Last news in Fakti

9 Февруари, 2012 13:47 10 311 0

Смърт в двор на училище

  • труп-
  • училище

Студът взе нови жертви

Възрастен мъж e починал в двора на столичното 44-о СОУ в кв. „Подуяне“ днес пред очите играещите във ваканция деца. След идването на линейка и полиция децата бяха прибрани, а служители на реда охраняваха тялото до пристигането на екип на съдебна медицина. 

Студовете отнеха живота на двама души в района на Ивайловград. Жертвите на рекордното застудяване са намерили смъртта си вкъщи. Иван Петров от Ивайловградското село Покрован е покосен от инфаркт, след обостряне на сърдечните му проблеми. 

75-годишният Димо Тодоров е втората жертва на студа в почернения район. Възрастният човек бил открит вкочанен в дома си в Ивайловград от служители на Социалния патронаж. Тодоров е бивш учител, който живеел сам и излизал рядко.

Труп на мъж е открит в снега край мездренско село, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Враца. В.Х. на 56 години е открит в местността „Габровница” на около 3 км от село Игнатица. Няма данни за насилствена смърт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА