Last news in Fakti

12 Февруари, 2012 13:11 1 243 4

Слави Бинев не ще съюз с Кунева и Дал

  • слави бинев-
  • горд

„ГОРД е сдружение срещу лаиците, които влизат в политиката, за да оправят собствения си живот, а не живота на другите хора. Срещу аматьори,  които не са се осъществили в личен план, а търсят екстрите и нямат управленски качества”. Така евродепутатът Слави Бинев обясни пред Радио К2 създаването на движение ГОРД (Гражданско обединение за реална демокрация).

ГОРД не означава горделив, а е символ на вдигането на глава на обикновения човек. Предизвикателно име на вероятна бъдеща партия. Задължително е хората да бъдат предизвикателни, когато могат да си го позволят”, каза той.

От разговора по  “Радио К2” стана ясно, че в  гражданското обединение са се организирали  хора, които доказано са се осъществили в своите области. „ГОРД е обърнато към хора, който могат да се изхранват извън политиката, а не чрез нея”.  - поясни Слави Бинев.

Бенев нарече свързване с Меглена Кунева и Касим Дал „невъзможно” и заяви, че „тези са креатури на Борисов и са приели, че единствената алтернатива на Бойко Борисов е съюз с Бойко Борисов. „С Кунева, като еврокомисар не можеше да се работи, към Кристалина Георгиева, независимо, че е креатура на Борисов, имам прекрасни работни отношения като евродепутат”, декларира Слави Бинев.

“Да използвам известния  жаргон, вие не станахте ли от бандит счетоводител?”, предизвика  го водещата Илиана Беновска. „Не. Това е голямата измама, създадена от жалки мижитурки, които трябва да си измислят алиби, че само човек от криминалитета може да застане срещу други от криминалитета, че само нинджа може да бие друг нинджа”, загадъчно, но твърдо заяви Бинев.

„Ако стана министър-председател ще възвърна  бързото движение на пари. Ще създам офшорни, свободни икономически  зони в България. Проблемът с икономиката е най-важен, но кризата не е икономическа, тя е финансова. В областта на съдопроизводството, трябва да се работи за справедливо и бързо правораздаване. МВР в момента се ползува като наказателна бригада. Лицата по върховете на МВР станаха икономически брокери и трябва да се самоарестуват, защото те са в симбиоза с престъпността. Медиите трябва да критикуват управлението. Ще забраня да се ползват за личен ПР  всички фондове Ще осигуря прозрачно и състезателно финансиране на медиите, за да ме критикуват в управлението.”, обобщи Бинев как се вижда в  ролята на бъдещ управляващ.

Знаете ли, че има геополитическо противопоставяне  между Цветанов и Борисов, попита още Беновска и поясни - Борисов е  избраник на ЕС, Цветанов - на САЩ”. Бинев отговори: „Ако тези са избраници на тези уважавани институции... Вие бихте ли си избрали за фронтмен някой, на когото му се губят язовири? Да, внушава се, че в България трябва да си пълен идиот, за да можеш да успееш. Тази теза се тиражира с цел да обезвери обществото, а навън хората ни се чудят как  сме толкова семпли, че да търпим едни толкова семпли хора. Манипулацията на общественото мнение само отлага развръзката. Накрая пружината се отплесва и те удря. Европа ни наблюдава. И много от тези манипулатори ще бъдат съдени. Борисов изпразни от съдържание истинските думи. В най-успешните държави по света, хората не знаят имената на тези, които ги управляват. Защото нещата вървят успешно и успехът сам говори за себе си. Ние живеем в диктатура”, каза още Бинев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 по принцип е прав

    0 0 Отговор
    само че вече не вярваме...а как ще ни накарат да повярваме ..не знам..този поне беше навън видя и може да е поумнял..ама те всички идват с тези думи и после елате ни вижте...интелигенция ...нямааааааа..
  • 2 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Господ да пази България!Радой Ралин беше казъл:".............последните станаха първи!,най ме боли,когато моите приятели гърци ми се подиграват,че такива подобни като горния АРХОНТ са хората които решават съдбата на народа!Българино,
    роб си бил и роб продължаваш да бъдеш.Олекна ми като го написъх!
  • 3 Овчар

    0 0 Отговор
    Тия от ГОРД са мухлясали,точно като Слави Бинев.
  • 4 Ники

    0 0 Отговор
    Да напомня кой е Слави Бинев http ://www.bgpatriot.com/web/bg/resources/binev/