Last news in Fakti

10 Февруари, 2012 11:48 8 383 10

Жена се гръмна с ловна пушка

  • жена се гръмна-
  • ловна пушка-
  • ревност-
  • козичино

Вчера около обед в Районно управление «Полиция» - Поморие е получено съобщение за простреляна млада жена в с. Козичино, общ. Поморие. Установено е, че простреляната е 36 годишна жена от същото село, която е откарана в бургаската болница с огнестрелна рана в областта на корема. След извършена спешна операция, жената е настанена в отделение «Реанимация», с опасност за живота, но въпреки медицинските грижи жената е починала около 21.00 ч..

По данни на 46-годишният съпруг жена му се самопростреляла с ловна пушка, която той намерил преди няколко дни заедно с три ловни патрона, но не ги предал по надлежния ред в полицията. Оръжието е иззето от полицейските служители заедно с останалите два ловни патрона. Намерена и иззета е и гилза 12-ти калибър, останала от самопрострелването на жената.

Своевременно сформираната група от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и служители от Районно управление «Полиция» - Поморие е извършила оглед на местопроизшествието, разпитала е свидетели и е взела сравнителни образци -  обтривки за наличие на барутни частици.

По първоначални данни жената е стигнала до действията си в следствие на ревност, проявена от съпруга й. Работата по случая продължава от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nemo 84

    0 1 Отговор
    ami ima neshto gnilo kak se namirat pushka i 3 patrona

    Коментиран от #3

  • 2 vw gost

    2 0 Отговор
    Освен случайността да се намери пушка с три патрона няколко дена преди да стане инцидента е и начина на "самопрострелването"Дълга ловна пушка да се хване наопаки и да се натисне спусъка е доста неудобо,камо ли в емоционално нестабилно състояние. По-удобно е в главата.Съмнително.
    Полицията да си свърши работата.
  • 3 ловец

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "nemo 84":

    1. Показаната на снимката пушка е карабина, а не "ловна пушка 12-ти калибър";
    2. Съпругът е притежавал незаконно оръжие;
    3. И е гръмнал жена си;
    4. Много е възможно "и той да се самоубие" в ареста.
  • 4 Боико Зарев

    0 2 Отговор
    4ovek se samoubiva burzo i bezbolezneno nai 4esto s istrel v glavata ili sarceto NO AKO SI MAZOXIST 6TE SE GRUMNE6 V KOTEMA ZA DA UMRE6 BAVNO I BOLEZNENO....
  • 5 дядо Стефчо

    0 0 Отговор
    Повярвах му на горския веднага,само не разбрах защо е убил жена си!
  • 6 112

    1 0 Отговор
    Tова е несериозно !! Какви са тези глупости ? Да не се излагат,а да го арестуват този.
  • 7 Явор Кръстев

    0 0 Отговор
    "Лъже , преяжда с луканка" А пушката на снимката наистина НЕ Е ловна пушка по смисъла на думата .Разликата е като между велосипед и мотоциклет .
  • 8 wulkan

    0 0 Отговор
    Да това е ловна карабина. Ако прострелването беше с такава по-иди ела, но интересно ми беше да разбера, че от упор с 12 калибър/ако тя се е самопрострелала/ може да се направи животоспасяваща операция. Хвала! Някой наистина не е виждал поражения от ловна пушка 12 калибър, ама кой ли е наивника?
  • 9 ввв

    0 0 Отговор
    вие пък кво очаквате да сложат пушката от местопрестъплението ли? просто са сложиле снимка.Много сте прости ей
  • 10 ЕКДПЕРТ :)

    0 0 Отговор
    ----Бе пушката е ловна ,но е карабина,нарезно оръжие ,а не гладкоцевно,ама си е за лов и изисква допълнително позволение ,разрешение за притежаване на нарезно оръжие за лов /карабина/! Върно че не е гладкоцевното с което се е самоубила младата дама,но на снимката е ловно! Край на грозният спор за това,а казвам грозен ,защото тук е трагедията в това как един човек ,може да доведе друг до психическа нестабилност ,толкова ,че да се гръмне! :(