Last news in Fakti

20 Март, 2018 08:32 36 440 63

Слави Трифонов: Ако Дивна е карала със 120 км/ч при разрешени 60, да влезе в затвора

  • дивна-
  • слави трифонов-
  • катастрофа

Когато това започне да се случва, тогава ще приема, че живеем в нормална държава

Слави Трифонов: Ако Дивна е карала със 120 км/ч при разрешени 60, да влезе в затвора - 1

Разбрах за катастрофата, която е направила Дивна - карала е със 120 километра в час, при разрешени 60. Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И законът предвижда за това престъпление до 2 години затвор. Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора. Това написа в личния си профил във Фейсбук водещият Слави Трифонов. Той коментира катастрофата, която младата певица предизвика преди дни.

Публикуваме целия текст на публикацията му без редакторска намеса:

"Преди известно време с моите колеги реализирахме един телевизионен формат по Нова Телевизия. Той се казваше “Пей с мен”. Формата го спечели едно 12 годишно, много симпатично, много талантливо момиче от Русе. Тя се казва Дивна. Аз много я харесах. Много харизматична. Днес Дивна е млада жена.

Нямам представа какво става с нейната певческа кариера, но за съжаление имам представа какво става с нейната кариера на шофьор. Разбрах за катастрофата, която е направила - карала е със 120 километра в час, при разрешени 60. Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И закона предвижда за това престъпление до 2 години затвор. Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора.

Както и Максим Стависки, между другото. Който наскоро участваше в зала “Арена Армеец” в шоу “Звезди на леда”. А той пиян блъсна момиче, което сега е парализирано. Трябваше веднага да го вкарат в затвора, както и Дивна. Както и всички, които са извършили подобни престъпления.

Когато това започне да се случва, тогава ще приема, че живеем в нормална държава".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Онзи

    184 8 Отговор
    Вярно
  • 2 ИЗВЪН

    208 12 Отговор
    Въобще не симпатизирам на : Слави Трифонов. Още по-малко съм фен на творчеството му. Но признавам, че напълно споделям неговото мнение, относно поведението на пътя, както и липсата на тежест в наказанията, за подобни деяния.
    Аз самият съм активен шофьор, не съм идеален !!! Но всеки трябва да носи адекватна отговорност, за своите действия или бездействие.
  • 3 отговор

    77 163 Отговор
    Трифонов, много страшно гледаш по повод горката Дивна, която е сигурно, че преживява най-ужасното нещо в живота си. Представям си какво й е. Защото момичето има съвест и ще понесе наказанието си. Добре че накрая си се сетил и за Стависки. Този човек леко се отърва, след като погуби два живота - на един млад човек, който почина на място, и на едно момиче, което никога няма да възвърне здравето и хубостта си. Не се прави на съдник, на господ или на някакъв, какъвто не си. Не че нямаш почитатели, но по-добре си гледай чалгаджийскито шоу, за политик не ставаш, гарантирам ти! Ти си една издънка със самочувствие, добре платена!

    Коментиран от #6, #7

  • 4 гост

    87 5 Отговор
    Така е. Но никой не е влязъл, а получават условни след като се признаят за виновни и сключат споразумение с прокуратурата.
    Слави, ако аз го направя нека и мен да ме вкарат в затвора и това трябва да е ясно на всеки. Абсолютно всеки един от нас трябва да е равен, а то не се случва така в нашия регион България.
  • 5 guest

    106 16 Отговор
    Между другото има ли новини за случая с министър Московски или всичко е потулено вече?
    Слави, как ще коментираш случилото се на Боровец, или те е страх да закачаш силните на деня?
  • 6 nqkoi si

    85 9 Отговор

    До коментар #3 от "отговор":

    Ми тя хубаво го преживява , ма да го преживява в Сливен иначе поука няма , ако ме разбираш ;)
  • 7 жоро

    74 6 Отговор

    До коментар #3 от "отговор":

    Освен ако не си близък роднина не говори от името на другите. Практиката е доказала, че този тип хора се чустват малко над закона защото за известни, имат пари и т.н. да не продължавам. Отново практиката е показала, че след кратък период от време отново карат опасно или агресивно скъпи коли. Тук не опира до възраст, а до манталитет, който за съжаление на тази каста липсва. С течение на времето отново парите и славата превръщат такива хора в същества, които мислят, че са над закона, всичко им е позволено и знаят ,че ще се отърват леко. В затвора влиза обикновенният човек.

    От песен на НЛО - за Кокошка няма прошка, за милиони няма закони.
  • 8 Гост

    50 17 Отговор
    Слави като е толкова лош защо нищо не казва за министъра убил детето си с моторна шейна. Когато това го направи ще приема че живеем в нормална страна.
  • 9 Хасан

    54 14 Отговор
    Господин Трифонов, кажете нещо за министър Московски.

    Коментиран от #46

  • 10 1 от 20%

    54 10 Отговор
    Отвратен съм.
    Съдник да се прави човек за който да си фурнаджийска лопата е верую и начин на живот.
    А когато един от многото ти гавази които те пазят стреля по човек с боен пистолет на автомагистрала. Ти господине нищо не каза. Беше по-нисък от тревата.
  • 11 селяндур нагъл

    40 19 Отговор
    точно тоя
    да вземе да се скрие и никога да не се показва и изказва!

    От позицията на какъв точно праведник даваш оценки и съдиш бе -селяндур нагъл ????
  • 12 Голям прос

    31 4 Отговор
    Всеки трябва да си плаща гяволъците. Ако някои са недосегаеми, ми мирише на корупция.
  • 13 Средна възраст

    24 1 Отговор
    На всеки заслуженото.
  • 14 Гост

    23 5 Отговор
    В Сливенския затвор при строг режим.
  • 15 Годжи

    51 6 Отговор
    Дълбоко се съмнявам, че Станислав кара с 60 където пише 60.Що не рева,когато оня сливенски Йоско изби пиян и надрусан цяло семейство и примери още подобни колкото щеш.Ама хайде малко популизъм за простоватите, на готин и загрижен да се прави,че у парламента иска да ходи,

    Коментиран от #44

  • 16 в БГ е така, ако си "вип"

    57 1 Отговор
    Случаят Ставийски е един от най-бруталните примери за корупция и съдебна несправедливост !!!! Пиян с над 1,2 промила убива един и оставя друг да вегетира доживот! "Наказанието" му е да продължи да си живее живота необезпокояван !?!?
    Това е държавата в която живеем :(
    При случаяс Дивна едва ли, ще е по-различно, условно и едно момиче останало без крака и живот на практика !

    Коментиран от #29

  • 17 Виктор Калев и ко

    42 13 Отговор
    Най-вероятно плешивият има някакъв конфликт с девойчето,не че я оневинявам,но господина принципно е злобен и отмъстителен и сега и го връща по брутален начин,което не е особено мъжко.Всъщност така се държи с всеки,който е напуснал лайняното му шоу.
  • 18 Гонзо

    40 7 Отговор
    Ако на тебе баце ти се случи, друга песен ще запееш!!!
    ...този тип е тотален популист и чалгаджия, той нанесе такива вреди на българската култура, с които историята няма да може да се справи близките 100 години!
  • 19 джи пи

    31 5 Отговор
    Слави лесно е да вадиш нож на умряло куче Закона е за всички Ухапи онези с бурканите
  • 20 123

    18 1 Отговор
    Да Слави е прав. Но нека не гледаме само в чуждата паница. Всички от "хай лайфа" в България имат кирливи ризи както и самия слави, но не съм чул някой да се разкая и да каже да виновен съм нека си понеса последствията. Типична българска черта, която си личи във всяка свера, всички са криви сами аз съм прав.
  • 21 Гостенин

    37 1 Отговор
    Случая Ставийски е за учебниците по право.
  • 22 Критик

    8 3 Отговор
    Аз, ако искам да знам какво пише Сульо и Пульо на ФБстр.си ще го следвам, нали?!? Нали Венци Михайлов? Щото журналистика е да притискаш и търсиш обяснения от ятака на мафията Цацаров ЗАЩО няма справедливо и равнопоставено обвинение срещу десетки хиляди престъпления.
    Иначе г-н ВМ сте един посредствен цитатник на съмнителни изяви със съмнителни мотиви.
  • 23 Koko

    15 2 Отговор
    Ех, да, лесно е като имаш кинти и влияние и си почти недосегаем да се правиш на справедлив - имаш шофьор(и), който ще го отнесе(ат) като го(и) хванат. Нали някой не вярва, че Славчо се вози с 50?! :))) Ако самия него го хванат, има кой и как да го измъкне. Ама дребните рибки трябва да почувстват от първа ръка справедливостта.

    Коментиран от #27

  • 24 Плевен даге

    9 3 Отговор
    Да изпее песен по случая.
  • 25 Къртев

    11 1 Отговор
    То, ако беше така? Щяхме да живеем в една прекрасна държава. Дано, някой ден да стане! Който и да е прекрачил или нарушил закона и бъде доказано, трябва да си изтърпи наказанието. Дори той или тя да са най-любимите звезди на България.
  • 26 Орляк

    15 3 Отговор
    Варненският рапър Жоро от Почивка имаше една песен "плешив интригант".Тъпа колкото си щеш,но се връзва за случая.
  • 27 Къртев

    4 9 Отговор

    До коментар #23 от "Koko":

    Не си видял, не знаеш! А, ако ще се успокоиш, Слави не е бил вечно популярен и с пари
  • 28 факт

    7 2 Отговор
    от 1 до 2 или 3 условно... Докато има такива идиотски членове в закона приравняващи реално и виртуално лежане в затвора ще има такива платени присъди.
  • 29 Емо

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "в БГ е така, ако си "вип"":

    Абсолютно си прав,а още по лошото е,че в един съдебен процес всеки адвокат ще се позове на казуса ,,Ставийски,, и ще пледира за условна присъда на клиента си
  • 30 Jack Bauer

    21 1 Отговор
    И Кирил Маричков уби човек в катастрофа, но не лежа в затвора въпреки че не спря на знак "Стоп" и беше пиян.
  • 31 незнайко

    15 2 Отговор
    Прав е , но ние не сме ПРАВОВА ДЪРЖАВА и никога няма да станем ! Ако първо се справим с циганската прослойка може да се продължи и с българската измет !!!
  • 32 Аз искам да знам

    12 5 Отговор
    каква присъда заслужава министър Московски, според Слави Трифонов.

    Коментиран от #37

  • 33 Бай хойДД

    10 4 Отговор
    ТАЯ КИФЛА ПРОСТО Е КАРАЛА С НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ ЗАЩОТО СЕ СМЯРА ЗА ВЕЛИКА И ЗА НЕЯ ЗАКОНИТЕ НЕ ВАЖАТ КАМИКАДЗЕ АЗ СЪМ ЗО ГОДИНИ ШОФЬОР НА ГРАДСКИ АВТОБУС И ГИ ГЛЕДАМ ВСЕКИ ДЕН ТЕЯ ПСЕВДО ШОФЬОРИ СПОРЕД МЕН САМО КАМЕРИ НАВСЯКЪДЕ И ГОЛЕМИ ГЛОБИ КАКТО В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА НИЕ ПРОСТО СЕ ИЗБИВАМЕ ПО ПЪТИЩАТА ЖАЛКО
  • 34 фобос

    7 3 Отговор
    някак си ви убягва шофиорът с моми4ето което се парализира.моета вила е до неговият блок/тои е ром/вси4ки бяхме пропищели от неговите набези.после се цани мутра.жалко за моми4ето,но какво е търсила с него.за него не сажелява.максим изплати вси4ко до стотинка,ония не спяха да го тормозят за още пари.
  • 35 Синдикат на Ало измамниците

    14 2 Отговор
    Господин Трифонов,Вие примерен шофьор ли сте? И малките деца вече знаят,че хората които са с пари и връзки закон не ги лови. Примери много.
  • 36 защо мълчи Слави за някои хора

    15 2 Отговор
    Народния трибун се изказва само, когато обект на неговите нападки са слаби хора, за силните не казва нищо, мълчи и не коментира, защо ли?
    Айде Слави, дай коментар по случая Московски, колко години предвижда закона, трябва ли да лежи, не трябва ли? Осветли ни по случая, нас незнаещите и незрящите, о великий всезнаещ и всекоментиращ, най мъдър от всички на Земята.
  • 37 един суверен

    8 0 Отговор

    До коментар #32 от "Аз искам да знам":

    Как ще каже нещо против ръката, която го храни, нали му организираха концерт в центъра на София, докато той уж ги наричаше боклуци, които трябвало да изхвърлим!?
    Театърът е голям.
  • 38 Славуца

    12 2 Отговор
    Тоя чалгар и присъди ли взе да раздава вече ?
  • 39 Наглост

    6 1 Отговор
    Отдавна и на малките деца е чсно, че наглеците от Независимаа Съдебна ВЛАСТ не работят. Години наред не работят. Доста българи, полтици и еврогейски доклади потвърдиха това и настояват да се направят съответните промени / реформи на високопарен език / . Докато не се отреже главата на хидрата ред в тая държава няма да има.
  • 40 Я изкарай Гано

    6 2 Отговор
    Тоя въшльо не е ли в 22:30? Катастрофа може да направи всеки шофьор, да пострада пътник, пешеходец. Това са нещата от живота. Ако я упрекваш, че е причинила самолетна катастрофа, ще се съглася. Ама в "Държавата на купените книжки" и 25годишни автомобили да четеш морал - не мерси. Има изход - отделяйте ги София-Пловдив в град държава, давайте ненужните ни територий на Румъния, Турция и Македония и нещата ще тръгнат лека-полека.
  • 41 мирчо

    9 3 Отговор
    Много гаден лицемер е С.Трифонов, приказва така защото не можа да върже Дивна с договор и да смуче пари от нея
  • 42 Гост

    3 3 Отговор
    Слави Трифонов не веднъж е казвал,че няма фейсбук профил.Много ми е интересно от къде го цитирате.
  • 43 Шаран БГ

    6 0 Отговор
    Убийцата на полицай от Пловдив, има арогантността само след една-две седмици без документи,отново да се качи на автомобил и да пътува. Добре, че не и се изпречи друг полицай! Така е Жоро №7 !!
    И какво и бе наказанието ?
    Убиецът на двете девойчета /14 и 16 годишни, 2016 год/ от Хсково най-после влезе преди дни в съдебна зала....И какво ?
    Съдийката излязла от залата и в "ИМПРОВИЗИРАНА РЕЧ" половин час разяснявала на съучениците на убитите, защо е отсъдила условна присъда......Представяте ли си ??
    Още не съм направил някаква беля със скромната си кола, но от сега още се признавам за виновен! ВИНОВЕН СЪМ! Ако ми се случи случка- да знае цялата независима съдебна система барабар с прокуратурата и тружениците от МВР -- ВИНОВЕН СЪМ !!!
  • 44 dragula

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "Годжи":

    Едно е, където ограничението е 60 км/ч да караш с 80 км/ч, друго е със 120, а съвсем трето е пък да караш с 215 км/ч при ограничение от 80 км/ч / Исмаил Бейтула на Хемус край Варна/. Ако в първия случай приемам да се счита по непредпазливост причиняването на смърт или телесна повреда, то във втория и особено в третия си е престъпна самонадеяност.
  • 45 Ми то така не може

    2 9 Отговор
    В случая Слави се явява като всеки един от нас,изказва си мнението!Аз искам да попитам всички които изливат цялата си злоба по него!?Какво ще стане ако тази енергия я обърнем в правилната посока и към когото трябва?Дали и нещата няма да тръгнат в накъдето трябва?Защото Слави няма вина, нито за Дивна,нито за Стависки!
  • 46 един

    9 3 Отговор

    До коментар #9 от "Хасан":

    Когато Трифонов стане баща, може да дава мнение за злополуката с горкото дете на министъра. Злоупотребявате с нещастния случай, отново ви е обзело чувството на глутницата, готова да разкъсва, а не си давате сметка, че никой от нищо не е застрахован. Лошата случайност дебне отвсякъде, колкото и разум и предпазливост да влагаш, лошите неща пак се случват. Дали си министър или не, това няма значение. Не ровете в душите на хората. Наказанието на министъра за непредпазливост е огромно!

    Коментиран от #47, #49

  • 47 некой си там

    5 2 Отговор

    До коментар #46 от "един":

    Ние питаме Слави Трифонов поради ролята му на публична личност, която си позволява да бъде съдник по най-различни теми.
    Също така Слави е в такава позиция, която позволява да формира обществено мнение.
    В случая той се явява съдник в една лична трагедия в резултат на ПТП.
    Въз основата на мнението, което изказва , хората се настройват Дивна(въобще не я оправдавам) да бъде вкарана в затвор. Болката, която тя носи в душата си от евентуалното осакатяване на най-близката си приятелка, предполагам е също голяма.
    И след като Слави се изкава и формира обществено мнение по една лична трагедия, защо не изкаже и формира обществено мнение по друга.
  • 48 Малка шампионка

    2 0 Отговор
    Всеки от нас мисля е нарушавал закона,правилата за движение.Но погледнете зад волана на колата и кого да видите Гражданина който за всичко е прав от собствения му мироглед, и никога не съди ,и не осъжда себе си.Тя Дивна ще си понесе последствията,такива каквито са лични,хорски,законови.Но Трифонов едва ли ще разсее някога невъзможността у хората да се променят!!!
  • 49 повече от един

    5 1 Отговор

    До коментар #46 от "един":

    А Слави що рови в душите на хората?
    Нима наказанието за Дивна е маловажно?
    От юридическа и морална гледна точка двата случая са аналогични, следователно, ако Слави държи да бъде обективен и безпристрастен, не трябва да отсъжда избирателно, както прави в момента, иначе показва, че е същия, като ония, които изка да изхвърли на боклука.
  • 50 vasik atanasova

    9 3 Отговор
    СЛАВИ ОТ КОГА ВЗЕ СЪДИЯ ДА СТАВАШ
    ТИ ЛИ ЩЕ СЪДИШ
  • 51 Максим Стависки

    7 1 Отговор
    Освен момиче, той уби и момче на място. Наистина е за затвора. Както и полицаите, които са го спрели преди катастрофата и са го пуснали да продължи.
  • 52 Отолис

    8 1 Отговор
    Слави, виждали сме те как и с каква скорост караш, не се прави на ангел зачиташ ограниченията по пътищата, просто замълчи и си пей песничките :)
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Месо Яичев Пръжков

    1 1 Отговор
    Я ПА ТОЯ. БАЯ НАРОД ЩЕ ВКАРА В. ЗАНДАНА АКО Е МВР СЛУЖИТЕЛ ИЛИ СЪДИЯ. НЕ МИ СЕ ВЯРВА ТВА ДА Е ОТ НЕГО.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Тансел м

    4 1 Отговор
    Славчо що не църкаш кога московския ше флене у затвора за убииството на чавето си
  • 57 30 Годишният Девственик

    1 0 Отговор
    Бивна не трябва да излиза от Пандиз Паласа никогаш.
  • 58 Джвръц

    4 0 Отговор
    И този бастун стана всичкоразбирач. Аман от измислени герои маде ин Москал! Аре у лево!
  • 59 Николенко

    4 0 Отговор
    Истинската причина, краката на манекенката, да са толкова зле, е че е държала краката си на предното табло . Работя като тестов шофьор, за "Мерцедес" и знам, какво се случва с краката на манекена, когато са на таблото, почти се откъсват, при челен удар или вторични удари .

    Коментиран от #60

  • 60 Параграф 22

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "Николенко":

    Това,което казваш звучи вярно и логично.
    Манекенка,дълги крака,вятър в косите и главата,музичка...Другото маценце,кара без гуми,пътя прав и дълъг,като...писта,случва се...
  • 61 Бай хой

    1 0 Отговор
    Така е като раздават книжки на секакви неграмотници. Секи си мисли че като е взел книжка вече умее да кара. Ама книжката не кара требе си умения и усед.
  • 62 Гост

    2 0 Отговор
    Трифонов къде беше когато преди няколсо години Монислава Недема-Мона от революцияZ напрови катастрофа и уби на място един и рани друг с опасност за живота му. Може би защото се омъжи за сина на режисьора и на теб не ти е изгодно да коментираш такива катастрофи Разучи и коментирай тогава ще повярвам че не си безпристрастен към Дивна?
  • 63 Грую

    0 0 Отговор
    Удри мую!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове