Last news in Fakti

7 Май, 2017 11:22, обновена 7 Май, 2017 11:24 3 743 33

Лиляна Павлова: Нямам чанти за 10 000 лева

  • лиляна павлова-
  • чанта-
  • чанти-
  • герб-
  • 10 000 лева

Тя определи обвиненията към нея като "жълти и пошли"

Лиляна Павлова: Нямам чанти за 10 000 лева - 1
Снимка: bTV

"Нямам чанти за по 10 000 лева", категорично заяви пред bTV министърът за българското председателство на ЕС Лиляна Павлова.

Тя определи обвиненията на пиарката на Корнелия Нинова, че носи скъпи чанти, като „жълт и пошъл скандал”.

„Не само че нямам такива чанти, не мога да си ги позволя, но и да можех, не бих си купила, не е редно”, изтъкна Павлова. По думите ѝ най-скъпата чанта, която притежава, струва не повече от 200 евро.

Тя отбеляза също, че тиражираните в медиите и „Фейсбук” цени на въпросните чанти не отговарят на истината.

"БСП може да не са добри в управлението, но са добри да омаскараят човек", подчерта Павлова. "

Пиарката на Корнелия Нинова е част от пропагандната машина, активирана със страшна сила срещу мен. Не пожалиха начини и средства", коментира Лиляна Павлова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    43 9 Отговор
    Жената иска да каже че толкова евтини чанти от 10 бона няма нейните са минимум по 30 бона. А след изграждането на тунелите Струма може да си вземе и от 100 бона кого заблуждава нагла корумпирана личност.
  • 2 Варна

    36 6 Отговор
    Иска да каже, че няма чанта за която да плаща повече от 200 Евро - на месец :-)) Чантата е лизингова!
    Тя бедното прасе няма пари за чанта и поради тази причина всичко при нея е на изплащане
  • 3 ооооооо

    38 5 Отговор
    разбрахме де, не са от 10000 лева, а от 5000 евро.
  • 4 Рич

    7 25 Отговор
    Ееее .ати чантите. Нямали нещо по интересно от това,та само с тея чанти. А ко е толкова голям проблема с тея чанти щом може да си го позволи нека да си купи и за 100 000лв. Пук ако няма и чак толкова и се иска аз съм готов да и купя такава само да се спре с тази тъпа тема. Лили свържи се с мен аз ще съм на кортовете в Банкя да ти взема една чанта та да млъкнат ,а пък ако вече ги имаш кажи им че аз съм ти ги купил защото много те уважавам и ме кефиш. Само да се спре вече с тая тъпа тема. Че ми омръзна от комплексари и зависници
  • 5 Гост

    32 3 Отговор
    Една жена влязла в магазин за чанти, видяла на единия рафт, чанта от крокодилска кожа, която струвала 10 000 лв., на другия рафт, абсолютно същата чанта от крокодилска кожа, струваща 100 000 лв. Жената била заможна и без да се замисли взела по-скъпата чанта. На касата, докато плащала, попитала касиера:
    - Каква е разликата между двете чанти. Уж са еднакви, а цените толкова различни?
    - Ами...по-скъпата е направена от Х*Я на крокодила, а жената отговорила:
    -....и какво от това?
    - Ами като я погалиш и става на куфар.
  • 6 винетка

    30 3 Отговор
    То така както нямаше да повишава винетките, така и чантите и не са скъпи...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Plik

    8 4 Отговор
    S nailonov pkik ie mnogo
  • 9 jambazina

    24 2 Отговор
    Даа, високо платена е службата на народа!
    Ако бяха наред магистралите и тунелите, на никой нямаше да му пука с каква чанта е.
  • 10 Пиже инкасаторо

    27 3 Отговор
    Айдее и тая влезна в обяснителен режим. Всичките крадете и с задниците си, се правите на най честните. Ти какво искаш да ми кажеш, че до тебе от това което се краде от пътища и саниране, нищо не идва. Ами да ти кажа: братовчед ми работи по вашите програми за саниране. Когато вземе една поръчка, два или три обекта, панелки, той от цената веднага вади четиридесет процента. Това означава, да пести от всичко и най вече от заплащането на бригадите му. Естественно и цената е понадута, защото никой няма да му работи за без пари. От него са половината пари, другата е от надуването на цената. Та, питам те от. Тия проценти, искаш да ми кажеш, че не получаваш нищо, нито ти, нито шефа ти, банкянската мутра. Не, че ако дойдат комунистите ще бъде по различно, практиката си остава. Често си говориме с братовчед ми, като почне да ми се оплаква и му казвам, ами махни се бе, що стоиш. Той ми вика, абе лошо, лошо ама все нещо капе, ако се махна и другия на мойто място ще действа по същия начин. Така поне вече се познаваме, знаеме си правилата, по добре да си стоя. Та, тая, да не ни прави на толкова тъпи.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 сълзички чисти

    30 5 Отговор
    „Не само че нямам такива чанти, не мога да си ги позволя, но и да можех, не бих си купила, не е редно”
    Погледнах и гледам днес слънцето върви от запад на изток и чух, че Емо Чолаков познал времето, а и срещнах един честен гербераст ! Вярваме ти Лиле и на теб и на шефа ти ....тука корабче плува ли ?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 чичо Пенчо

    19 4 Отговор
    За такива като нея измислиха вестника "ПРАС-ПРЕС", ама Господаря (считай Боко Тиквата) не дава да се разпространява. И все пак, хората веднага я оцениха.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 бучахавестинио

    17 4 Отговор
    Чантичките и отиват като на свинче със звънче :D:D:D
  • 17 Тони

    8 17 Отговор
    Ей страшна е пропагандната машина на себемразещите се хейтъри работи на макс!!!Очебийно е и сляп да си ще го видиш при всяка статия свързана с Герб преминават на режим транскомоциум от злоба!!!Уникални сте!!!
  • 18 sursur

    16 3 Отговор
    павлова няма чанта за 10000лв а за 10000 евро и не иска да е регионален министър,защото вече няма евро фондове за крадене и угояване
  • 19 ДО SUR...UR

    4 7 Отговор
    ЕТО ГО СЛЕДВАЩИЯ В КОМОЦИУМ

    Коментиран от #21

  • 20 ШАРАН БГ

    1 4 Отговор
    Какви са тези чанти, дето не могат да поберат 100 стотачки?
  • 21 sursur

    15 4 Отговор

    До коментар #19 от "ДО SUR...UR":

    Комоциум си ти,за разлика от теб аз виждам в тая държава как се строят некачествени неща на десеторни цени.Посочи нещо качествено направено от ГЕРБ на реална цена,пътища,сънировки,огради на границата и т.н.всичко се прави от герберски фирми и след сдаването на дадения обект той се руши.Така,че не знам кой е комоциум
  • 22 glasopodavatel

    12 4 Отговор
    А по испа малко ли пари окрадохте?Немало пари за чанти ли?Пари има фабриката за чанти да купи.Да не ми се прави на ощипана Богданка тази?
  • 23 Тони

    3 9 Отговор
    Не мисля да влизам в режим на обяснение с които се идентифицират като sursur ,plik,jambazin,ви нетка, пиже,бучахавестино и всички възможни простотии!!!Желая ви приятно надбягване!!!

    Коментиран от #25

  • 24 DARABARA

    4 2 Отговор
    НЕ ЗНАМ ЗА ТАЯ АМА НИКОГА НЕ СИ КУПУВАЙТЕ БИЛЕТИ ОТ 5 ЛВ ЗЛАТНАТА ПИРАМИДА ЗАКУПИХ 20 ЗАЩОТО СЕ БЯХ НЕРВИРАЛ НА ПРЕДИШНИ ДВА ОТ ТЯХ НИТО ЕДИН НЕ ПЕЧЕЛИ ОТ 20 ТЕ мммммммммм НА ТИЯ ГАДОВЕ ТОВА Е ГЕНОЦИД А ТИЯ НЕ Е НОРМАЛНО ОТ 20 НИТО ЕДИН ДА НЕ ПЕЧЕЛИ ИЛИ МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ВСЕ ПАК САМ ОТ ПЕРНИК И ТАМ ГЛЕДАТ ДА НЕ ПУСКАТ ПРАТКИ С ПЕЧЕЛИВШИ
  • 25 ХАЛИЛУЯ

    8 2 Отговор

    До коментар #23 от "Тони":

    Според теб всички са идиоти,а ти маи си от простаците на такива като теб разчита властта
  • 26 Ние и вИЕ

    9 3 Отговор
    ДеРмокрацията не означава, че сите сме равни! ДеРмокрацията е кой кавото, днес може да заграби, туй за в бъдеще ще му остани! ДеРмокрацията изключва категориите: морал, доблест, чест, достойнство, благоприличие, почит към закона и да се боиш от БОГА ! ДеРмокрацията е ЗАВОЛИРАНА ДИКТАТУРА на НАГЛОСТТА, БЕЗСРАМИЕТО И БРУТАЛНОСТТА на интерессчии добралисе до власт! Днес за - Големановците, нищо не значаи мнението на Смачканаците!
    НИЕ сме си НИЕ а вие? Та кои сте вие, някави си там зяпащи голтаци!
  • 27 Хахаха

    7 3 Отговор
    Не бой се
    Ще съберем парички да си купиш чантичка.
    Пък след даването на летището… ще има и за повече
    Хахаха
  • 28 Пиже инкасаторо

    6 4 Отговор
    Най новия виц:
    Лилето се хвали. Муцка, виж каква чанта си купих за 10000 лева.
    Ти пък. Има ги по 10 лв., в Базар.бг
  • 29 Олигарха

    3 1 Отговор
    Гуци гуци гуци гуци, ря ря, гуции гуци гуци гуци, рррр гя гя, ай гуциии гуци гуци гуци на на, ето ти чанта не са кахъри, ето на на от естествена кожа става и за дъвкане, като си гладно гуциии.
  • 30 Чантаджия

    2 2 Отговор
    Еи неграмотници не правите разлика между 10 000 и 17 000?
    Не я обиждайте! 7 000лв разлика са това.
  • 31 БайМанаф

    2 2 Отговор
    Путриотка е - душа дава
    за наука, за свобода;
    но не свойта душа, братя,
    а душата на народа!
    И секиму добро струва,
    само, знайте, за парата,
    като човечка - що да прави?
    продава си и чатала.
  • 32 неутрален

    1 2 Отговор
    И на тая свинетка друг и е виновен както на нейния началник - за неговите простотии все комунистите му виновни , ТОВА Е ДЕВИЗА НА ТЕХНАТА ГРОБ партия. НЕНАЯЛИ СЕ НАГЛЕЦИ. Добре, че я махнаха от този пост да не и се гледа наглата самодоволна физиономия като започне да се хвали с постиженията от магистрали , саниране и други нереални простотии. НЕКАДЪРНИ.
  • 33 Шофера

    0 1 Отговор
    Мен не ме интересуват твоите чанти, а скъпите, рошави и ронливи "магистрали", "направени" под твойто управление, свинетке!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове