27 Юни, 2018 14:03 3 622 27

БСП: Службите да проверят дали Борисов си е купил остров

  • остров-
  • бойко борисов-
  • бсп
БСП: Службите да проверят дали Борисов си е купил остров - 1

Депутатите от БСП се обезпокоиха от медийната ситуация в България. Цензура в България има, каза на брифинг левият депутат и бивш журналист Александър Симов.

Повод за думите му стана спряното предаване на Милен Цветков по Нова телевизия от понеделник. Предварително обявената тема на предаването бе дали премиерът Бойко Борисов си е купил остров, както писаха гръцки медии.

„Не знам дали Борисов си е взел остров, но си е взел цяла България“, заяви говорителят на ПГ на левицата Елена Йончева. Тя смята, че въпросът - дали си е взел остров или архипелаг, мислейки за своето бъдеще, това трябва да разследват специализираните служби. Но големият проблем в България е- къде изчезват милиардите? Ѝончева припомни, че според доклад на Държавния департамент на САЩ за България, за 2 поредни години, се говори не само за повсеместна корупция, а за корупция по високите етажи на властта и прилагане на сложна схема за присвояване на пари.

„Вчера дадохме конкретни примери както от доклада на ДАНС, така и от констатациите на главния прокурор, че само от пробитата система на Агенция „Митници“ изчезват действително милиарди“, обясни Елена Йончева. Тя допълни, че в тази система служителите от агенцията са можели да заличават стоки, които минават през България.

Депутатът подчерта, че само от скритите акцизи на горива, България е загубила и някой е присвоил 1 млрд. евро. „Въпросът не е дали Борисов си е купил или не остров, а къде отиват милиардите, защото с тях могат да се купят много острови. Нека отговори на този въпрос!“- призова Елена Йончева.

Няма какво да се прикрие от моята дейност. Това каза министър-председателят Бойко Борисов преди днешното правителствено заседание във връзка с неизлъчено предаване на "Нова телевизия", в което се е казвало, че е купил остров в Гърция.

"Умолявам ви – дали се цензурирате, дали се автоцензурирате, но моля ви не ми забърквайте името. Каквото искате пускайте, каквото искате правете, но да ми замесвате името, не е честно. Всичко, което има фалшиво, да го пуснат - все ми е тая! Защото рано или късно истината излиза, отбеляза Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кой ?

    19 13 Отговор
    така, и като службите докажат, че това не е вярно кой ще понесе отговорност за оклеветяване и оронване на престижа на премиера ?
    КУРнелия, йончева, симов, кой ?
  • 2 кУТЕв

    16 11 Отговор
    кАКВИ осТрови сънУвате Бе удавници? КомуниЗма му Се отрази Зле на Другаря СимОВ. аз РАБОТЯ ЗА КОМУНзМА НО ЗА пАРИ А ТОЙ не. вИЕ МОИТЕ ПОДЧИНЕНИ ТРОлОВЕТЕ НА пОЗИТАНО СЪЩО нО НАЛИ нЕ МИСЛИТЕ ЧЕ щЕ ВЗИМАТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ МЕН сАМО ЗАЩОТОТ бОРИсОВ Е КАЗАЛ ЧЕ щЕ ВДИГА МИНИМАЛНАТА ЗАпЛАТА?? Само Аз като вАш работодатЕл мога да кажа Колко ЩЕ вЗимате може да ми вземете и Дедовия от тук натам Ако другаря ПуТин не изпрАТИ ПАРИТЕ
  • 3 onq s konq

    19 14 Отговор
    Естествено на БСП не им пука дали ББ си е купил остров,защото ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ със сигурност си имат не само острови,но и прилежащите яхти към тях.Въпросът е БОРИСОВ ДА БЪДЕ ПРИНУДЕН ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА,ЗА ДА СЕДНАТ ТЕ НА СТОЛА МУ!А иначе на практика няма как да се установи негова собственост върху въпросния остров,но ДА ПРЕДПОЛОЖИМ ТЕОРЕТИЧНО ЧЕ СЕ УСТАНОВИ...Е и?!Въобразяват си че ще ги покани на гости ли?:)

    Коментиран от #5

  • 4 Въпросче?

    6 3 Отговор
    Какво означава пръстен на палеца ,че не ми е ясно?
  • 5 на коня под опашката

    6 5 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Е не,теб ще те покани!

    Коментиран от #7

  • 6 Bahti

    8 7 Отговор
    Засрамете се! Веднага да се започне Кампания по набиране на Средства! Как може Тиквата да има само 1 остров? Ами ако иска да се Разходи? X ax xaxa
  • 7 onq s konq

    4 7 Отговор

    До коментар #5 от "на коня под опашката":

    Предизвикваш ме да пояснявам "некои неща":АЗ В МОМЕНТА СЪМ НА ОСТРОВА И ПИША ОТ ТАМ!

    Коментиран от #10

  • 8 антрашпиц

    4 4 Отговор
    Е, ако се останови че има, нищо няма да ставе.То толкоз комунисти милионери има,че ся Бойко да няма да остане по-назад я....
  • 9 ЕКЮ

    9 3 Отговор
    БСП за кви служби говорите, те на кого са подчинени? и кой им плаща добрите заплати? а и въобще какво ли работят?
  • 10 на коня под опашката

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Един съвет-смени тревата!

    Коментиран от #12

  • 11 Иде времето

    7 2 Отговор
    Иде времето, кдето биде прошепнато на светите жени Ванга и Севрюкова из висше. Политичарите ќе избегаат и Бугарија ќе биде во ред.
  • 12 onq s konq

    4 5 Отговор

    До коментар #10 от "на коня под опашката":

    СЪВЕТИ ПРИЕМАМ САМО В ПАРИ

    Коментиран от #16

  • 13 бсп да ми яде бкпто

    11 7 Отговор
    Ейййй, няма такава държава!
    Ами, ако Борисов не си е купил остров, Курнелия да му плати 50 бона за клевета!
    Толкова ли няма, с какво да се занимавт тия долни парчета.
  • 14 изродско семе

    7 5 Отговор
    няма по долна гад от комуниста !
    това изродско семе требе с огън да се гори до 9-то коляно !
  • 15 Ивянов

    7 2 Отговор
    СИКтерландия размени Македония срещу гръцко островче!
  • 16 на коня под опашката

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    Не те питам!

    Коментиран от #20

  • 17 Василевс

    9 3 Отговор
    Бяла спретната лагунка.
    Две палми отпред.
    Тука майчина кунка
    сетих най-напред.

    Тука, под маслини стари
    неведнъж играх;
    тука с весели другари
    скачах и се смях.

    Къщичке на дните злати!
    Кът свиден и мил!
    И за царските палати
    не бих те сменил!
  • 18 ПЕЕВ

    7 3 Отговор
    СТИГА КЛЕВЕТИ ОМРЪЗНАХТЕ МИ С ПРОСТИ НОМЕРА.
  • 19 Коко

    4 3 Отговор
    А Курнелия кога ще е проверят?
  • 20 onq s konq

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "на коня под опашката":

    Да съм те питал дали ме питаш?
  • 21 ХММММ

    2 0 Отговор
    Островът ще остане под вода в следствие на температурните промени.
    Парите отиват на хаос. Купувачът може да пие една студена вода, както и данакоплатците.
  • 22 нашенец

    2 0 Отговор
    Както се пееше в песента ,,Аз не съм комунист и никога няма да бъда", защото малките ,,герб мозъчета" си обясняват, че които не харесва ,,тиквата", значи е комуняга. Е все пак толкова им е умствения капацитет. Вожда им е прочел ,,Винету", а те ,,милите", като чета как ,,грамотно" пишат, сигурно и това не са прочели. Бих Ви предложил да се разходите малко в Европа, вижте къде са другите държави, върнете се в ,,Тикволандия" и открийте ,,десетте" разлики. Е ако можете, според капацитета Ви.....Като е толкова ,,велик", кажете един голям завод на голяма световна компания в ,,Тикволандия". За автомобили, електроника, авто гуми, високи технологии, но не малки предприятия, а големи заводи- каквито има в Полша, Чехия, Унгария и т.н. И тогава ,,тиквата" Ви ще е ,,велик", а той е само КРАДЛИВ. И устата му е по-голяма от делата. Но като има ,,балъци" които му се ловят на въдицата ,,хак им е". А колкото до ,, Острова на съкровищата" той, че е тъп, тъп е, но чак пък толкова. Даже и да си е купил с нашите пари, няма да го купи на негово име естествено. И ако си подава оставката да си я подава, че ни писна на ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД от НЕГО. И още веднъж за полуграмотните ГЕРБЕРИ, АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА. Е за разлика от ,,вожда" им когато е бил пожарникарче.
  • 23 Гост

    1 1 Отговор
    Е сигурно зет му го е купил този осъров.
  • 24 Голям прос

    1 1 Отговор
    Въпроса не е дали е купил остров, а откъде са парите за да го купи. Величаете САЩ, но нищо полезно не сте взели от тях, само простотиите им величаете. А те си вкараха повечето мафиоти в затвора, мафията не е същата там. Тук просперира. Вземайте доброто от всички страни, не лошото
  • 25 Крум

    2 0 Отговор
    Службите ще Ви кажат само едно да си бръкнете в аналната дупка и да видите какъв е вкуса
  • 26 simvola

    2 1 Отговор
    Службите а и журналистите да проверят депутатите и депутатките от БСП ЗА ИМОТИ В ГЪРЦИЯ да ги видим колко са честни .
  • 27 бббббб

    2 1 Отговор
    Хахаха.Службите нищо няма да кажат защото отдавна са политически обвързани и зависими.Най-много да разберат кой е издънил Тиквата и да му кажат,за да си разчисти сметките с него.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове