Last news in Fakti

29 Септември, 2017 13:47 1 882 16

Добрев: И Румен Радев ми е съученик

  • хасково-
  • делян добрев-
  • елена йончева-
  • герб-
  • бсп

Елена Йончева: Днес във всеки един град има по един суджук. Във всяка една община има по един феодал, който упражнява властта си

Хасково гейт отекна днес и в парламента. Депутатът от БСП Елена Йончева продължи да напада колегата си от ГЕРБ Делян Добрев с обвинения, че е феодал, той отвърна, че става смешна.

Примерът в Хасково е повече от шуробаджанащина, заяви от парламентарната трибуна Йончева .

Днес във всеки един град има по един суджук. Във всяка една община има по един феодал, който упражнява властта си, раздава обществени поръчки на свои хора, който изнудва, който заплашва. България се превръща във феодално владение. Едно управление, където най-важен е бизнесът на фамилията. Във всеки областен град – корупция, отмяна на процедури, феодализират се цели региони на страната.

Депутат от ГЕРБ изнудва бизнесмен от Добрич за суджук и заплашва неговия бизнес. Председателят на Общинския съвет в Септември стреля и убива човек. В Перник лидерка на ГЕРБ си присвоява общинска детска градина. Ботевград – скандали в ГЕРБ, свързани с корупция и търговия с влияние, заяви още Йончева.

По думите й това, което достига до медиите, е само нищожна част.

"Г-жо Йончева, ставате за смях в диаграмата сте пропуснали много важен човек- президентът Румен Радев. Съученик съм и с главния секретар на президента Димитър Стоянов. Може би аз съм ги направил президент и главен секретар?", отвърна Делян Добрев на атаката.

"Повече съм съученик с Радев, защото сме учили в едно училище, отколкото със зам.-кмета Милена Трендафилова, с която никога не съм учил заедно", добави той по повод факта, че тя е била назначена по негова препоръка и продължи:

„Точно толкова съм съдружник с президента, колкото с Милена Трендафилова, с Евгени Консулов и с всички други във вашата схема“, каза още Добрев, който по-рано изтъкна, че от 247 души в общината, само трима са негови близки.

По думите му във всяко министерство и агенция в София има съученици, защото е учил в математическата и езиковата гимназия в Хасково.

„Да издирите всички хора, които са учили в математическата и езиковата гимназия в Хасково. Разследващ журналист сте, не може да съм свързан само с десетина души, имам много повече контакти“, иронизира Добрев и добави:

„Казах на Милена Трендафилова да ви съди, защото й развявате името цяла седмица и тя каза: Няма да я съдя, защото ми направи комплимент, горда съм, че ме свързват с теб“.

Самият Добрев обаче вчера се закани, че може да съди Йончева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иввввввввв

    2 1 Отговор
    ггггггг
  • 2 Ейончев

    7 8 Отговор
    Единственото което се разбра днес е че почти всички поръчки за саниране в Хасково се извършват от червени фирми а Е. Йончева е напълно неинформирана
  • 3 Варна

    13 4 Отговор
    Нещо Винету, който се биеше в гърдите че е честен и принципен мълчи! - На ли ги махаше и нямаше милост?

    - Истината, е че Делянчо пълни джобчето на Борисов и за това там в тази община са назначени на отговорните позиции свои хора!

    Нека някой до бори, тезата че роднините и познатите му са заели съответните позиции в общинската администрацията, честно и почтено, с конкурс ... - Без намесата "От горе"!

    Коментиран от #9

  • 4 вип

    2 7 Отговор
    Йончева хубаво си лае ама не се усеща, че хвърля кал и по своите има червени "феодали" от 30 години в някои градове, а отделно от това червените фирми се оказава че "лапнали" лъвския пай от поръчките на общината, а кмета дори не се свени да се разхожда по скъпи курорти с приближен на БСП бизнесмен с безброй поръчки от общината...... Общо взето са се омешили като свински черва...

    Коментиран от #6

  • 5 Невинен

    10 2 Отговор
    Като е толкова невинен Делянчо защо се оправдава и е гузен
  • 6 Невинен

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "вип":

    Ама тези феодали плащат и на баце
  • 7 гост 3

    5 0 Отговор
    Целувайте ръка на местния суджук и той ще ви остави да живеете , партия ще ви намери и........Това е толкова познато още от времето но Тато.
  • 8 Харалампи

    3 0 Отговор
    .ахти наглоста и безочието. Идва времето когато ще ви се потърси сметка
  • 9 Хуясалия

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Варна":

    Тка е, още повече, че дилянчо е известен с това че намести десетки хора от хасково в единствения еад тец в България. Може да се провери, няма да ви напомням че всичките са на ръководни длъжности и в администрацията

    Коментиран от #10

  • 10 Варна

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Хуясалия":

    Мисля, че е време да ядат дървото всички без изключение !
  • 11 стоян георгиев

    6 0 Отговор
    партизанщината у нас е от времето на баи ганьо и няма никакви изгледи да се промени нещо.утре като паднат герб ще има нови суджукари,но в друга окраска!дали са бсп,герб,дпс, ндсв и т.н. и т.н. няма никакво значение.тази ситема обаче съспива бизнеса у нас и не само него.обществото се възпитава не в подготовка за честно състезание ,а в шуробаджанашка проституция!
  • 12 Гост

    9 0 Отговор
    Тя го пита за роднините, той и отговаря за съучениците си.
    Като се оцапал да си подава бързо оставката.
  • 13 Баба Яга

    5 0 Отговор
    Браво!Правите го всичко по Бай Ганьовски...Да мирише от далече!
  • 14 Гостенин

    3 0 Отговор
    Гнусни сте.Дано си платите някой ден
  • 15 Хуясалия

    5 0 Отговор
    Едно е да бъдеш съученик с някой, съвсем различно е някой да е учил в училището в което ти си учил. Долни оправдание Добрев, затриваш енергетиката ни още като министър, /когато беше/, продължаваш да си на ръководна длъжност, пълниш джобовете на Борисов, и се ползваш с протекция, но народа не търпи крадците
  • 16 Гост

    3 0 Отговор
    Президентът беше избран от народа в два тура, с невиждана до този момент подкрепа, а тези същества са назначени без формален конкурс дори. Помисли, преди да изблееш нещо.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове