Last news in Fakti

8 Февруари, 2012 09:02 1 009 1

Санкционират снегопочистващи фирми в София

  • снегопочистване-
  • сняг-
  • софия-
  • фандъкова
Санкционират снегопочистващи фирми в София - 1
Снимка: БГНЕС

Кметът Йорданка Фандъкова не е доволна от дейността на част на фирмите за снегопочистване. Тя заяви, че ще бъдат санкционирани тези, които са почиствали южните квартали на София. Категорично няма да бъде платено за почистването на булевард „България” в районите „Красно село”, „Бъкстон”, частично „Хладилника”, „Гоце Делчев”. Заради неизпълнение от страна на фирмите се е създало сериозно затруднение за движението, за което се извинявам на хората, които изпитаха тези затруднения, но ги уверявам, че никой няма да получи нито един лев за това, нещо повече – ще бъдат санкционирани, каза Фандъкова.

В предаването на БНР "Преди всички" Фандъкова каза още: Длъжни сме да осигурим проходимостта в града и безопасността. В днешния ден благодаря на всички екипи, които са непрекъснато навън. Създаваме и готовност за топенето на снега, проверяваме шахтите. Длъжни сме да предприемем всички мерки, за да няма тежки последици. Изчистването на висулките е ангажимент на собствениците на съответните сгради.

Такива тежки условия отдавна не е минало, има и обективни условия. Тези фирми, които са се справили, ще си получат съответните възнаграждения, за тези, които не са, ще има санкции, категорична бе Фандъкова.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никито Иванов

    0 0 Отговор
    явно липсата на секс се отразява много зле на Данчето .....