Last news in Fakti

18 Декември, 2011 16:12 869 0

Приключи детски хокеен турнир на ЧЕЗ

  • хокей-
  • чез
Приключи детски хокеен турнир на ЧЕЗ - 1
Снимка: ЧЕЗ

Днес в Зимния дворец на спорта в София се проведе детският хокеен   „Турнир за купата на ЧЕЗ“. Събитието протече под патронажа на министъра на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков. В инициативата  се включиха над 100 деца до 10-годишна възраст от училища и детски градини в столицата.  

Преди началото на турнира министър Нейков връчи награда на най-малкия играч – Кристиян Пандилов. На официалното откриване на състезанието присъства и финансовият директор на „ЧЕЗ България“ ЕАД Марцел Митошинка, съобщават от компанията.

 

„Искам да изкажа своето задоволство от организирането на този турнир. Много се радвам, че успяхме да съберем толкова много деца. Благодаря за подкрепата на ЧЕЗ, надявам се и в бъдеще да ни помагат и сътрудничат. Пожелавам турнирът да се превърне в традиция“, каза министър Свилен Нейков.

ЧЕЗ не за първи път подкрепя подобни каузи като от години организира или участва в различни по вид игри и състезания.  Една от редовните спортни прояви, в която компанията се включва, е Националната работническа спартакиада на енергетиците. По време на последното девето издание на състезанието (14-18 септември 2011 г.) отборите на ЧЕЗ представиха компанията в дисциплини като мини футбол, стандартен и плажен волейбол, тенис на маса, стандартно и щафетно плуване, теглене на въже и баскетбол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА