Last news in Fakti

26 Януари, 2012 08:23 10 967 9

Най-тежко е в област Русе

  • русе-
  • пътна обстановка-
  • сняг
Най-тежко е в област Русе - 1
Снимка: БГНЕС

Най-усложнена от обилния сняг е обстановката на територията на област Русе, съобщават от АПИ. По пътя Русе – Силистра има обилни снеговалежи и снегонавявания с видимост 5-10 м. Затворен за движение е път I-5 Русе-Велико Търново затворен за всички МПС.Продължава да е затворен Дунав-мост поради влошена обстановка на територията на Република Румъния.

Затворени за движение на всички моторни превозни средства са пътищата: І-2 Русе-Разград; ІІ-23 Русе – Кубрат; ІІІ-501 Русе-Иваново-Две могили; ІІІ-202 Русе – Цар Калоян.

Постъпили са сигнали за закъсали леки автомобили в областта – на пътя Ветово-Смирненски - 1 кола, Николово-Русе – 6 и Бъзън - Русе – 3 коли. Изпратени са екипи на ГДПБЗН и АПИ за извличане на закъсалите моторни превозни средства.

Остава ограничението за пропускане на транзитно преминаващи през страната тежкотоварни автомобили през граничните пунктове с Турция и Гърция.

Движението на всички МПС апрез Прохода на републиката и път I-1 Ботевград-Мездра да се осъществява с вериги.

За 19 области в страната е обявен оранжев код за обилни снеговалежи и силен вятър – те са предимно в източна България. Това означава, че времето е опасно. Прогнозирани са метеорологични явления с голяма интензивност. Възможни са щети и жертви. Бъдете много внимателни и по възможност избягвайте рисковете, съветват метеоролозите.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕДКО САВЧЕВ

    0 2 Отговор
    а тая на снимките за какъв ги е светнала тези фарове в момента, някой може ли да каже?

    Коментиран от #8

  • 2 Пламен Ляев

    1 0 Отговор
    Ами помисли малко..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 бати Веско

    1 0 Отговор
    Савчев,къде видя,че е дърта пък и фльорца е ако ти си във втори клас и абитурентка е дърта за теб малкия
  • 5 Пирамид Хлътков

    1 0 Отговор
    Абе Недко това слънцето се отразява в рефлекторите и ти си мислиш, че светят
  • 6 Вальо

    0 0 Отговор
    ако има лед по стъклата на фаровете..като са включени...докато я изчисти(колата)...ще са се нагрели(стъклата на фаровете) и лесно ще се отстрани ледът от тях....но като пораснеш...ще разбереш и др. работи...:)))
  • 7 ddd

    0 0 Отговор
    za6to nikoi nik1de ne spomenava Gabrovo tuk e ad
  • 8 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "НЕДКО САВЧЕВ":

    @1 mi zamislise malko i shte razberesh be
  • 9 Petar Stanev

    0 0 Отговор
    Ne samo tova, vse pak, sme v period, v koyto tryabva da se kara na vklucheni farove.A i v too snyag, e po-hubavo da si s vklucheni farove.Po-dobre se vijdash ot drugite uchastnici v dvijenieto ;))