Last news in Fakti

25 Декември, 2011 11:27 4 497 5

Похитителите на Мирослава заплашили да я върнат на парчета

  • мирослава-
  • перник

Семейството й не вярва, че момичето е избягало от къщи

Похитителите на 18-годишната Мирослава Николова от Перник за заплашили семейството й, че ако не спазват техните искания, ще я убият. Неизвестен глас е заявил по телефона на сестра й Елеонора, че трябва да изпълняват определени условия иначе ще я върнат в нарязана на парчета в кутии, разказа самата Елеонора Николова пред ТВ7. Полицията е установила, че заплахата е отправена от уличен телефон в център на Перник.

По думите на Елеонора полицията дори правила опити да спре търсенето на сестра й. Столичните полицаи, пряко ангажирани с издирването й, от 3 седмици не си вдигали телефоните.

“Когато успеем да се свържем, ни се казва - ами те са в отпуска. Единственият човек, който разговаря с нас е директорът на Областната дирекция на полицията в Перник”, каза още сестрата на отвлеченото момиче.

В Перник упорито се разпространява версията, че изчезналото на 7-ми ноември момиче е избягало от вкъщи. Различни нейни приятели твърдят, че е заявявала това пред тях, че има намерение да избяга. Дали това е истина обаче, никой не знае. Според Елеонора Николова обаче, този слух е смешен, тъй като сестра й напуснала дома им без документи и без пари.

Мирослава е в неизвестност вече 50 дни. Тя изчезна мистериозно в мрака около спортна зала "Дружба" в Перник. Момичето било на тренировка по таекуон-до, разделило се с приятели и си тръгнало по стълбите за кв. "Драгановец". Оттогава следите й се губят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маликубаев

    2 0 Отговор
    -еми как-полицейските еничарчета и текните преки атамани,няма начин да не са във "Сицилианска връзка" в дадената ситуация-нали изловиха тези,които го правеха без тяхно участие(комисион) а сега си разиграват коня тези,които бецалят,и без проблем си действат-отвличания;дрога-за проституцията да не говорим-в моя град,бях свидетел как две патрулки и техните "официални" пасажери се джавкаха кой,как и защо не оставя труженичките по Международното,и за деленето на пая-Честен кръст,но настана отново време разделно-ще видим кой кого,но законите са твърде солени за индивидуално посегателство срещу еничар-трябва организирано,като хайдути,но на големи,Народни чети.....
  • 2 Старшината

    2 0 Отговор
    Споко.Нашата милиция ни пази.....нещастници.
  • 3 Иракли Иракли

    0 3 Отговор
    Ако беше по мое време станало това.Бедна им е фантазьорка на
    похитителите какво ги очаква.Щяха да проклинат деня в който са
    родени.Да се надяваме,че младите ще се справят,въпреки наистина
    сложната обстановка.Смело момчета Вие сте по-силни.ИРАКЛИ
  • 4 алооо

    0 1 Отговор
    ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ - АМИ КЪДЕЕЕЕЕЕЕ--ТОШЕТО ЖИВКОВ ВСИЧКО ЩЕ БЕШЕ НАРЕД АМА НИЕ ИСКАХМЕ КАПИТАЛИЗАМ И СЕГ НАКЪДЕ?????
  • 5 as sum

    0 0 Отговор
    emi dobre