6 Февруари, 2012 10:51 1 533 0

Пуснаха товарните коли на Кулата-Промахон

  • времето-
  • гкпп-
  • гранични пунктове

Към момента не е спрян трафикът през българо-румънската граница

Пуснаха товарните коли на Кулата-Промахон - 1
Снимка: БГНЕС

Преустановено е пропускането в Гърция на товарни автомобили през ГКПП Кулата – Промахон. Леките трябва задължително да са с вериги

По информация на съвместния контактен център на Промахон леките автомобили, влизащи в южната ни съседка, задължително трябва да са с вериги.
 
Граничните пунктове с Румъния са проходими при зимни условия. Към момента не е спрян трафикът през българо-румънската граница, съобщават от ГД „Гранична полиция”.
 
Контролно-пропускателните  пунктове Русе – Гюргево,  Оряхово – Бекет и Видин - Калафат са проходими при зимни условия за всички категории автомобили.

 

Към 11.45 ч беше възстановено пропускането на товарни автомобили през ГКПП Кулата-Промахон в двете посоки, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция". Трафикът беше спрян за около час за почистване и опесъчаване на заледени участъци от пътното платно на гръцка територия. 
За всички преминаващи през пункта автомобили е препоръчително да имат вериги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА