Last news in Fakti

24 Ноември, 2017 09:18, обновена 24 Ноември, 2017 09:26 11 950 23

Свалиха Люба Кулезич от ефир

  • люба кулезич-
  • ефир-
  • боец

Бившият ни посланик в Москва Илиян Василев твърди за "пълзяща диктатура" от горните етажи на властта у нас

Предаването на телевизионната водеща Люба Кулезич "Честно казано" е свалено от ефира на телевизия BiT. Новината бе споделена от бившия ни посланик в Москва Илиян Василев в социалната мрежа Facebook.

Това, че са свалили предаването на Люба Кулезич под натиска на "корпулентни" обстоятелства, се вписва идеално в сценария, който описвам днес в статията си, посветена на растящите авторитарни тенденции у нас и копирането на модела Путин.

Излъчват записи за да не се усети липсата - тарикатлък, нали?
Заедно с назначаването на доверени лица в ТВ Европа и в БТВ /там господин Гергов просто е призван да докаже, че той е отпред, а не Корпулентния/, пък и атаките срещу Икономедия вече издава не само системност, но и крайна арогантност и решителност да се разправят с инакомислещите и наложат диктатура у нас.

Можете да имате много против Люба Кулезич, но тя правеше ярки предавания и покриваше теми, които официалните телевизии не смееха да открехнат.

За да намалят шок ефекта излъчват на запис стари предавания, белким хората не разберат, че ЦК е решил да бъде снето предаването и уволнена журналистката.

Моля и Да БГ и ДСБ и всички, на които е мила демокрация да вземат отношения и заклеймят това поредно посегателство върху свободата на словото.

Би Ай Ти е дискредитирана. Ако Диков остане в тази телевизия приключва уважението ми.
Разбирам, че са подкарали журналисти и за това, че са повдигнали теми около турския доклад до Интерпол за Булгартабак.

Изобщо разбирате ли, че европредседателството ще бъде смокиновия лист на пълзящата диктатура у нас?

За това днес писах - Спасете Демокрацията!?!

А хората от ГЕРБ да се огледат и ако все още е останало от тях някакво уважение към принципите на свободата на словота и демокрацията да престанат да се залъгват, че всичко това е възможно без санкцията на Главния в ГЕРБ и още по Главния в Държавата.

Нали уж бяха демократи, десни.?!

Помните ли - Решетников им даде срок дасе справят с прозападния елит у нас?

И Западът - както в стихотворението - "от свода небесен, гледа на всичко тих и невъзмутим".

И затова днес Ви качих една статия по темата.

Чакам обвинение от Главния.

Програмният директор на BiT Сашо Диков потвърди новината за свалянето на Кулезич от ефир, заявявайки че в своето предаване тя е правила неуместни и неверни коментари относно промяна в редакционната политика на телевизията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Търси добрата новина

    9 23 Отговор
    Много Добре
  • 2 бесният язовец на оня с коня

    60 13 Отговор
    Значи "Тези да ги няма, разбрал съм се с главния" започва да се сбъдва. Алоууу, поклонниците на ББ, нещо ще кажете ли?

    Коментиран от #11, #13

  • 3 Пеньо

    36 7 Отговор
    Смешен плач! Отново ще кажа: две мафиотски групировки се шамарят за власт над медийния пазар и съответно зарибяват привърженици с малки мозъчета!
  • 4 иеж

    22 6 Отговор
    Олигархичното управление си е вид диктатура. А така е у нас отдавна. Най-малко потърпевши са медиите . Какво й пречи на Кулезич да се покаже и изяви по други медии. Е няма да й платят естествено.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Свободен

    16 20 Отговор
    Щом се моли за помощ на Дай БГ и ДСБ, значи правилно са я свалили. Тези тумори с по 1% избиратели за какви се имат?
  • 7 Сашо

    19 7 Отговор
    Тези журналисти се оказват някакви свещени крави, никой не трябва да ги пипа и уволнява. Те са обикновени служители като всички други.
  • 8 ТОДОР СТОЯНОВ

    21 4 Отговор
    А МОЖЕШ ЛИ ДА МАХНЕШ НАРОДА???...НАРОДА, КОЙТО НЕ ТЕ ХАРЕСВА, НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО СИ ПЛАЩА ЗА ДА ЖИВЕЕ ВСЕ ОЩЕ В БЪЛГАРИЯ!ЧАСТ ОТ ТОЗИ НАРОД САМ СЕ МАХНА И ИЗБРА ПО-ТРУДНИЯ ПЪТ, НО ОСТАНА ВЕРЕН НА СЕБЕ СИ И ОТКАЗА ДА ТИ ПЪЛНИ АЛЧНАТА ГУШКА!ТОЗИ НАРОД ВКАРВА В ДЪРЖАВАТА ФИНАНСОВ РЕСУРС, КОЙТО КРЕПИ "БОГАТИТЕ" ПЕНСИОНЕРИ И "ОСИРОТЕЛИТЕ" ДЕЧИЦА, ОСТАВАЙКИ БЕЗ МАЙКИ И БАЩИ В ИМЕТО НА ОЦЕЛЯВАНЕТО...МНОГО ОЩЕ МОГА ДА КАЖА, НО ЗНАМ, ЧЕ НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ПСУВА...
  • 9 хахаопа

    28 4 Отговор
    Ако някой още се залъгва, че ГЕРБ са дясна партия е бил досега в дълбок мечешки сън. Комунисти , комсомолци и партийни секретари нереализирани преди 1989 г. сега се правят на репресирани, но всъщност всички знаят, че те не са репресирани, а осъществяващите репресии върху бизнеса и народа. Разчитат на овчедушието дебилно на българския народ. Ха наздраве.
  • 10 jambazina

    14 5 Отговор
    Отново сме уникални - прозападна политика по руска методика.

    Коментиран от #21

  • 11 ГЕРБ

    4 8 Отговор

    До коментар #2 от "бесният язовец на оня с коня":

    Да разбира се,че ще кажем нещо: ШШШШШШШТ ,пази тишина иначе ти си следващия!
  • 12 по темата

    10 9 Отговор
    Бившия посланник, е една проститутка, която пише за пари, останалото е плод на обратната му резба.
  • 13 Активен Борец

    6 9 Отговор

    До коментар #2 от "бесният язовец на оня с коня":

    Партията НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩА НИКОГА

    Коментиран от #14, #15

  • 14 Коя партия

    5 4 Отговор

    До коментар #13 от "Активен Борец":

    бе?
    Тази, дето никога не си е ходила ли?
    А Кулезич от коя "демократична централа" се е пъкнала?
    Аман от 80%.
  • 15 Свободен

    11 5 Отговор

    До коментар #13 от "Активен Борец":

    Така е, никога повече СДС или ДСБ, което е едно и също.

    Коментиран от #19

  • 16 Denis

    6 6 Отговор
    Според мен свалянето на Люба няма нищо общо със политиката или медийните игри, трябва да наемат свежи лица и да наемат млади хора.
    г-ж Колезич без спорно е добър журналист, но е време да се оттегли, както и г-н Диков, нищо лично.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Шаран БГ

    2 1 Отговор
    Я-я-я , то тук някъде по нашите земи имало демокрация, че трябва и да я спасяваме !?
    Ако има банкова сметка, да и пратим някой-друг лев, дип ако е я окъсала толкова много.......
  • 19 истина

    7 0 Отговор

    До коментар #15 от "Свободен":

    хАРЕСВА ВИ ДА ВИ УПРАВЛЯВА МУТРА,А...?
  • 20 Пеци

    7 0 Отговор
    РЕД Е НА БЕНОВСКА И БЕНАТОВА!
  • 21 Шопа

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "jambazina":

    Е не може баце, все нещо е останало.😂😂😂
  • 22 Владо

    3 0 Отговор
    В България няма демокрация, а олигархично-мутренско управление. Всеки народ си заслужава управниците. Славейков е бил прав.
  • 23 неутрален

    5 1 Отговор
    Люба, ти разбиваш нервите на мошениците и не им харесваш. ДРЪЖ СЕ. ТИ СИ СИЛНА. НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ. ТИКВАТА НЕ Е ВЕЧЕН. ТОЙ Е УБИЕЦ НА НАРОДА!!!!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове