Last news in Fakti

10 Януари, 2018 14:30 117 324 92

Откровенията на една софийска проститутка

  • проститутка-
  • проституция

Да си знаеш цената не е срамно. И не си мислете, че силно гримираните и марково облечени момичета в социалните мрежи, демонстриращи със селфита много висок стандарт на живот, не си изкарват прехраната по този начин. И те са проститутки. Само че си лепят друг етикет. Много по-долнопробен

Откровенията на една софийска проститутка - 1
Снимка: Shutterstock

Казват, че нощем всички котки са черни. Може би затова и не разбрах, че срещу мен стои проститутка. Запознах се с дамата, която ще нарека Маги, съвсем случайно – засякохме се в заведение, където тя беше с приятелка на моята приятелка. Заговорихме се, смяхме се, коментирахме актуалните теми на деня. Бях изненадана, когато ми сподели с какво се занимава.

Нали в България е общоприето, че „жриците на любовта“ са по магистралите, изглеждат нечистоплътно и са порядъчно глупави? Маги определено не отговаряше и на трите стереотипа. Още по-изненадана останах, когато ми заяви, че без притеснение ще ми разкаже неща от кухнята на най-древната професия. Все пак се разбрахме да запазим в тайна името ѝ. Не защото се притеснява, а именно заради стереотипите, пише Йоана Миланова от "Дарик".

Маги е на 32 години. Започнала да се занимава с това преди около 10 години с големи прекъсвания. Общият ѝ „трудов стаж“ в бранша не е повече от две години и половина. Направила този избор, защото парите не ѝ стигат. В същото време не намира в проституцията нещо лошо.„Всеки мъж си плаща за секса – дали в кеш, дали с хубаво бижу, дреха или дори вечеря в ресторант“, коментира тя. Не крие, че е попадала в неприятни ситуации.

„В началото работех клуб на „Витошка“. Собственици бяха мъж и жена, които си харесваха момиче и искаха да се възползват от услугите му безплатно. А в нашия бранш по това време имаше неписани закони – такъв натиск е недопустим, защото независимо какъв си, трябва да платиш за услугата, която искаш да ползваш“, каза тя.

След това попаднала на място, което отговаряло на изискванията ѝ. Там имала около 20 колежки.

„Където има жени, има и интриги, защото те не могат да се изправят и да си поставят лице в лице проблема. Те го споделят на всички, но не и на теб. Иначе преди години съм се изправяла пред редица проблеми – рекет и изнудване от униформени лица и нелоялна конкуренция. Но пък имаше кой да ни пази. Клиентите бяха с различна нагласа. Знаеха, че ще има лоши последици за тях, ако ни посегнат. Преди около 10 години властите проведоха мащабни арести и разбиха „схеми“ в бранша. По всяка вероятност разчистиха пътя на други хора в тази доходоносна ниша. Ние останахме без гръб и всеки можеше да си прави каквото пожелае“, споделя Маги.

Според нея липсата на закрила довела до чувство на безнаказаност в клиентите. „Има много случаи на побои, обири, а някои момичета бяха продадени като козички в Македония и Албания. Други са били брутално изнасилвани – вика те клиент, очакват те много мъже. Това не е проституция, а изнасилване“, посочва тя, но заключва, че в сивия сектор, където няма правилна черно на бяло е така. Ето защо Маги и нейни колежки настояват България да се присъедини към страните, в които проституцията е легализирана.

Споделя, че дори да и се случи нещо лошо, докато работи, няма на коя институция да се оплаче. Затова разчита на свои приятели, които и помагат – с транспорта и с охраната. Самото им присъствие респектира клиенти, които се изживяват като мутри, категорично е работещото момиче.

„Искаме да има ясни правила. Най-вече държим на здравния контрол – да сме спокойни както ние, така и клиентите ни. Искаме да разчитаме, че можем да имаме коректни работодатели, които се грижат за осигуровките ни. Искаме да си плащаме данъците. Сега НАП ни проверява и пита как поддържаме такъв стандарт на живот и не знаем какво да обясним. Не е случайно, че проституцията е сочена за най-древната професия. Винаги тази услуга се е търсила и винаги е имало хора, които ще платят за нея. Защо това да не е облечено в закон?“, заявява Маги.

Освен липсата на закони, друг проблем в бранша са „самосиндикалните“ проститутки. Според Маги това са момичета, най-често студентки, които пускат обяви в интернет сайтове и предлагат евтини услуги с крайно съмнително качество. Обикновено предлагат собствен терен, пазарят се по телефона, не държат на здравето и хигиената си и не се отнасят подобаващо с клиента.

„А един клиент не иска само секс. Много малко от времето ни заедно преминава само в задоволяване на физическите му нужди. Клиентът иска да разговаря с някой интелигентен човек, на чиято дискретност може да разчита. Той не може да намери такъв в бара или на улицата, а се притеснява да не бъде съден от приятелите си. Затова се обръща към момичета като мен, споделя, коментира различни теми. И му харесва. Ние сме и един вид психолози“, продължава разказа си тя.

Въпросните самосиндикални момичета често пробутват фалшиви снимки в обявите си. Дори са използвали лични фотоси на Маги, свалени от социална мрежа. Чувала е от свои клиенти, че са станали жертви на нагла кражба от такива проститутки или пък, че били притеснявани по телефона от тях.

Според нея мнението на българите за проститутките е крайно закостеняло и назадничаво, защото хората масово мислят, че са нечистоплътни, глупави и грозни момичета, които работят по магистралите, притискани от сводник. Самата тя подчертава, че нещото, на което най-много държи е безопасността и хигиената.

Съвременните тенденции в бранша са следните – момичета не се предлагат по каталози. Чрез мобилни приложения за комуникация клиентът може да поиска актуална снимка, за да се увери, че ще се срещне с реален човек.

А защо една жена избира тази професията проститутка? Някои момичета са със зависимости, други са самотни майки, а трети просто харесват високия стандарт на живот, който не могат да си осигурят по друг начин в България. „Аз обичам да си купувам дрехи, а обувките са ми мания. С парите, които получавам, си покривам норманите разходи, помагам финансово и на родителите си“, споделя Маги. Иначе в бранша познава жени със стабилни професии – учителки, лекарки, медицински сестри...

Има обаче и много момичета, които стават жертва на един по-особен вид тормоз. Схемата е следната – момичето се запознава с мъж, в когото се влюбва. Той твърди, че я обича, но впоследствие я принуждава да проституира. Внушава ѝ, че за нищо не я бива и друг не би я обичал колкото него. Маги разказва за случай, в който такъв мъж живее с три дами, които убедил, че обича.

Те дори се конкурирали коя ще му донесе повече пари. Друг случай – 18-годишно момиче било въвлечено в същата схема. Издържало въпросният мъж, съпругата и дъщеря му. Самата тя живеела в крайна нищета и дори Маги и е подарявала дрехи.

„Искам да подчертая, че аз не работя ЗА някого, а за себе си. Работя с хора, на които мога да разчитам, че ще се прибера жива и здрава в дома си. Искам тези мои приятели също да се чувстват спокойни. Тяхната грижа към нас да бъде легализирана“.

Питам я какво би казала, на хората, които след тази публикация, ще я критикуват яростно. „Това е моят личен избор. Аз никого не съдя. Открит човек съм и предпочитам да се справям сама в живота, а не да лъжа човека до себе си, за да бъда негова държанка. Който каквото иска да мисли за мен“, отговаря тя.

„Не се срамувам от себе си. Бих се срамувала, ако правя това за мерси и малка водка в дискотеката. Този вид момичета могат да бъдат много опасни. Те казват на мъжа това, което иска да чуе. Най-малкото, с което могат да навредят е да откраднат от мъжа, да не говорим, че могат да го заразят с отвратителни болести. Да си знаеш цената не е срамно. И не си мислете, че силно гримираните и марково облечени момичета в социалните мрежи, демонстриращи със селфита много висок стандарт на живот, не си изкарват прехраната по този начин. И те са проститутки. Само че си лепят друг етикет. Много по-долнопробен“, заключва Маги.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 85 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Мекия

    180 25 Отговор
    Оохх и аз си знам цената само не знаех ,че съм ПРОСТИТУТКА.

    Коментиран от #22

  • 2 bebetoo9

    148 20 Отговор
    Трябва да има ясни правила.
  • 3 Бат Саше

    197 109 Отговор
    Голяма статия, няма що! Ку...вата винаги не е струвала нищо като човек в обществото и в очите на хората и така ще бъде навеки. Мъжът всеки път си плаща за секса ама друг път....оправдание на проститутките, че и другите били като тях.

    Коментиран от #8, #9, #23, #54, #74, #84

  • 4 Vulpes

    253 29 Отговор
    Нека да ги легализират,нямам нищо против,а и някой лев ще влиза в хазната от данъци.

    Коментиран от #68

  • 5 Русенец

    287 29 Отговор
    Ако легализират проституцията полицаите как ще си докарват още 2-3 заплати ? Иначе е права госпожата, само легални публични домове ще осигурят спокойствие на жените и допълнителни доходи за хазната.

    Коментиран от #17

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ТАСС

    61 26 Отговор

    До коментар #3 от "Бат Саше":

    Мнооого си тъп Саше.

    Коментиран от #10

  • 9 алелемале

    191 47 Отговор

    До коментар #3 от "Бат Саше":

    Задай си въпроса, колко пара си потрошил по гадже/жена и ще видиш, че проститутката е по-евтиният начин да задоволиш нагона си.

    Коментиран от #11, #90

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бат Саше

    75 75 Отговор

    До коментар #9 от "алелемале":

    Не съм потрошил. Пари използват само тези, на които жените са им трудни. И те затова и ги нямат-жените! Платената жена, не е бройка, а стока. А колко маТрял има само....
  • 12 deepwatcher

    112 81 Отговор
    Еми...глупости на търкалета.Хиляди пъти е по-добре човек да си хване гадже.Така си сигурен,че няма да ти лепне нещо.Тоо парцал знае ли човек кой го е преметал преди 20 мин.и що чорайбе е изгълтала?Само като ми заговори насреща ми е достатъчно да и завинта тъпата кратуна наопаки.Пфу!

    Коментиран от #60, #62

  • 13 Гост

    185 35 Отговор
    Незнам ама някъде бях чел , че ако една жена не става нищо от нея става проститутка и че един мъж ако не става за нищо става охранител

    Коментиран от #19

  • 14 Vasik Atanasova

    100 99 Отговор
    само мухльовците си плащат за секс
    и платения секс не е интересен
    той не се брои

    Коментиран от #18, #24, #44

  • 15 Митьо

    52 9 Отговор
    Докоментар#13гост

    А още и мъжка ку..а или бакшиш...!!
  • 16 дгба

    59 8 Отговор
    Лети ли, плува ли, е.е ли се по-евтино е да го наемеш
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Бат Мишо

    97 21 Отговор
    проститутките са най мразени от немогливите жени дето си мислят ,че за да си отворят краката, трябва да им се свалят звезди и разкош - при липса на ум няма с какво друго да си хванат свястен - богат мъж.
    и изведнъж тоя мъж на адекватна сума тоя мъж получава от професионалистката по добро качество повече екстри и остават валат -ето защо проститутката е враг номер едно на асексуалната жена....която си го може даже сама ще предложи да наемете проститутка заедно -както моята жена предложи

    Коментиран от #67

  • 21 Бат Мишо

    167 26 Отговор
    Драги мъже братя по оръжие -
    НИТО ЗА МИГ не забравяйте че единственото ни оръжие , срещу избеснелите еманципантки и кариеристки АМА ЕДИНСТВЕНОТО
    което би ги накарало да си сверят часовниците и да спрът да си мислят че заради междукрачията си трябва да бъдат позлатени
    ЕДИНСТВЕНОТО -повтарям оръжие са ни проститутките- дори да не ги посещавате -САМО ФАКТА ЧЕ ГИ ИМА ни спасява -
    няя как офса да ви иска ЕС класа и апартамент ако знае че въпросната дупка я има еди къде си за 100 тачка

    Коментиран от #59

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Стефан

    96 25 Отговор

    До коментар #14 от "Vasik Atanasova":

    Голям кеф е платения секс. Там човека който плаща е консуматор и само консуматор. А иначе трябва и да слуша мърморенето на жена си.

    Коментиран от #26

  • 25 Stefan

    55 18 Отговор
    Скалъпена статия, написана за да се вземе хонорара.......
  • 26 Vasik Atanasova

    9 49 Отговор

    До коментар #24 от "Стефан":

    защо жена си
    то и на жената не се брои
    там е задължение
    други жени няма ли
    тръпка няма ли
    като го правиш за пари
    ти знаеш че го прави с тебе за пари
    иначе си нищо
    аз пари не съм давал
    дори са ми давали на мене
    и са ми правили подаръци
    но трябва да има и такива
    като вас
    шарен свят
    разни хора
    разни разбирания

    Коментиран от #43

  • 27 Кака Гинка

    52 19 Отговор
    Проституция е имало и май винаги ще има - ако я направят легална,освен финансовата и здравната страна,ще стане ясно и кой кой е (пардон:коя коя е).Обаче в Германия,като се стигна до узаконяване както прочетох, самите труженички са взели да се дърпат и не само заради данъците - повечето от тях не искат легално да носят определението "к--ви". Иначе,който каквото иска - това да работи, ама да ми разправя въпросната Маги,че мъжете ходели при проститутки,защото не можели да срещнат интелигентна жена за компания - хайде бе! Може да има и такива,но са единици, а и при тях не ходят за префинени разговори.Знаем от кой контингент основно са кадрите на тая професия,а там в ма'алата направо преливат от интелект и възпитание! За останалото - бат' ви Саше добре го е рекъл,не е нужно да повтарям думите му...

    Коментиран от #34, #92

  • 28 hmhmhm

    30 11 Отговор
    Щом има пазар ще може и да се практикува. Конкуренцията като цяло балансира цените и качеството на съответната услуга. Като цяло аз не ползвам такъв вид услуги но може би получавам същото :) купувам дрънкулки парцалки и други. И то ката цена сигурно е почти същото а като съответно получаване може би пак е нещо такова :). Аз не давам много пари но за сметка на това и не чакам чудеса. С няколко думи яж пии и си носи новите дрехи, че не се знае.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 WIND OF CHANGE

    22 17 Отговор
    ОТЛИЧНА ПУБЛИКАЦИЯ.......МЕГИ ..ОБИЧАМ ТЕ.....ОБАДИ МИ СЕ......
  • 31

    63 8 Отговор
    Не зная защо но повече ми прилича на автобиография на автора.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ИВАН

    43 8 Отговор
    Дрън, дрън, дрънканици, на затънали в грях души ... по надалеч от такива неща и хора.
  • 34 бай муй

    28 11 Отговор

    До коментар #27 от "Кака Гинка":

    Кво викаш за Германия? Точно там има ясни правила и много мъже ходят на червените фенери, държавата прибира такси, но осигурява всичко, както нормалната работа, и така трябва да бъде!
    Германия е винаги за пример, но няма как да ги стигнем, само манталитета им е 1000 годинии напред, пък какво остава материално, още поне 1000 години.
  • 35 💒🎈💊

    31 7 Отговор
    Авторът на статията може да направи експиримент като опита от трудовото ежедневие на тази професия .После може да сподели резултатите ,а пък може д мине на безсрочен договор.Твърде сладко и розово описано.За тази професия са необходими субективни качества които са съшите като в журналистиката.
  • 36 18 годишен

    42 38 Отговор
    Абе какво ви става бе хора? Онзи ден гледах интервю, с мъжа на някаква порно актриса, който твърди, че жена му си има съвсем нормална професия и нищо не било нередно. Днес някаква "дама" пък решила, че трябва да си плаща данъците с проституция, защото видиш ли по думите й това е нещо съвсем нормално. Четейки коментарите, не мога да повярвам колко хора също са на мнението, че това е окей, че щели да влезнат пари в хазната... Какво по дяволите? Хора, тези неща преди всичко не са редни спрямо елементарните човешки закони, а от там насетне спрямо всичко друго. Това НЕ Е НОРМАЛНО и затова от както свят светува тази професия е разглеждана като най-долната! Защото наистина не е нормално просто, не защото обществото видиш ли е твърде консервативно и не иска да я приеме. "Ще си вкараме пари в хазната като легализираме проституцията..." ЧУВАТЕ ЛИ СЕ КАКВО ГОВОРИТЕ БЕ? :D Този свят се побърка...

    Коментиран от #38, #57, #58

  • 37 Кака Миша

    24 17 Отговор
    Много добре споделено.Лично съм минала по пътя и съм съгласна напълно.Мага книга да напиша....не статия.

    Коментиран от #63

  • 38 бай муй

    62 18 Отговор

    До коментар #36 от "18 годишен":

    Пич, явно все още не си правил секс, когато започнеш да правиш редовно, ще разбереш, за какво иде реч!
    Мъжът има нужда да се облекчава, а нелегалната проституция генерира престъпност и осигурява доходи на престъпниците. Когато се легализира проституцията, всички ще са доволни, клиентите ще имат по голяма сигурност, жените ще са по защитени и осигурени, ще се премахне престъпността в тази сфера и държавата ще получи пари, които сега отиват при престъпниците! Схаващаш ли за какво ти говоря? Те европейците са го измислили, няма нужда да откриваме топлата вода. Проституцията е професия и е нужна на обществото, защото има много мъже, които нямат друг вариант да спят с жена, тоест има и терапевстични функции.

    Коментиран от #39

  • 39 18 годишен

    47 18 Отговор

    До коментар #38 от "бай муй":

    Напротив, правя си съвсем редовно секс. Може би затова не разбирам цялата идея. Окей, има една група мъже, които така или иначе се възползват от тази услуга. Някой прибира пари от цялата работа - престъпници или държавата, какво значение има. Няма да ни обърне икономиката на 360 градуса, ако държавата събира данъци от това, поправете ме ако греша. Аз се опитвам да кажа, че самата професия не е, за мен, нещо нормално. Дори и да се събират някакви пари от това, трябва ли да се използва факта, че има такива нещастници, които само така могат да правят секс и плащат за това. И също така, че има момичета които са готови да се продават за пари. Казвате ми, че да продаваш плътта си е нормален начин за генериране на пари? Сигурно имам старомодни виждания, но за мен не е. И аз разбирам, че това е професия, която така или иначе ще я има, може би дори е наложителна, да могат и нещастниците да се "освободят", но това не я прави нормална. И понеже толкова уверено заставате зад твърдението си, че проституцията е равна на другите професии, защо не окуражите дъщеря си да работи като такава? Сигурен съм, че това ще и докарва стабилен доход! В крайна сметка по думите ви това си е просто работа, така че защо не?

    Коментиран от #53, #86

  • 40 ИВАН

    38 14 Отговор
    Те германците за пример, хахаха .... общество, което върви против божиите и природни закони е обречено на гибел ... това че са напреднали в техническо отношение, не значи че са напреднали в духовно, и са ни за пример.
  • 41 Яни от козлец

    22 10 Отговор
    К...ви вьрнете ми парите ,а аз ще си ви вьрна секса :-)
  • 42 просто фен

    35 17 Отговор
    Аз лично съм ЗА проституцията лично аз съм ходил на проститутка и пак ще отида , не е правилно да измерваш мажествеността си по това дали си имаш ,приятелка ,жена, или в това с колко жени си спал и какви са те . Мъж е човека който не се е хванл за първатамсрещната и се гордее че си има приятелка , мъж е този който е намерил правилната жена , която да бъде до него в всяко едно начинание независимо какво е то и да се грижа за него както той за нея. Това че едно момиче или жена спи с един случаен мъж за пари или не не е срамно , то е въпрос на избор на живот който го правиш още в ранна децка възраст. И това си плащаш за сек...с не е срамно това е въпрос на избор , искаш да правиш секк.......ссс нямаш с кого нямаш време да излезеш в бар или където е да било за да си пробваш късмета с някоя която не ти е сигорна за това има проститутки

