Last news in Fakti

17 Април, 2018 20:07, обновена 17 Април, 2018 20:09 4 916 39

В България за протест имат сили само инвалидите

  • десислава иванчева-
  • протест-
  • корупция-
  • слави трифонов

Слави Трифонов коментира показния арест на кмета на столичния район "Младост" - Десислава Иванчева

В България за протест имат сили само инвалидите - 1
Снимка: БТА

Телевизионният водещ Слави Трифонов коментира показния арест на кмета на район "Младост" Десислава Иванчева. Шоуменът направи съпоставка между водещите дневни събития у нас и случващото се в Европа с ясен намек към обществото.

"Само в последната седмица имаше протести в редица европейски страни:

Във Франция хиляди протестираха срещу реформите на президента Макрон, свързани с пазара на труда.

В Испания – около 300 000 граждани излязоха в Барселона в защита на арестуваните деветима каталунски лидери.

В Армения – около 5 000 души протестираха в Ереван срещу кандидатурата на доскорошния президент Саркисян за премиер на страната.

В Словакия – около 30 000 души излязоха в Братислава, за да поискат независимо разследване на убийството на журналиста Ян Куцияк и неговата годеница.

В Унгария – около 100 000 души протестираха в Будапеща срещу премиера Виктор Орбан, срещу новата избирателна система, гарантирала му пълно мнозинство в парламента, както и срещу главния прокурор на страната.

А в България?

В България – див екшън в центъра на София по задържането на една районна кметица. А за протести силици имат само инвалидите.

И всичко е точно."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    14 78 Отговор
    Ей, Славуно, няма протести защото ти и Сайдеров обирате всичките рубли и си ги кътате по чужбина. Я раздай някоя пара и виж, какъв протест ще се получи. За чудо и приказ!
  • 2 Петър

    79 14 Отговор
    Прав е, айде сега започнете да обяснявате че тоя е Учиндолски селянин и нищо не знае
  • 3 гларус

    26 59 Отговор
    Този татуиран чалгар с обеци е с огромна заслуга за пропадането на едно цяло поколение .Мнението му не е на стоиностен човек

    Коментиран от #10

  • 4 Къртев

    54 5 Отговор
    В едно съм сигурен, българина живее добре в България и съм сигурен, защото фактите го посазват. Ето 2009 избори за НС печели ГЕРБ, 2013-ГЕРБ подават оставка (по точно лидера им там), нови избори- Орешарски, свалят го нови избори-ГЕРБ. ГЕРБ губят президентските избори, лидера им подава оставка. Следват нови избори. И как кой? ГЕРБ. Е, как да не се убедиш, че хората живеят добре. Протести? За какво? Сега е ГЕРБ. Купуват, продават, въртат, сучат, алъж вериша върви.

    Коментиран от #11, #30

  • 5 :(((

    57 10 Отговор
    500 години робство и почти никой нищо. Сега 30 г. кражби, гаври и упадък - пак нищо.
    За всяка нация си има възход и падение. Ние сме близко вече до края. "Тялото" ни се разпада. Накълвали са ни лешоядите, мухите са снесли ларвите и сега червеите и бактериите си вършат работата. Скоро и следа няма да е останала от нас. Тук-там в учебниците по история ще се споменава нашето име. И после ще се размие и изчезне понятие като БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИН.
    Времето преминава като слънчев лъч през тъмнината... за да остане после само тъмнина.

    Коментиран от #7, #35

  • 6 Шоуто му е кръчма

    14 38 Отговор
    Докато този е шоумен няма право да се прави на журналист... Дори и да не е.... Пак не става... Да не говорим за политика..

    Коментиран от #8

  • 7 Един от хората

    18 1 Отговор

    До коментар #5 от ":(((":

    Вярваш ли както е тръгнало от другите народи да остане нещо???
  • 8 Пронто

    48 4 Отговор

    До коментар #6 от "Шоуто му е кръчма":

    Шоуто дали е кръчма не зная, кой се прави на журналист, също не ясно. Но това, което става и не става в държавата ни, въобще не е за гордост. Може ли хора с по 40 и повече години стаж да взимат по 200 или 300 лева на месец пенсии при положение, че всяка минута честен труд са си плащали осигуровки. Може ли по телевизиите постоянно да се говори за милиони и милиарди левове откраднати и нито един такъв да не е осъден. Може ли да произвеждаш ток, а да го плащаш на някой, който ей така е решил. Може ли престъпници, които са осъдени за убийства да бягат от затворите, все едно напускат хотел без да си платят сметката. Слави просто посочва, как се прави в други държави, когато нещо не е наред.
  • 9 Тръмп

    8 31 Отговор
    Другарю Славчо от Учиндол,кралю на Чалгата и турските гюбеци,нима не знаете,че вече е обидно и НеЗаконно да наричате някой Инвалид освен себе си?????!!!Има много Хора с Увреждания,но при вас се касае за умствена!:):)Вие сте мозъчен Инвалид,колко Пари да ви дам да си затворите Устата без връзка с мозъка???????:):):)Бегай в Русия,бееееебееееее!:):):)По-тъп си и от Макаров и Решетников!:):):)Къш от тука,Къшовец!'):):)

    Коментиран от #15

  • 10 Боко, Цаца, Цецо

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "гларус":

    Ейй, как ли пък изчисли стойността му. На килограм ли? На метър ли?
  • 11 Иванов

    4 12 Отговор

    До коментар #4 от "Къртев":

    Къртев, как не те мързя да си сложиш толкова плюсове? На мен примерно ми плащат за минусите. Колкото повече, толкова повече! Обаче, да ти кажа, никога не ми се е налаго сам да си слагам минуси. Хората са добри, все някой ще сложи. Инак не бях чел скоро, подобен коментар нямащ нито една допирна точка с действителността. Вие херберите живеете в паралелна вселена, а съм ви учил милион пъти, че не можете да живеете щастливо, когато правите всички други нещастни. Освен в чужбина!

    Коментиран от #14

  • 12 Тръмп

    4 23 Отговор
    На Славчо Учиндолски съм му казвал да не пръцка през устата,га ръга чушки у боба!:):):)
  • 13 Тръмп

    5 16 Отговор
    Краля на Чалгария от Учиндол е музикален Инвалид,но няма кой да протестира,много е як!!!!!:):):)
  • 14 Къртев

    9 3 Отговор

    До коментар #11 от "Иванов":

    Така е, прав сте! Не съм и предполагал, че има толкова прозорливи хора (ако си човек де)

    Коментиран от #16

  • 15 Станишев

    11 5 Отговор

    До коментар #9 от "Тръмп":

    Ей смотан шоп мръсен гаден Гербаджия
  • 16 Иванов

    9 1 Отговор

    До коментар #14 от "Къртев":

    Не, не съм. Аз съм Изкуствен интелект от 5++ поколение на Империята Орион и ще ви обърна с хастара навън, суджуци сплескани и грозни!

    Коментиран от #17

  • 17 Къртев

    7 1 Отговор

    До коментар #16 от "Иванов":

    Това е хубаво, че се ядосвате. Значи съм прав!

    Коментиран от #22

  • 18 TATE

    6 9 Отговор
    Дааааа ма ТЪПЧО има песен с Дриско кво знаете вие ,ОНИ са гоуемата работа .Учиндолският селянин въздигна чалгата а Дриско я доразвива .Ей Сбрааа се най-после па и се изказват от първо лице ТИ ДА ВИДИШ Марш на село марш в обора ,марш в свинарника, марш при бибетата ,марш да се чеплезиш по катерагата У сеновала !!!!! Марш на М....и в П........а бегай и да си жив и здрав докато можеш да ходиш!
  • 19 Tтт

    6 9 Отговор
    Щом факти вземаха да анонсират Славчо, няма да се очудя ако е руска матрюшка!
  • 20 Хаха

    4 7 Отговор
    Славчо, не искаме да сме руски сателит!!!
    Благодаря на факти за руските фанфари, да ми е смешно с тая първобитна пропаганда.
  • 21 джи пи

    4 8 Отговор
    Хитьр учиндолски селянин с предаване ошфорка с кола регистрирана навьн не внася даньци в Бьлгария разтури Каналето нещо да не изредих за положителните му качества А забравих -чалгар
  • 22 Иванов

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Къртев":

    Къртев, ако се ядосам айфонът ти ще изпрати текстово съобщение което ще предизвика международен гаф, а на задникът ти ще бухне една синя пъпка, която няма да ти позволи нито да седнеш в беемве- то, нито на кожения ти стол в министерството на кражбите и измамите. Съпротивата ти е безсмислена!

    Коментиран от #23

  • 23 Хаха

    4 2 Отговор

    До коментар #22 от "Иванов":

    Емиии прав е човека.
  • 24 Джангър Джендем Джендъров

    12 1 Отговор
    Човекът е прав! Народ с приклонена глава! Ботев и Левски плачат в гробовете си!
  • 25 RIDIK

    4 11 Отговор
    Пази боже. И този гологлавия започна да поучава. Кога поумня толкова ? Кога придоби това самочувствие ? Едно е да правиш шоу, друго е да правиш политика и да управляваш държава. Много е модерно разни смешници - ниски, високи, руси, чернокоси, рошави и постригани на бретон да се пробват да управляват. Дано и тоя не се добере до власт, защото тогава новия експеримент ще ни излезе през носа. Опасен е защото се научи да говори и лъже почти професионално. Дайте да го направим евродепутат, че и двамата с Бареков да си приказватг някъде далече от тук, за да не правят бели. Тъкмо тръгнахме бавно и постепенно на горе и тоя отново иска бъркотия. Боже пази.

    Коментиран от #26

  • 26 Къртев

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "RIDIK":

    Къде нагоре пък тръгнахте? По баира ли?
    Ааа, ако сте в партията на премиера слънце? Може!
  • 27 Маркс

    4 3 Отговор
    Искаме или не Слави е следващият месия. Стадото вече е след него. Мутрата ще "пише" мемоари в Банкя. ГЕРБ като предшествениците си ще отиде в архива.
  • 28 Кучето

    6 0 Отговор
    Политиците не са виновни, виновен е народа защото взаймно се ''мачкаме''! Ако се уважаваме поне малко, и сме по-стойностни като хора може и да имаме напредък!

    Коментиран от #29

  • 29 Иванов

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Кучето":

    Моят учител раби Йехуда бен Шимон все повтаряше, че всичко зависи от главата на рибата. Сложи един добър еврейн и народът ще бъде добър, натрапи им един гаден чифут и ще чифутяшът всичките!
  • 30 Даскал

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Къртев":

    Фактите поСазват ,че си неграмотен !

    Коментиран от #34

  • 31 Гост

    1 1 Отговор
    Славчо ,слез от Олимп ,само ти Богът на истината и справедливостта ,ще спасиш многострадална България и целия грешен свят!
  • 32 Любознателен

    4 2 Отговор
    Някой да ми каже , защо този "стожер" на истината и справедливостта , никога не се е осмелил да се подиграва със знакови фигури от подземният свят ?
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Къртев

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Даскал":

    Възможно е, но не е доказано!
  • 35 Oпра

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от ":(((":

    За зъжаление си адски точен в коментара си ,абсолютно тези думи ми бяха в главата от години за нашата проста ,и търпелива до болка нацийка .И ме е яд ,че нищо не правят и нямат правото да мрънкат ,както това е тъжния факт ,просто зле бялата ни нация !
  • 36 Гого

    3 2 Отговор
    Във България има само роби и само за роби стават Българите.
  • 37 Съсел Командирски

    1 0 Отговор
    Абе Слафчо защо не протестира 2013г на "Костинброд"-та афера?Защо не протестира и на 11.05.2013г когато сестра Галева и Дудука нарушиха закона на деня на размисъл за евроизборите!Не само тези двамата бяха участници в това нарушение на закона за изборите, ами точно тогава мълча като риба и явно си се радвал, че тези нарушители не са в затвора за това им нарушение?!?
  • 38 garbage

    2 0 Отговор
    Абе защо след 89г мутрите от Бкп си смениха името на Бсп и си направиха няколко мутрински фракции и започнаха грабене и влачене и никоя фракция мутринска не построи България.Иначе "'антикомуниста"' мутра за когото гласува цяла България да го направим премиер продължи от Драгалевци да влачи и краде.А пък позитанските мутри се напъхаха в "'синьото"' бесепарско "'Сдс"' под ръководството на ДС помагачите и ги защитаваше дясната им ръка А.Луканов!!!После си избрахте пък "'царя"' заедно с позитанските мутри заедно със сараите, нали!Сега ревете кой бил ограбил България!?!
  • 39 Нико

    0 0 Отговор
    Слави е прав, само инвалиди могат да протестират.
    Българина, който работи и дори може и да не му плащат по 3-4 месеца и повече, пак не протестира че го е страх да не го уволнят. А работи без пари като роб и се надява че работодателя един ден ще му изплати всичко. Те фалират, българите роби си остават с празни джобове, тогава може да се обадят на некоя Телевизия 3-4 човека да се оплачат...
    Овци са българите
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове