1 Октомври, 2017 12:25 1 741 18

Антон Тодоров: Не съм поредната кукла на олигархията

  • антон тодоров-
  • герб-
  • комисия по досиетата

Ще съдя всеки, който се обяви против кандидатурата ми за шеф на Комисията по досиета, категоричен бе депутатът от ГЕРБ

Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров отговори на критиците, които не го желаят за председател на Комисията по досиета. Кандидатурата му бе подкрепена от ГЕРБ, но предизвика бурно недоволство в обществените среди. От БСП пък дори поискаха Комисията да бъде премахната.

Ето какъв бе откликът на Тодоров, поместен от самия него в социалната мрежа Facebook:

Внимателно следете и анализирайте откъде идват най-гнусните и клеветнически опити за оплюване и обругаване на кандидатурата ми за председател на Комисията по досиетата и ще си направите на секундата извод на кого пречи моята кандидатура.

Щатни и нещатни сътрудници на ДС и РУМНО, техни информатори, доверени лица, явочници.

Сред усърдните клеветници и съучастници в това позорно дело съзирам имената и лицата на няколко дузини комунистическа номенклатура от най-низш вид.

В тази колекция от счупени грънци са бивши преподаватели по диалектически материализъм и научен комунизъм, бивши членове и кандидат-членове на компартията, дребни доносници по партийна линия на ниво Районен и Градски комитет на БКП, безсрамниици, обучавани в съветски идеологически школи, хрантутници на комунистическия режим и откровено "паднали" типове от породата на "кебапчийските котараци".

Както и няколко медийни метреси, готови да точат баници на всеки нов плащач, на когото те стават слуги и съучастват в престъплението.

Всеки от тях, за когото адвокатите ми преценят, че е извършил съставомерна клевета или обида, ще бъде призован в съда, за да докаже твърденията си. Ако не успее, ще бъде осъждан и ще плаща за лъжите, клеветите и обидите.

Мисля, че моята непоколебимост, автентична дясна порода от самото начало, както и твърдото ми нежелание да направя компромис с принципите си и антикомунистическата си принципност, стоят зад тези гнисни до чудовищност кампании, които се вихрят от няколко дни срещу мен.

Ще им кажа съвсем ясно и директно - сбъркали сте човека.

И от действията и решенията ми ще разберете, че пред Вас не стои поредната кукла на задкулисието и олигархията, а човек, който няма НИТО ЕДНА причина да се чувства недостоен за изключителното доверие, с което го задължава издигането на кандидатурата му за председател на българската Комисия по досиетата.

Казано иначе - няма да им се получи сглобката на всички онези, които ни се представяха през последния четвърт век като сини, като антикомунисти, като противници на БКП и БСП и които ни залъгваха преди всеки избор, че аха като дойдат на власт и с ченгетата и комунистите е свършено.

Това са хората, който счупиха възможността за нормализация на отечеството ни. Това са хора, които десетилетия наред живяха от подаянията на големите крадци на прехода.

И днес всички те до един имат по няколко апартамента /взети или чрез заменки или директно подарени на непазарни цени от фондовете на министерства и институции, докато са обслужвали поредния властник/, имат по шестцифрени и седемцифрени банкови влогове, карат коли за шестцифрени суми и се опитват да запазят възможността да увеличат всичко това.

Нека не им съучастваме в поредното ченгеджийско мероприятие.

Аз нямам кола /ползвам изключително градски транспорт/, нямам апартамент /имам една малка наследствена къща, в която живее майка ми/, имам 50 дка ниви, подарени ми от родителите ми, един лев не съм взел от приватизация, един лев не съм взел от нечия фондация, един лев не съм получил по черен или сив начин, мога да издържа данъчна проверка 10, 15 или 20 години назад.

Не съм бил кредитен милионер, не съм купувал за жълти стотинки външнотърговски фирми по време ан бандитската приватизация на Костов и сие, не съм пренасял сакове с марки и долари през българо-сръбската граница, не съм получавал комисионни, с които да си построя МОЛ в Благоевград /или на други места/, не съм и помислял, че мога да натрупам мръсни пари от облагодетелстване във властта, а после да изпера награбеното през фирмите на роднини, докато си купувам спа хотели /в Кюстендил или на други места/.

Никой не може да покаже какъвто и да било сериозен компромат за мен, свързан с моята личност.

Достойнството и моралът се пазят от младини, съветва Александър Пушкин. Опитвал съм се да спазвам съвета му през цялото време, откакто прочетох тази негова мисъл.

Благодаря на репресираните, които застанаха като стена не зад мен, а до мен!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна

    24 6 Отговор
    Буквално до вчера беше отявленият противник на Борисов.- Книги писа, изявления прави, а сега е негов защитник и най- близък саратник!

    Коментиран от #3

  • 2 Шайката

    15 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Достойнството и моралът се пазят от младини, съветва Александър Пушкин. Опитвал съм се да спазвам съвета му през цялото време, откакто прочетох тази негова мисъл"!!!
    Леко съм оздачен от превъплащенията на г-н Тодоров!?
  • 3 куку руку ку

    25 6 Отговор

    До коментар #1 от "Варна":

    Те това е фурнаджийската лопата. Няма да ме учуди ако е бил и доносник на ДС.

    Коментиран от #10

  • 4 стоян

    7 22 Отговор
    Браво за Антон - И занапред да показва номерата на крадливите комунисти
  • 5 Вовка

    22 5 Отговор
    Нагла подлога.
  • 6 ЕЕЕ

    11 7 Отговор
    Колко е луд Тони....ама не казва,че брат му е съден за убийство...големия моралист нали сравнявав секи човек със семейстовото му?
  • 7 БАЛКАНСКИ

    9 11 Отговор
    Свалям ви шапка гн. ТОДОРОВ. Кажете нещо и за лустрацията , ще го имали в БЪЛГАРИЯ??? Не разбрах само , защо гжа ЕКАТЕРИНА БОНЧЕВА не беше съгласна с вас?
  • 8 Гого

    12 7 Отговор
    Не си кукла а марионетка без собствено мнение отбор гейши е събрал селянина от Банкя!
  • 9 Голям прос

    9 5 Отговор
    Тоя нещо много се оправдава, съмнителен ми се струва. Излиза, че е идеален. Много реклама. Много хубаво не е на хубаво казва народа. И аз му се чудя как кара на една заплата и на една годишна рента. Данъчна проверка не 20, а 35 г назад. Може да лъсне нещо. Мазен е нещо...
  • 10 Варна

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "куку руку ку":

    Да! - Съвсем възможна е тази теза
  • 11 Олеле

    11 5 Отговор
    "Ще съдя всеки, който се обяви против кандидатурата ми за шеф на Комисията по досиета, категоричен бе депутатът от ГЕРБ".

    Ти да видиш ......!!!!!
  • 12 onq s konq

    5 9 Отговор
    Съветската менажерия пак е залегнала на барикадата ааа?!А колкото и да лаете "Слава Русии" и "За радину,за Сталину",...керванът си върви...И докато преди скандирахте по червени митинги "Много сме,силни сме",сега е ред НИЕ ДА ВИ ГО КАЖЕМ!И понеже повечето от вас драскат от "братска Русия",съветът ви е -плюскайте си тихомълком "националния" борш и не си врете мутричките в БГ,щото ...е вредно за психичното ви здраве:)
  • 13 Оптимус

    8 5 Отговор
    Гусин Тодоров, не можеш да съдиш всеки, който не харесва да си шеф на Комисията по досиетата, защото всеки индивид има правото да има собственно мнение и ти по нищо не се отличаваш с арогантното си изказване от бившите и настоящи тоталитарни мафиоти от ДС елита и БКП елита на ЦК от отряд "Чавдар"... Накратко ти си същия като тях, по морал, с какво право тогава ще ги съдиш? Колкото до това кой е бил в тия среди, това е второстепенно - важното е кой каквии ги е вършил?. А за да има мерило за справедливост трябва да има ЕТАЛОН, по който да се съди! Не можеш да осъдиш човек, че е служил в МВР - ДС, защото това не е критерий за вина! Но ако е крал, мамил, нанасял на невинни телесни повреди смърт, клеветил невинни хора, това вече е ВИНА! Вие сте жив отвратителен контингент политиканите тук - нито сте компетентни, нито справеливи, нито имате визия за един справелив ред-свят, само искате власт, пари и се борите за това... Но страшното е, че и не чувате какво ви говорят тези, които наистина имат правилно виждане за нещата. Как ще съдиш човек, че не те искал за кадър от Комисията? Че това е посъдно - ти нарушаваш и Конституцията и ред Закони бе? Абе няма ли някой нормален генерал тук да вдигне тая шибана армия и да ви арестува всичките накуп бе? Че да ви поогледаме делата пред Съд! Но и Съда трябва да арестуват, че често ви пускат виновни.... Абе тая кочина няма ли изглед да се оправи някога?

    Коментиран от #14

  • 14 Оптимус

    6 5 Отговор

    До коментар #13 от "Оптимус":

    Като казвам, че не само сте некомпетентни политиците тук, ами нямате и визия за просперитета ни, само се борите за кокал власт и пари. И Ванга ви го е казала.... да не кажете, че аз съм ви клеветник - тя е пророчица, аз съм само същество от Пустинята. Но истината си е истина, факти, без значение кой я казва. Г-н Тодоров, да те попитам, виновен ли е някой, че е служил в ДС? Мисля, че това е еквивалент на ФБР, ЦРУ, МОССАД, ФСБ, МИТ, ЩАЗИ, ГСД и останалите по света.... Е, тези служители престъпници ли са, задето служат? Май не? Но ако някой клевети невинен човек, за да го унищожат институциите, ако му подхвърля компромати, ако не го защити от виновни престъпници нанесли му невинен зло, ако то мачкат по лични мотиви, чрез системата, те вече са престъпници персонално! Е, тази Комисия по досиетата не е нужна! Нужен е разследващ Съд, който да открие престъпленията в делата на служители и да бъдат наказани персонално! Такъв няма? И защо си ни ти, поредният лапачц в Комисията по досиетата? Доносник не значи престъпник - това е РАЗУЗНАВАНЕ, там без донасяне на информация не може. Но КЛЕВЕТНИК, означава ПРЕСТЪПНИК, защото донася недостоверна информация и съсипва невинен... Ти нямаш компетенцията както и досегашните политици да оправите нещата, искаш да си шеф? Че вие за слугинаж не ставате и великия ви Боце и вие бе? Как ще ни оправяте, като не знаете какво е ОПРАВИЯ?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 учуден

    8 1 Отговор
    Малко от една книга на Антон Тодоров:Бойко Борисов, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като "шайка" - персони, обединени от престъпна цел.
    В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайни. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчеста част на обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, показни арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... "Шайката ГЕРБ" е най-мрачната измама, известна като "български преход"
  • 17 Бесен Язовец

    7 2 Отговор
    Това същество Тодоров е мистър -кучешка Тения и нищо повече
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове