Last news in Fakti

12 Януари, 2012 09:11 1 674 0

Крумова ще съди атакистите, пратили писмо на майка й

  • атака-
  • волен сидеров-
  • калина крумова

Част от хората на „Атака“ да внимават, защото всичко се връща, закани се депутатката

Крумова ще съди атакистите, пратили писмо на майка й - 1
Снимка: БГНЕС

Напусналата „Атака“ депутатка Калина Крумова ще съди трима представители на Контролния сбор на партията. Причината е гневно писмо, изпратено до нейната майка Горанка Крумова, разпространено преди дни до различни регионални медии в Бургас.

В писмото се посочва, че бившата депутатка от националистическата партия е „предател и крадец“: „Калина Крумова най-безцеремонно е присвоила държавни пари, пари от републиканския бюджет, чието предназначение, според Конституцията и Закона за политическите партии, е да подпомагат дейността на законово представените парламентарни партии. Вашата дъщеря открадна 17 000лв. и ще го прави всеки месец, от джоба на българския данъкоплатец, за да ги ползва за лични нужди.“

В писмото пише още, че „тя е предала идеята на партия „Атака“, подиграла се с българския патриотизъм и се доказала в обществото като меркантилна и подкупна личност."

„Поведението на предател и завършен крадец, което демонстрира дъщеря Ви опетнява и вашето име. Имаме задължението да Ви уведомим, че  Калина Крумова ще отговаря пред Националната агенция по приходите, Сметната палата и прокуратурата в България за присвояване на държавни пари“, завършва писмото.

„Пропуснали са да напишат, че ще отговарям и пред арменския поп“, пошегува се с Крумова по време на сутрешния блок на Нова телевизия. Тя добави, че майка й е получила писмото, когато е била в болница. „Другото смешно в случая е, че хората, написали писмото, са непознати и не се познават с майка й. „Първите 7 години изискват, когато говориш за някого, да се запознаеш с него. Ние не се познаваме и затова ще ги поканя в съда да се запознаем“, категорична бе бившата атакистка. Тя не скри недоумението си от това решение на въпросните господа.

Те обаче и бяха подготвили й друга изненада - част от авторите на писмото бяха дошли пред телевизията, защото се опасяват, че „тя ще се качи горе и ще започне да се опасява и стене; ще покаже колко морално паднала е“.

Тя пък от своя страна се закани, че с тези хора ще се види в съда. „Срещу Волен Сидеров няма да кажа една лоша дума, но хората от пресцентъра и част от хората на „Атака“ да внимават, защото всичко се връща“, заяви бившата националистка. Радвам се, че Сидеров е поръчал проверка, която ще докаже, че аз не взимам пари от ГЕРБ, каза още Крумова.

В заключение тя заяви, че това писмо е психологически тормоз, а майка й е изразила желание „скоро да се запознае с тези момчета."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА