Last news in Fakti

21 Декември, 2011 19:27 2 158 6

Калина Крумова става член на ГЕРБ

  • атака-
  • волен сидеров-
  • калина крумова

Бившата атакистка предрече ескалиране на напрежението в редиците на Сидеров

Калина Крумова става член на ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

Народният представител Калина Крумова, която напусна парламентарната група на “Атака”, е подала молба за членство в ГЕРБ, потвърди самата тя на пресконференция в Сливен. Депутатката отрече обвиненията, че била „купена” и слуховете, че от ГЕРБ й плащат по 50 хиляди лв. на тримесечие.

Крумова обясни, че днешното й заявление случайно съвпада със сбора на партията. Тя допълни, че е напуснала заради несъгласие с ръководството на “Атака” и досега мълчала от коректност.

Крумова изтъкна, че като мотиви е посочила само професионални факти, а не лични, макар че имало и много такива. Крумова все пак обеща, че няма да вади на показ неща от кухнята на партията. Сред причините за напускането си тя отново изтъкна липсата на подкрепа от нейните бивши колеги за приемането на проектозакона за сурогатното майчинство.

Информацията за излизането на още четирима депутати от парламентарната група на “Атака” Крумова коментира така: “Смятам, че отсега нататък напрежението ще ескалира още.”

Депутатката определи резултата на националистите на изборите в Сливен като пълен провал. Тя била против кандидатурата за кмет на областния координатор на “Атака” Иван Иванов и не одобрявала листата за общински съветници. „Щеше да ме е срам да изляза на улицата при такива резултати”, каза Крумова.

По-рано днес лидерът на “Атака” Волен Сидеров заяви, че първите шест депутати, които напуснаха редиците му, вече се обявиха за „гербери” по сърце и душа. “Ще ги назова по име. Това са Валентин Николов, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев, Стоян Иванов, Цвета Георгиева и Калина Крумова, които са заявили с декларация членството си в ГЕРБ”, каза той.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А-така

    0 0 Отговор
    Двуличието,подмазването и бандитизма са безкрайни в политиката.
  • 2 Калинките на ГЕРБ

    0 0 Отговор
    Една калинка си отиде,друга я замества.
  • 3 ..........

    0 0 Отговор
    УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУууу
    ЗАБРАВИ КАТО ЗАЕКВАШЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ПРЕДИ ОКОЛО 5-6 ГОДИНИ.
    УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ.
  • 4 избирател

    0 0 Отговор
    А мен като избирател питала ли ме е къде да ходи?
  • 5 520 зендер

    0 0 Отговор
    Върви и на м........а си ако искаш -туй ще ти бъде.Вече си бита карта п...ко.
  • 6 izbiratel

    0 0 Отговор
    taq utre 6te prodade gerb ako nqkoy predloji pove4e pari