    Коментиран от #66

  • 43 фен на васик атанасова

    13 9 Отговор

    До коментар #26 от "Vasik Atanasova":

    Напълно те подкрепям за коментарите ти към статията. Нищо , че си бивш военен. :)
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Гост

    14 8 Отговор
    ...откровенията на една бивша провинциална,вече настояща столична....Чудо,направо чудо.Трябва да бъде настолно четиво за много евроориентирани горди българки.Това е бъдещето....да го знаете!....освен Анджелина Джоли и американски филми

    Коментиран от #56

  • 46 МАРИЯ

    27 13 Отговор
    МИСЛЕТЕ КАКВОТО СИ ИСКАТЕ,НО БЕЗ ДА СЪМ ТАКАВА СЪМ НА МНЕНИЕ,ОБЩЕСТВОТО ИМА ПОТРЕБНОСТ ОТ ТАКЪВ СЕГМЕНТ И ТОЙ Е ОТ КАКТО СВЯТ СВЕТУВА. ИЗКЛЮЧВАМ ПАРЦАЛИТЕ ОТ ЛЪВОВ МОСТ,МАГИСТРАЛИТЕ И ТАКА. Н.ПРОСТИТУЦИЯТА Е РЕДНО ДА БЪДЕ ЛЕГАЛИЗИРАНЕ С ВСИЧКИ ПОСЛЕДВАЩИ ОТ ТОВА НЕЩА :ДАНЪЦИ ОСИГУРОВКИ И ДРУГИ.
  • 47 Баче Кико

    46 6 Отговор
    Да бяхте сложили и снимка на компаньонката,та да могат да се преброят баджанаците.

    Всеки е свободен да живее живота си както намери за добре,стига да не налага или парадира с личният си избор на околите.

    А и между другото аз не познавам мъж който да не се е възползвал от услугите на платената любов,само тихо че това е тайна пред жените.

    Коментиран от #48

  • 48 Гост

    15 14 Отговор

    До коментар #47 от "Баче Кико":

    Аз не съм. Глупак! И се гордея със себе си!
  • 49 Марони

    23 3 Отговор
    Както всяко нещо на този свят и секса с.проститутка има и предимства и недостатъци!Разбира се, идеалният вариант е да го правиш с обичания.човек.Което невинаги е възможно...Следващата опция е да го правиш с тази,която познаваш...и е просто твой тип!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Пубер

    31 8 Отговор
    Човек който може да бъде купен , по презумпция не струва нищо.

    Коментиран от #55

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Гост

    15 11 Отговор

    До коментар #39 от "18 годишен":

    Братле ти наистина не искаш да разбереш че това е просто професия . Един доктор каза че пациентите това сме материал за обучение на лекарите . Това прави ли докторите чудовища? Те просто желаят това да стане легална професия . На червените фенери в Амстердам момичетата си избират с кого да го направят а ако не те хареса си дръпва перденцето и толкова но всичко е легално . Та ще бъде хем вълкът сит хем агнето цяло
  • 54 Бягай

    10 11 Отговор

    До коментар #3 от "Бат Саше":

    Явно не си познавал качествени такива!Сигурно защото и ти нищо не представляваш като човек...
  • 55 Глупости

    29 6 Отговор

    До коментар #51 от "Пубер":

    Всеки човек се продава и купува и то в
    секи ден!Ти също,само дето не го знаеш!И не го осъзнаваш...
  • 56 Що така,бе

    33 8 Отговор

    До коментар #45 от "Гост":

    Проститутки имаше и при соца,не се заблуждавайте!Само че скрито,покрито...И бяха прикривани.Стига толкова фалшив морал,айде моля ви се....
  • 57 45годишен

    13 6 Отговор

    До коментар #36 от "18 годишен":

    Е като станеш на 35,40...ще разбереш цялата идея и оттатък биля....
  • 58 Какичка

    18 10 Отговор

    До коментар #36 от "18 годишен":

    Малкия,човек,който вече прави секс не коментира по този начин!Ти не правиш такъв,само се заблуждаваш.Точно от нормална и физиологична точка е толкова нормално,че повече няма накъде!Проституцията е стара като света,в развитите държави е узаконена и това не значи,че ще ви подканят дъщерите,а просто,че ще има ред в тая работа!Никой насила няма да завлича някого да проституира.
  • 59 Само така

    13 2 Отговор

    До коментар #21 от "Бат Мишо":

    Жив да си,бат'Мишо!Само 💯-тачки да ни даваш....Евалла...
  • 60 Фрути ди маре

    37 5 Отговор

    До коментар #12 от "deepwatcher":

    От гаджето също може да си лепнеш нещо екзотично,не се залъгвай!Лошото е,че не го очакваш,обаче и там не си застрахован!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Мани бегай

    28 6 Отговор

    До коментар #12 от "deepwatcher":

    Ти що си мислиш че въпросното гадже не го е мандръсал някой друг вчера или оня ден.
  • 63 Само да споделя

    2 3 Отговор

    До коментар #37 от "Кака Миша":

    Не можеш, понеже си неграмотно. Виж си правописа
  • 64 go suck fat dick and shut up

    16 3 Отговор
    Заклевам се че през живота си не бях чел по голяма глупост връх апотеоз достижение на модерната феминизирана жена тя преоткрива себе си когато прескача нови предели на глупостта .
  • 65 Оne wise

    19 8 Отговор
    Една ми казваше за да си проститутка трябва да ти идва отвътре. Явно на българките им е заложено да им идва отвътре.
  • 66 Иво

    18 5 Отговор

    До коментар #42 от "просто фен":

    Еееееехехехехехеее.... Виж се бе брате, какви ги дрънкаш, '' мъж е човек който не се хвърлял на първата която срещне'' ам човек, то ти с тея к**ви дето са се чукали с кого ли не, сякаш си много мъжествен, мъжествен означава да имаш една жена, тя да е единствената за тебе, да не я даваш на други мъже, да се грижиш за нея, а ти, ко викаш, на ти тука 20 лева, па да ми оправиш деня...
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Маги

    9 6 Отговор

    До коментар #4 от "Vulpes":

    Държавата ще забогатее, ако курвите плащаха данъци..

    Коментиран от #70

  • 69 Каруцаря

    9 6 Отговор
    Мъж си когато отидеш на проститутка,вместо ти да дадеш пари те да ти дадат
  • 70 Ники Дудука

    4 0 Отговор

    До коментар #68 от "Маги":

    А то колко хора не плащат данъци, та ти на тях им зависят.
  • 71 ЦСКА умре

    5 8 Отговор
    А ЦСКА умре!
  • 72 Д Иванов

    6 2 Отговор
    Истината е най трудно разбираемото нещо , защото е многолика , всеки си има собствена такава, а иначе не вярвам , това да е откритие , съвсем банален факт, нещо повече ,лъха на наивитет, явно авторът няма много житейски опит.
  • 73 Доди

    10 19 Отговор
    Най гнусното нещо е Проститутка долна проста . Повръща ми се като чуя. Думата само .Тези мъже как издържат незнам.
  • 74 Зайко Байко многознайко

    13 7 Отговор

    До коментар #3 от "Бат Саше":

    Бат Саше, плащаш за всичко и навсякъде!Какво си мислиш, че на жената до теб не и харесват подаръци, почивки , коли. Ако направиш сметка да си платиш за проститутка ще ти излезе по евтино без да имаш домашните главоболия. Дядо ми Мъдрият заек казваше: "Щом съществува, значи е необходимо"!
  • 75 ТРОШАЧА

    10 1 Отговор
    И като се прибереш при ,,скъпия” ( ако има такъв ) разказваш ли му как е преминал ,,работния ти ден ” и какви проблеми си имала ??? Явно той пък е волна птица и може да го ,,слага ” и на колежките ти освен и където другаде му се ,,отвори парашута ” !?
  • 76 Смолата

