Last news in Fakti

2 Май, 2017 11:06 9 231 31

ПР-ката на Нинова: Лиляна Павлова има чанта, струваща колкото колата ми

  • нинова-
  • лиляна павлова-
  • чанти-
  • пиар
ПР-ката на Нинова: Лиляна Павлова има чанта, струваща колкото колата ми - 1

ПР-ката на Корнелия Нинова публикува в профила си във фейсбук коментар, в който се възхищава на вкуса на Лиляна Павлова. Бозаджиева обаче не пропусна да отбележи и цената на скъпите чанти, които носела бившата регионална министърка.

Ето какво написа Бояна Бозаджиева:

"С ръка на сърцето - ценя високо вкуса на Лиляна Павлова за чанти. На снимките е с вечната класика на Chanel? (около 5000 €) и Prada❤️️ (около 3700€), но липсва шарматният й Dior, чиято стойност доближава Smart-a, който карам...

Или както казва любимата (явно и на двете ни) Коко Шанел: In order to be irreplaceable, one must always be different..."

ПР-ката на Нинова: Лиляна Павлова има чанта, струваща колкото колата ми

ПР-ката на Нинова: Лиляна Павлова има чанта, струваща колкото колата ми

ПР-ката на Нинова: Лиляна Павлова има чанта, струваща колкото колата ми

Пиарката на Лиляна Павлова Таня Митова не остана длъжна на колежката си и отговори по следния начин:

"С изненада прочетох, че ПР-ката на Корнелия Нинова си е позволила поведение, което не съм виждала в близо 20-годишната си практика досега. С "ръка на сърцето" да прави сметки на дамски аксесоари, приписвайки им космически цени с цел оклеветяване и омаскаряване на политически опонент. Явно дамата преди да стане "колега" е имала завидна кариера в офисите на световните модни брандове, ама ние това някак си не сме го разбрали.

Грозно, долно и типично по ченгеджийски пуска информация, от която единствените верни твърдения в нея са името на Лиляна Павлова и собственото й описание каква кола кара. Но така става, когато професионалната немощ ражда безумия. И ако трябва да перифразирам един червен класик - не само в спалнята. Изчерпването на политическите аргументи води до долнопробни жълто-кафяви вмирисани пасквили, в които се броят чантите, обувките и чорапите на опонентите. Да беше питала девойката, отговор щеше да получи. Срам и безпомощност.

Но видно, че след г-жа Лъжа, вече има и г-ца Лъжа (Бойко Борисов нарече г-жа Лъжа Нинова - б.р.). И никой не трябва да си мисли, че е над закона. Това вече го знаят 9 автори на свободни творчески съчинения. Проверимо е".

ПР-ката на Нинова: Лиляна Павлова има чанта, струваща колкото колата ми


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лява ръка десен джоб

    33 3 Отговор
    Ай 'ся на 'кви се правят тя тая шия не е от туршия ;)
    'Ся кво, ще доказват в съда, че чантите на ЛилитУ са ментета !?!? Защото, ако не са цените наистина се движат около тези цифри, справка всяка витрина на марков магазин за чанти в Европа!
  • 2 Снайпериста

    23 4 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 3 абв

    13 18 Отговор
    И жена ми има същата (като на първата снимка). В Италия можеш да си купиш такова менте за около 10 евро. Качеството е съпоставимо (не казвам същото) с оригинала.
  • 4 гост

    36 7 Отговор
    Вие пък? От винетките е заделяла за закуски,а от закуските за чанти ?
  • 5 Само Така Лиле

    13 26 Отговор
    -Само така Лиленце аз ако съм ще нося чанти от крокодилска змийска и щраусова кожа от 10хил.долара нагоре щом съм от 10-години във политиката и 2-пъти съм била министърка и мъжът ми е шеф на отдел във ОМВ-България само така научи ги комунистическите селянки на стил обноски маниери и мода нека пикаят руски газ от злоба и тази селска пиарка на другарката червената бабичка сланинова да кара лада нива а не швейцарски смарт нали е лумпен-пролетариатка против нато европа и европейсият съюз защо кара западни коли....?!
  • 6 Киро

    46 10 Отговор
    Грозно е да носиш чанти за по 4000 евро, а заплатата да ти е наполовина!

    Крещяща наглост и дебелокожие!

    Мислите си, че хората са тъпи, нали?
    Да, явно са тъпи, щом още ви търпят!

    И това е валидно за всички партии и техните протежета!
    Крадлива и нечиста сган, скоро хората ще излязат!

    Коментиран от #8

  • 7 той

    10 27 Отговор
    Жалка комунистическа работа.От утре всички еднакво бедни и тъпи.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Аяжо

    17 18 Отговор
    Че много ефтини коли карате в бсп. Искайте от Гергов да ви купи по-скъпи.

    Коментиран от #10

  • 10 Баба Вуна

    15 4 Отговор

    До коментар #9 от "Аяжо":

    -Свиняра купи на синът си най-скъпото порше панамаре турбо с със доработки за 600хил.лева преди 6-7години пък баба кури го изпъди от изпълнителното бюро на бсп в скоби К защото не е искал да и купи чисто нов мерседес 600 с-класа за 300хил.лева.
  • 11 Враг

    19 6 Отговор
    Така е нормално жената малко ли средства усвои от инфраструктура ,още дълго време даже и да не е на власт ще си позволяват да си правят подобни покупки както и ние дълго време ще гледаме и търпим ремонтни дейности и поправки по новите и отремонтирани участъци от ифраструктората ни. Но ние сме си виновни трябваше да си оставим временното правителство да си продължи за да видят всички че на хората е умръзнало и не искат вече да гледат как са лъгани и маниполирани. Но за жалост няма как да стане защото държавата ни е пълна с бездушни ниско интелигентния електорат на който всички разчитат за борбата за власт. Братя замислете се време е някой да изхвърли боклука.

    Коментиран от #12

  • 12 Самагончик

    7 14 Отговор

    До коментар #11 от "Враг":

    -Напълно съгласен съм немедлено веднага къде да те изхвърля на кое сметище теб всички комунисти барабар със вожда на селяните славка трифонова и всичката плява сган паплач и сквьернье провансалски лумпенпролетариати?
  • 13 Враг

    21 4 Отговор
    Ако искаш мога да ти кажа къде съм да дойдеш да ме хвърлиш,мишок. А що се отнася заради такива като теб лумпени заблудени които колкото им е по-вътре толкова им е по-хубаво сме в това положение. И не приемам начина на управление на комунизма както обаче и на сегашното управление. Просто трябва промяна и за това трябва ние самите да го постигнем. Но нали смелоста на такива като теб е само във нета и пред телевизора. Така че мълчи мишко и трепери.
  • 14 гост

    9 14 Отговор
    Горката Бояна Бозаджиева.
    След като словесно "пръдна", миризмата дълго ще се носи около работодателката й, което доказва отново, че какъвто господаря, такива и слугите му.
  • 15 Културтрегера от БАН

    5 27 Отговор
    -госпожа Павлова дори като се омъжи не си смени фамилията и нейното семейство си докарва месечно над 20хил.лева от заплати и ще си купува и ще носи каквото си иска и не само това тя е роботохоличка и 10-години не е спряла да работи за просперитета на България....и пак повтарям че е пич за разлика от 95%от пишещите тук които са пичове но се държат и имат манталитет като жени....терикат мъж не пищи и не се оплаква от ежеднивието си и намира начин за по-добър живот а не да плаче на задните части на баба ви курнелия със червените килоти!!!

    Коментиран от #16, #17

  • 16 хе хе

    15 4 Отговор

    До коментар #15 от "Културтрегера от БАН":

    Танче, Митова разкри ли се няма нужда да пишеш под псевдоним :)
    Я кажи шефката подари ли ти някоя стара чанта за награда ?

    Коментиран от #21, #23

  • 17 Лупи

    10 5 Отговор

    До коментар #15 от "Културтрегера от БАН":

    Да разбирам, че като съм тарикат и така щото мога и те срещна мога да ти счупя кифлата ей така щото мога, нищо че е наказуемо ама нали съм тарикат и отракан та и Лиленцето така може да носи чанти за по 10 000 лв дето са 3 пъти под заплатата й. Отракана е и само 20 000 от заплати взимат у тях, а за другото няма да говорим щот е тарикатска работа и 50 милиона за 5 км ремонт широката и душа си ги слага дет си иска. Значи викаш отраканите са сега модерни, отракан и тарикат да си мамоо! Така ще ти дойде времето на тебе и на Лилето, че няма да разбереш и докато си отракан ще затракаш мойто момче.

    Коментиран от #22, #24

  • 18 златното руно

    8 4 Отговор
    Народа го е казал:"Присмял се хърбел на щърбел", "Крадеца вика:"Дръжте крадеца".
    Един дол дренки са всички червени птички.
  • 19 ПР бокс

    19 2 Отговор
    Добър ПР ъперкът ;) Гледам защитата слаба, плаши със съд!?
    При отиване на съд обаче вариант:
    Едно чантите са ментета, ама как министър да поощрява купуването и носенето на ментеъа някакси не е политически и икономически коректно !
    Вариант две чантите са оригинални ми тогава, ще се види, че една струва, колкото на двама старци пенсиите за цяла година!
    Вариант три подарък, но скъпите подаръци трябва да се декларират, а едва ли са!
    Както казах добър ъперкът, но продължаваме напред, продължаваме напред
  • 20 ААА

    5 3 Отговор
    Като гледам последната снимка, си мисля че Лилянчето е готова да му роди и дете.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Милена

    14 4 Отговор
    Лили Павлова да си смени ПР-а. Доста неграмотна. Пише аматьорски, като за жълт женски форум от празноглави безработни лели. Прави лоша услуга на жената. А иначе кой каквито иска чанти да носи. Това не бива да е тема № 1 в държавата. Въпреки че, между нас казано, стилът и класата, не идват от чантата - идват от излъчването, харизмата и финеса, който явно Павлова категорично не притежава.
  • 26 Рич

    4 10 Отговор
    Аз съм на същото мнение който каквото иска да си носи и ползва. Щом може да си го позволи няма лошо. Няма нужда от завис нека си купуват имат пари защо не и вие да сте на тяхно място да имате възможност да усвоявате щяхте да го правите и да си пазарувате като луд с картешница. Аз също обичам марките и не се крия че робувам на тях. И най мразя хора да си купуват реплики неграмотни и да се надуват.
  • 27 gnida

    6 3 Отговор
    "Чифт очи и останалото г... " Хиподил ...

    Коментиран от #28

  • 28 barutkata

    3 7 Отговор

    До коментар #27 от "gnida":

    ама хубав лъскав и модерен г-з а не като на комунистическите другарки със косматите калпаци до пъпа и червените килоти до глезените
  • 29 некойси

    3 2 Отговор
    Ако не беше явлението Бойко Борисов, повечето "министри" щяха да си имат някакви посрествени професии и да си живеят живота и няма да търсят начини да объкват нашия.
  • 30 jeru

    4 3 Отговор
    Като на прасе звънче
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове