Last news in Fakti

9 Февруари, 2012 16:06 1 621 0

Шефът на „Напоителни системи” иска ГДБОП да трие профила му в дейтинг сайт

  • напоителни системи-
  • георги харизанов

Шефът на „Напоителни системи” ЕАД Георги Харизанов е подал жалба в ГДБОП заради профила му в сайта за запознанства sladur.com. По думите му някой е направил този профил и затова той самият не може да го изтрие.

„Написах заявителски материал в ГДБОП и съдържанието от сайта от половин час ще бъде изтрито или поне така се ангажираха професионалистите от службата”, обясни пред Mediapool Харизанов, който категорично заяви, че не си правил акаунти в никакви от т.нар. „дейтинг сайтове”.  Неясно как „фалшивият“ се е сдобил с лична снимка на Харизанов, от която си личи, че той я е направил сам.

В сряда Mediapool и "Отворен парламент" хвърлиха светлина върху забележителна активност на Харизанов в мрежата и професионалната му биография. Проверката е започнала от блога му, в който той взема отношение по важни държавни, политически и партийни въпроси.

Шефът на „Напоителни системи“ критикува управлението на Станишев и тройната коалиция,  напада "високомерните" и "затънали в корупция и лобизъм" европейски политици, които порицават България, дава безценни съвети за подпомагането и просперитета на предприемачите от партия ГЕРБ, отразява скандалите "Тановгейт" и "Калинка", като целият му личностен и интелектуален потенциал блесва в коментарите по последния казус.

При по-продължително търсене в мрежата на потребителското име, с което е регистриран блогът му, се появява и акаунтът на Харизанов в сайта за запознанства sladur.com, за който той твърди, че е фалшив.
Съвместна разработка на Mediapool и “Отворен парламент – граждански гласове” показва, че от сряда вечерта шефът на “Напоителни системи” е започнал постепенно изтриване на текстове от блога си. Той обясни, че това се наложило, защото много от цитираните му текстове са извадени от контекста.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА