29 Януари, 2012 11:50 929 2

Антон Кутев: Поведението на Цветанов показва един неуравновесен човек

  • цветанов-
  • антон кутев
Антон Кутев: Поведението на Цветанов показва един неуравновесен човек - 1
Снимка: БГНЕС

Поведението на Цветанов показва един неуравновесен човек, което означава, че той сигурно си дава сметка поне на емоционално ниво, че губи почва под краката си. За мен продължава да не е ясна позицията на министър-председателя. Ако става дума за професионални грешки, т.е. за грешки на професионалното ръководство, тогава би трябвало да приеме оставката на главния секретар на МВР, но ако става дума за политически грешки, както ние твърдим, тогава би трябвало да поиска оставката на министъра. Но когато се натрупат толкова много грешки, включително такива, които водят до загуба на човешки животи и не се случи нищо, това вече означава, че стигаме до оставката на министър-председателя. Това каза депутатът от БСП Антон Кутев в предаването на БНР "Неделя 150".

На мен историята с Ангел Марин дълбоко ми напомня на историята с трите загубени документа по времето на Сергей Станишев, когато си свърши мандата. Тук се прави една огромна истерия, от нещо, което не заслужава това внимание и което ще свърши по същия начин в кошчето за боклук на политическите спомени, но след като на някой му е интересна темата- нека да си я развива. Това има за цел да отклони вниманието. Не знам защо Първанов не е направил някакви изказвания. Дори да има грешка на президентската институция и той да не е издал заповед за упълномощаването, той трябваше да излезе и да каже, че не са я издали и какво от това. Примерно, коментира Кутев.

Кутев коментира и темата за НРС. По думите му тя не е обсъждана в парламентарната им група. Плаши ме факта, че се събира прекалено много власт в ръцете на премиера, но аз наистина не съм компетентен по този въпрос, добави Антон Кутев.

Депутатът от БСП посочи, че фискалния пакт е част от европейски механизми, в които не може да не участваме. Въпросът е в дипломацията на правителството. Това е тънка дипломация, а аз нямам никакво доверие на Бойко Борисов по отношение на дипломацията, заяви Кутев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Костадин Ризов

    1 0 Отговор
    Мисля, че този човек има психични отклонения. Не Цветанов, а другаря Антон Кутев....то си му личи по изражението!
  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    Kutev naistina e za doktor.