Last news in Fakti

28 Март, 2018 14:13 8 190 17

Появи се СНИМКА 18+ на собственика на бедстващите коне

  • коне-
  • глад-
  • осоговска планина-
  • петър пищалов

Снимка на скандалния собственик на бедстващите коне в Осогово разбуни духовете в социалните мрежи. На снимката се вижда как Петър Пищалов държи убит вълк, разкриха от "Господари на ефира".

Снимката е пусната във фейсбук групата "Обичам животните", а текстът под нея гласи: "Ето какво прави Петър Пищалов, собственикът на бедстващите коне в Осогово в свободното си време. Но няма сили или възможност да отиде и да си прибере конете!".

Коментарите под поста разбира се са строго осъдителни. Някои от тях доста крайни и агресивни към Пищалов.

Оказва се, че Петър Пищалов е много мразен човек. Фейсбук профилът му изобилства от негативни коментари. Под всеки негов пост има такива.

Ето и някои от открояващите се коментари, без редакторска намеса:

Мястото ти е в затвора! Ти си срам за човешкия род! Бял ден да не видиш!!! Мръсно долно копеле!!!!

„Пищалов, няма как да си човек. Сбъркан си отвсякъде. Еволюцията те е подминала и си останал на ниво хищник. Не вярвам във възмездие, но ако има, пожелавам ти го да ти се струпа на празната кратуна с всичка сила и да пропищиш.

Не разбирам едно - защо жестоки и вредни човекоподобни като теб имат привилегията да хабят кислород! Проклет да си.“

„Пожелавам ви да замръзнете по същия начин. А и вече намерихме начин да ви докладваме където е нужно и да си понесете наказанието...“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Модев

    44 4 Отговор
    Зелените терористи вместо да карат хората да киснат по 2 часа на лифта да се заемат да вкарат в затвора този изрод, сигурен съм че могат да му съставят подходящо обвинение
  • 2 ЗИГ ХАИЛ

    12 11 Отговор
    ДАНО ДА УМРЕ
  • 3 Иванов

    17 7 Отговор
    Кажи му турчин и не го обиждай повече!

    Коментиран от #13

  • 4 впечатлен

    28 0 Отговор
    Изрод и при това нахален! Хората, които видели бедстващите коне и ги свалили по-ниско в планината били виновни, защото той не могъл да ги намери после! Незаконно ги е запратил в планината, за да няма грижи за тях, да граби парите от Европа без съвест и срам, пълно безочие! Ненавиждам този простак и малоумник! Ако се отърве безнаказано, срам за България! За пореден път! Горките животни, имали лошия късмет да се озоват на нашата потресаваща територия! Съжалявам, но такъв бих застрелял на място! Да върне европейските пари, да се разори напълно, циничната му долна мутра! Органите да действат и стига сте ни занимавали с нахалника и простака! Жалко за кончетата, много жалко! Господ да благослови тези хора, които се погрижиха за щъркелите! Не мога да повярвам как един безсъвестен простак стана медийна звезда, всеки ден ни осведомяват какво бил казал! Защо е на свобода?

    Коментиран от #10

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 К.К.

    10 1 Отговор
    Турчин е комплимент за тоя. За съжаление там 80% са като него, възмущават се повече за усвоените средства не за животните, а всеки е готов да направи подобно нещо за да се облагодетелства дори с много, много по-малко- да отстреля забранено животно, да си отреже едно-две дървета за огрев или продажба, и чувството му за гордост надминава това и на най-големите мутри от 90те.
  • 7 Emil

    12 0 Отговор
    Господ има за всички. Няма да е щастлив този човек.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Uflaf

    1 0 Отговор
    За съжаление всички изроди докопали се до евро са щастливи и точно за това са изроди ,без значение на ранг и положение. Като започнеш от безнаказаното крадене и унищожаване на горите от най-долния циганин, фермери с адвокати и счетоводители перящи ДДС та и "усвояващи " с гордост субсидии , до политиците в Народното Осрание. На ред с тях са и мошенниците по които се подвеждат честни и млади хора не съзнаващи ,че са използвани от една "зелена " рекетьорска бандичка от нещо като хора. Облагодетелствани там са 10 тина човека чрез вечните дела в съда отпадащи след получаване на подкуп на второ дело и не се явяват когато получат рекета си. Иначе с парите от това и от евротата за броене на мухички плащат трохи за да подскачат на жълтите плочки. Кога ще хванат циганска каруца с краденото ,кога ще спасят нещо ....? Ми нали трябва да се окалят и ще вземе да се закачи за някоя драка .Ми ако го напсува цганина ? Не друго..
  • 10 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "впечатлен":

    Те КТБ с 4,5млрд. лв източиха, ти това да ни е срама. Ама така се раздават евросубсидии, има животни, няма, все тая. Този е изрод, ясно, но какво става после, вероятно нищо, защото нито му е повдигнато обвинение, нето е задържан. Само проучвали и може, ама може и да не може, да го глобят за получените субсидии. Той е убиец, буквално, и се разминава. Условна ли да му дадат? Кой го боли за условни при все, че се е разминал и си е прибрал десетките хиляди за едното нищо, защото със сигурност не ги е обгрижвал и преди това, ако бе, то нямаше да се случи така.
  • 11 Човек

    0 0 Отговор
    Какво като е турчи, този от Нови Изкър беше българин.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бат цък

    2 0 Отговор
    Вълците са основни врагове на конете и какво да не трепе вълци ли
  • 15 Боби свищов

    0 1 Отговор
    Важно е сухото да се згъва нее вяжно как и от каде важно е въздушния левец да капе аз съм на тоя принцип коне ли важно е да згъваш левеца да го засмукваш в гардеробеца да се къта сухото аз продавам коли в Свищов прикривам дефектите и бой който се закачи как мислите се трупа сухия лев кво човека е згънал париците всекки това иска левеца да шушне майка се радеа като малко дете на сухия лев
  • 16 Гост!!!

    1 0 Отговор
    Добре е всеки ТУРИСТ,ХИЖАР и т.н.,ако забележи кости на добитък и то на повече от едно животно да снима и да разпространява в медиите.Значи става въпрос за същите злоупотреби. Да се издирят собствениците и завинаги да им се отнеме правото за животновъд и да бъдат съдени според деянието и закона.Тогава другите ще се замислят дали да правят същото,така и по малко животни ще се затриват напразно- то поне като не може да ги гледат да ги продадат за храна,толкова ли е трудно.
  • 17 Гост!!!

    1 0 Отговор
    Ако сега няма наказание, означава,че на държавата не и дреме, ако ще и за изчезващ вид коне,та и не само!!!По този начин умишлено се стимулира краденето и безстопансъвеността на животновъдите спрямо добитъка.Веднъж чух думи от един възмутен човек,който каза, че едни хора, които гледат кози,когато започнели да раждат,нямало какво да ги правят малките и ги хвърляли на кучетата.По важното било млякото.Ако това е вярно, защо не се следи какво се правят малките след раждането и да се обособяват пунктове за отбити малки,които после могат да се гледат за угояване .Едно време преди 89 година в кравефермите малките се гледаха до угояване и после на кланницата,нищо не се хвърляше.А сега на магазина ядем соя и прескъпо и вунящо месо отпреди 20 години.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове