Last news in Fakti

2 Април, 2018 08:31, обновена 2 Април, 2018 08:29 22 713 25

Вижте снимки от жестоката катастрофа край Ловеч

  • ловеч-
  • катастрофа

Движението на автомобили в участъка беше ограничено

Двама мъже са загинали на място при тежка катастрофа на пътя Ловеч - Троян, в района на разклона за ловешкото село Хлевене, съобщиха от МВР - Ловеч.

Инцидентът е станал около 19-20 ч. в неделя вечер. Челно са се сблъскали два леки автомобила - тойота и пежо.

Самоличността на жертвите все още се изяснява. Причините за катастрофата също се изясняват. Няма други пострадали.

Движението на автомобили в участъка беше ограничено.

За пътуващите от Ловеч за Троян се използва обходен маршрут по стария път за София, - село Микре, пътен възел Абланица.

За пътуващите от Троян за Ловеч обходният маршрут е през селата Казачево, Сливек и Горно Павликене.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гала

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Расулюлах":

    По-скоро -2
  • 3 Frozen

    37 3 Отговор
    Брутално! Това трябва да е на корицата на пакета листовки, които се продават.
  • 4 kick

    21 0 Отговор
    Краш тестовете скоро няма да спрат!
  • 5 Умен

    57 3 Отговор
    Вижте маркировката на пътя. Прекъсната линия на завой без ясна видимост. Трябва да има уволнения!!!

    Коментиран от #12, #14

  • 6 FUCK OFF

    38 0 Отговор
    ПО-ДОБРЕ ДА ЗАКЪСНЕЕШ,ОТКОЛКОТО ВЪОБЩЕ ДА НЕ ПРИСТИГНЕШ.....

    ЖАЛКО ЗА ХОРАТА...
  • 7 1111

    59 9 Отговор
    Проблема не е в правилата за движение, проблема е в ниската култура и технически познания на водачите. Пореден случай с малолитражни автомобили, на които явно не им е ясно колко време им е нужно за едно изпреварване. По магистралата е същата работа караш с ограничението 130- 140, и изведнъж те засича идиот каращ с 80 - 90, който може и мигач да не подаде. Култура колеги трябва да има, книжка минимум със средно образование.

    Коментиран от #8, #9, #13

  • 8 Гост

    52 6 Отговор

    До коментар #7 от "1111":

    Колега да не говорим за тези бързите който супер много ме дразни. Често ми се е случвало да карам по магистралата със 130-140 напълно в ограниченията и когато изпреварвам някой камион/автобус да ми се измъкне отзад някой който да почне да ме притиска и като се почне едни "къси-дълги къси-дълги". Вижда тоя че няма как да отида в дясно защото има камион/автобус, карам с максимално разрешената скорост и въпреки той смята че аз съм длъжен с нещо.
  • 9 Жиголо 4

    26 3 Отговор

    До коментар #7 от "1111":

    Как не е проблемът в правилата за движение?!?! Точно там е проблемът, че никой не ги знае и не ги ползва. Хората ако знаеха правилникът и го прилагаха + малко разум, нямаше да има статии като тази.
  • 10 Гост

    47 4 Отговор
    От Ловеч съм. Точно този участък от пътя е отвратителен. Да...прекъсната е маркировката, но е на завой. Вярно....доста разтеглен завой, но маркировката там е още от комунистическо време....тогава така е било казано. Участакът е коварен и човек, който не познава пътя се лъже по маркировката. Но очевидно никой от "органите" не го интересува това. Ако ще и камери за 50000лв да купуват...не могат да проумеят, че проблема е съвсем другаде. А камерите са просто инструмент за налагане на глоби. Дебелаците трябва да ги изхранваме някак....

    Коментиран от #15

  • 11 коментатор

    41 5 Отговор
    По пътищата е пълно със малоумници буквално !
    Не може аз да карам с максимално разрешена скорост 90 км а в същото време всички почти да ме изпреварват с над 120 км.Това не е нормално! Лудост и безумие !
  • 12 факт

    34 0 Отговор

    До коментар #5 от "Умен":

    Въпреки това, след като шофьора сам разбира, че няма видимост, не означава, че трябва да рискува своя живот и живота на другите!! Иначе тези от пътното изобщо няма кво да ги коментираме, пълно е с кретенски знаци по пътя!
  • 13 фактите

    26 2 Отговор

    До коментар #7 от "1111":

    Освен култура, разсъждение, и най-важното.....инстинкт за самосъхранение......а той все повече липсва, и нямам адеквактно обяснение за това, все по-често виждам покрай мен да ме изпреварват накакви хора, които за мен очевидно са хем убийци хем самоубийци.....брутално племе мръсно сме! Най-мръсните животни в света, на няколко пъти дори ми се случва да сека пътя на някой който тръгва да ме изпреварва, тъй като отсреща му идват коли , или е завой без видимост, ако ще после и бой да става.....пожелавам на никой да не му се случва да минават покрай него такива....., за мен тези не са хора, нещо друго но не и хора!

    Коментиран от #23

  • 14 Кобрата

    15 0 Отговор

    До коментар #5 от "Умен":

    Да, но никъде не е споменато в статията, дали става въпрос за неправилно изпреварване или просто загуба на контрол, вследствие на което е станал сблъсъкът.
    Може на някой от двамата водачи да му е прилошало или да е бузил много и да е загубил контрол. Статията изобщо не е подробна, за да разбереш какво точно е станало и какви са причините...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гост2

    16 1 Отговор

    До коментар #15 от "само факти":

    Война си е. И за какво воюват, кой да мине първи.
  • 17 Гост

    10 1 Отговор

    До коментар #15 от "само факти":

    Няма спор, че на първо място водачът носи цялата огвороност за постъпките си. Да не говорим, че манталитета на българския шаФИор е под всякаква критика. Конкретно за този случай се събират доста фактори, които са от значение за създалата се ситуация. И най-лошото е, че се губят човешки животи.....
  • 18 Я изкарай Гано

    12 2 Отговор

    До коментар #15 от "само факти":

    Маркировката е рещаваща, какви ги говорите? Кое иначе ви ориентира в тъмната част от денонощието, ако сте на непознат участък? Как разбирате разрешено ли е изпреварването? Завой на фарове не можете да видите, при движение зад МПС. Маркировка и знаци. В поста си апелирате за движение "кой както му дойде", така ли? Истината е, че пътищата ни са проектирани за максимална 80км/ч, нискоинтензивен трафик и не-толкова мощни МПС-та.

    Коментиран от #24

  • 19 ЧОК

    10 0 Отговор
    при всяко качване в автомобил трябва ,да се знае че се качваме в едно опасно оръжие
  • 20 Клонка

    15 3 Отговор
    Всичко е от несъобразена СКОРОСТ. Направете експеримент, караите с 60км/ч да видим ще се блъскате ли. Но увиии ние сме комплексари, идиоти.Единия не е могъл да изпревари и да се прибере, другия и той е бил настъпил е ето го резултата. Лошото е знаете ли КОЕ?? ЧЕ на пътя си мислим, че може да направим и невъзможното. Нали ги гледам изпреварват се 5 автомобила, един да тръгне др-те подир него, отделно изпреварват на мъртва точка, нямат видимост, на завой...какво още. После загинали, не си правете и труда да ги съобщавате, никой не си взима поука, само намират работа на погребалните агенции.Пътя ни е под всякаква критика, маркировките ги няма, колите на 65% от българите са за вторични, но поради беднотия нямат пари да ги заменят, карат зимно време с летни гуми 4-та употреба, никакъв толеранс на пътя. За къде бързате нз..Ако пътищата ни бяха като в Германия по 5 ленти, колите ни да бяха на по 2-3 год. правете каквотом искате, даже и крила може боднете, вземе пък да литните, но събодете се живеем в Булгария, а тука Гявола е много голям !! :)
  • 21 qwerrewq

    8 1 Отговор
    В БЧК или на куросвете за шофьори пускайте презентация със снимки от множеството катастрофи най-вече на умрелите и ще видите резултата. Човек никога не забравя снимката на умрял по неописуем начин човек. Брутално, но дава резултати.
  • 22 гледам и мисля

    4 1 Отговор
    че простотията убива е факт. След като сме наясно, че простотията няма да свърши почвам да си мисля да отделим едно хучаво място за самоубийци - става и бивша самолетна писта. И там слагаме дежурен лекарски екип, кръчма, патрулка и погребално бюро. Може и кратък ритуал за глупаците в коли преди да станат на дреп. Така ще сме сигурни, че поне няма да отнемат живота на невинни.
  • 23 потресен

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "фактите":

    Потресен съм от примитивното невежество на някои "шофьори", които не знаят за какво са на пътя. Терор на посредствеността!!! Убийци са тези които си въобразяват, че се задминава с ниска скорост и, че в бързата лента можеш да се мотаеш с всякаква скорост, дори и 130 км/ч.! Особено нелепо е виждането, че ниската скорост е безопасна! Всичко е физика от училище. Когато се срешнат две коли със скорост 90 км/ч скоростта се сумира. Познайте каква е енергията на удара! Когато задминавате кола движеща се с висока скорост, особено 125 км/ч, колкото по-високи са ускорението и най-вече скоростта на изпреварващия, толкова по-безопасно е изпреварването (изминатият път и времето на изпреварване на кола коята изпреварва със 130, друга със 125 е УБИЙСТВЕНО дълго)! Ако се движиш с 10-50 км/ч и не използваш по предназначение ускорителната лента на магистрала можеш ли да пресметнеш какъв удар ще получиш отзад от движеща се с допустима скорост по магистралата кола. А ако колата е натоварена тежка СУВ или многотонен товарен автомобил? Убийците викат дръжте убиеца!!! Споделям правилата на оживяването на пътя: пешеходеца и всички останали трябва да се подчиняват на правилото за неравностоен участник в движението. Колкото и да мислиш, че си прав по-голямата маса и скорост са с предимство. Просто защото не могат да спрат за малко десетки метри. Другото основно правило е да си представиш, че всички други участници в движението са неадекватни и ти трябва да предотвратиш глупостите им
  • 24 Георгиев

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Я изкарай Гано":

    Каква маркировка, какви фактори, какъв завой, какти пет лева ?!

    Снимките са направепо в светлата част на денонощието, какви фарове, какви маркировки ... тъмно и прочие ... Ако не се напинят всички да хвърчат със 120+, карайки броня на броня, нема да ги има и тия инциденти. Лека им пръст на шофьорите.
  • 25 Нострадамус

    2 0 Отговор
    Определено ме е страх да шофирам вече....има защо. Шофьор съм от 1993 и имам всички категории. Това, че никога не съм пил кафе и алкохол, нито пуша цигари и особено много внимание при управлението на мотоциклет, велосипед, лек автомобил, бус, камион и автобус....НЕ МИ Е СПЕСТИЛО разни пияни и дрогирани боклуци да ме блъскат. Удари отзад в камиона, в автобуса, две леки коли на мекица ми направиха...разминах се при всички удари със счупена ръка, ребра, извадено рамо, спукан шиен прешлен и други натъртвания, както разбира се и на психиката се отразява...пазете се хора. Не се качвайте пили...спирайте близки, които са пияни да шофират...белите стават много бързо.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове