натиск върху работниците в БДЖ за да не се включат в стачката.

"Многократно приканвахме ръководството на БДЖ да се върне на масата на преговорите. Изход пред нас няма. Ние не получихме желание за преговори. Сега топката е в отсрещната страна на полето", заяви от своя страна Екатерина Йорданова, председател на Съюза на транспортните синдикати в България към КНСБ.

Ръководството на БДЖ няма да отстъпи от планираните реформи в дружеството, стана ясно от думите на Владимир Владимиров, председател на Съвета за директорите на Холдинг „Български държавни железници“ пред БНТ.

Преди обявената от железничарите национална стачка все още много от въпросите около съдбата на БДЖ остават без отговор. Прочетете отговорите на някои от тях в ProДискусията в Probook.bg  на 23 ноември тази година от 14,00 часа до 15,00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Куно

    0 0 Отговор
    Владимир Владимиров - бившият лидер на Българската социалистическа младеж по времето на Виденов, сега се е заел да погребе железницата. Аман от амбициозни пребоядисали се комуняги!