Last news in Fakti

6 Януари, 2012 17:16 1 021 2

Станишев: Животът не се изчерпва с няколко бетонни писти

  • станишев-
  • младите в бсп

Младите в БСП поискаха свои хора в ръководството

Станишев: Животът не се изчерпва с няколко бетонни писти - 1
Снимка: БГНЕС

Животът не се изчерпва с няколко бетонни писти. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев, който се срещна с представители на Младежкото обединение на партията.

"Не е нещо особено това, което правят, като строителство от ГЕРБ в сравнение с предишното правителство. Важно е дали хората ще могат да пътуват по тези магистрали, да си плащат бензина и сметките за ток, ще могат ли да осигурят на децата си образование и достъпно здравеопазване” посочи Станишев.

Младите в БСП разговаряха със Станишев по редица теми като младежката безработица, проблемите на образователната система, подготвяния от Министерството на образованието, младежта и науката Закон за младежта, кампаниите и внесения от левицата законопроект срещу добива и проучването на шистов газ в България, както и за плановете за увеличаване на броя на активистите на ПЕС в България.

От Младежкото обединение поискаха от лидера на партията Сергей Станишев съдействие, за да може повече млади хора да се включат в ръководството на червените.

Зам.-председателят на младежката организация Трендафил Величков призова Станишев да помогне „да освежим най-висшето ръководство на партията".

Партията е силна с единството на поколенията, но най-важното са личните качества и доказването на всеки един, подчерта Сергей Станишев. Той уточни, че хората, които се издигат в йерархията на партията трябва да бъдат най-добрите.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошо

    0 0 Отговор
    Няма да спре да рови и да плюе. Само че им умря коня на баира. Не ги щем повече каквото ще да става. Да си вървят в СССР като искат комунизъм !
  • 2 :-)

    0 0 Отговор
    Ще можем да си плащаме бензина и ще ни излиза по-евтино и пътуването ни ще бъде по-безопасно. И в сравнение с предишното правителство разликата е голяма в строителството.