    21 10 Отговор
    Бог да се смили над душата на това момиче. Права е - ние сами си избираме как да живеем, но един ден ще отговаряме за решенията си. Тогава ще я попитат - ти защо се продаде за обувки, като вече си имаше? Защо се отдаде на разврат в името на материалното?
    Но също така е вярно, че Христос е отишъл при лихварите и проститутките. Дано си осъзнае грешката. А това, че е надута е друг въпрос - тия по магистралата нечистоплътни, другите във фейса-по-долни, ма същите. Само тя милата перфектна.

    Коментиран от #82

  • 77 мангал

    3 4 Отговор
    като чета куков се пише ми става жалко за българия маги е направила своя избор пожелавам и успех а за писаните ако майките ни бяха честни ние нямаше да се родим
  • 78 Чичо

    13 4 Отговор
    Всяка жена има неосъществени полови фантазии.Не си мислете че вашите нямат, само че не ги споделят с вас " господа е.....ачи".
  • 79 Чичо

    10 1 Отговор
    Всяка жена има неосъществени полови фантазии.Не си мислете че вашите нямат, само че не ги споделят с вас " господа е.....ачи".
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Ма така е.така.по тъпите мъже не могат д

    4 2 Отговор

    До коментар #76 от "Смолата":

    Различни сме..много различни..хората
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Дядо Шишарко

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бат Саше":

    Критикувана всяко нещо което не разбираме. Докато има търсене ще има и предлагане. Вашето изказване е типично за прослойката " Червени бабичка"
  • 85 Тото Кратуно

    1 0 Отговор
    Аз си имам една такава като Маги като ми се огрее главата и като ми писне от всичко и звънкам наистина ми действа успокояващо. На нея може да се каже всичко и ми действа като успокоително.
  • 86 Една

    4 2 Отговор

    До коментар #39 от "18 годишен":

    Много грамотно пишеш за 18-годишен. Дори и интервал слагаш след всеки препинателен днак. Впечатлена съм :)
  • 87 Една

    0 0 Отговор
    Знак. Извини ме за грешката.
  • 88 ghjh

    0 0 Отговор
    Пожелавам на всички да не им се налага да възприемат отншенията мъж жена като покупко продажба. Това е принизяваене на същността ви.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Сандо

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "алелемале":

    Прав си. Това лято съм изхарчил към 8000 лв за екскурзии и други тъпотии. Ама така е като го удари на ЛюбоФ . Една камара пари изхвърчаха. Цирк.
  • 91 Зайко Байко многознайко

    0 0 Отговор
    Не е необходимо дълго време за да прецени човек, че проститутката струва далеч по-малко от сериозна приятелка или пък съпруга. С проститутката си спестяваш мрънкане, ходене по молове, магазини , купи ми това, купи ми онова , ела тук , ела там , досадни упражнения и маневри. Колелото на живота (работата) , така ни е завъртяло, че не остава време за малките сладинки от живота. Накрая брака се превръща в т.н. СИВ ( съвет за икономическа взаимопомощ ). Ако сте по-заможни , тогава идва времето и за страничен скок от трън на глог. Завърта се около вас млада хубавелка и ви създава усещене, че сте важен, но не забравяйте , целта и единствено са вашите пари и имоти. Затова разумните мъже ако имат комплекс някакъв се разтоварват, като си поръчат проститутка. Изводът е че има нужда от тях, това как е организиран процесът на преминаване на финансовите инструменти от едни ръце в други вече може да бъде урегулирано цивилизовано от държавата, тогава са гарантирани и постъпления в бюджета. В нашата държава на някой му е удобно обаче да бъде по съвсем друг начин. Искам да отбележа, че и най-слабата държава е по-силна от най-силната мафия. Трябва само желание за промени.
  • 92 Като ти

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Кака Гинка":

    Като ти гледам грамотни коментар ти това за махалата от първо лице го казваш.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове