Last news in Fakti

30 Януари, 2012 08:19 1 023 0

Дянков раздаде 233 000 лв бонуси

  • симеон дянков-
  • бонуси
Дянков раздаде 233 000 лв бонуси - 1
Снимка: в. Труд

Симеон Дянков е раздал 233 725 лева бонуси в края на 2011 г. на чиновници от финансовото министерство. Това съобщи за “Труд” Любослав Филчев, шеф на дирекция “Човешки ресурси и административно обслужване” във ведомството.

Бонусите са разпределени между 176 служители, но не става ясно каква сума е взел всеки, тъй като според ведомството това са лични данни.

Само преди 2 месеца в тв интервю Дянков отсече, че докато е министър, няма да има 13-а заплата за чиновниците. Дори да има повече пари в бюджетите на ведомствата, те няма да се раздават на служителите, бе категоричен вицепремиерът.

Е, оказа се, че 13-а заплата няма, но има бонуси.

Още


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА