Last news in Fakti

7 Юли, 2018 12:57 2 116 13

Владимир Тодоров: Босия говори неадекватни неща

  • владимир тодоров-
  • николай колев босия-
  • шофьорски изпити
Владимир Тодоров: Босия говори неадекватни неща - 1
Снимка: Архив

Нещата, които Босия говори са неадекватни, действията му не са никак на място и се опитва да предизвика съжаление посредством респекта, който обществото изпитва към него.Това заяви председателят на Асоциацията на пострадалите в катастрофи Владимир Тодоров.

Според него системата за шофьорските изпити към днешна дата гарантира сигурност.

Той посочи още, че всеки има право да протестира, но все пак обвиненията трябва да бъдат на място и истинни.

"Има редица сериозни проблеми свързани с пътната безопасност, за които може да бъде изразено недоволство - това, че не се купуват достатъчно камери, че от първи до десети клас не се учи пътна безопасност, че по българските пътища има множество дупки и загиват хора", отсече Владимир Тодоров.

По думите му твърдението, че в момента в България човек може да си закупи свидетелство за управление на МПС е непознаване на ситуацията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    27 3 Отговор
    Този самозванец с неговото НПО защо не каже за субсидиите, които получава? Само глупости предлага!
  • 2 Борис

    24 4 Отговор
    Тоя дали не е гербаджия?Там лъжата я нямат за нищо. По думите му твърдението, че в момента в България човек може да си закупи свидетелство за управление на МПС е непознаване на ситуацията. Е след този коментар на господина просто нямам думи.
  • 3 Ефтини сензации

    6 24 Отговор
    Босия за съжаление отдавна се е преселил в безкрайния свят на лудите...
    То си му и личи космат като орангутан, поне да се беше сресал...
    Налудничав поглед и все по неадекватни действия... Неговите роднини трябва да вземат спешно мерки и Босия да се лекува... В това в което се е превърнал нито помага на някого нито на себеси...

    Коментиран от #7

  • 4 Krasimir Velchev

    16 0 Отговор
    Лесно е да плещиш глупости на пълен стомах.Личи си,кой е на хранилка към НПО.Нито камерите,нито добрата пътна настилка,нито часове в учебната програма ,могат да компенсират липсата на морал и интелект у водачите на МПС.Законодателството в България е ,такова ,че вместо да възпира нарушителите,то ги поощрява.Не са един и два случая ,когато за прегазено дете дават 3-4год.затвор и след това пускат предсрочно извършителят за ,,добро поведение''в затвора.
  • 5 Емо

    10 0 Отговор
    Правне Босия... всеки, който е учил за книжка и знае оне елементарните правила за движение може да потвърди нещата, които казва човекът. Масово се правят тъпи "грешки" от бг шофьорите:
    1. Неспазване на предимство при нерегулирано кръстовище (правото на дясно стоящия).
    2. Неподаване на сигнал ПРЕДИ извършване на маневра, особено при изпреварване на магистрала... като камикадзета са повечето, честно
    3. Масово шофиране в насрещното или в еднопосочни улици, хора знаците не познавате ли?
    4. Престой на аварийни след знак забраняващ тов. Сякаш са невидими като ги пуснат тези аварийни ей!
    5. И последно, което се сещам, но не маловажно - тоталната липса на толерантност спрямо другите участници в движението. Това си е до манталитет и винаги е било така, но доста от катастрофите стават точно поради тази причина.

    Благодаря на прочелите!

    Коментиран от #8

  • 6 баба

    12 0 Отговор
    Виждал съм купена книжка, а сега виждам купен председател на Асоциа.....и т.н..За камерите съм съгласен.
  • 7 селфи

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ефтини сензации":

    Защо го наричаш луд? Управляващите нямат чест. И не само ГЕРБ, а и останалите повечето. Трябваше да изнесат две маси пред НС и пред камерите на всички желаещи медии да поканят Босия да предостави доказателства за корупцията! Ако са убедителни, да се извокат пак там и лицата, замесени в скандала, да обяснят! Няма качествен МАТРЯЛ на власт и това си е. Разбира се има и някои по-свестни и полезни нам, сред политиците, но са малцина. Нека медиите застанат в пряко предаване пред Кольо и тий да докаже корупцията!

    Коментиран от #10

  • 8 Даскал

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Емо":

    Не знам къде си учил и до кое отделение си го докарал, но трябва да се замислиш над правописа си!

    Коментиран от #9

  • 9 Реалист1

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Даскал":

    Нищо му няма на правописа. "Изял" е две букви. Ако пише на тъч скрийн може да се изядат
  • 10 Ефтини сензации

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "селфи":

    Пишеш глупости неземни.
    1. За да застанеш срещу някого и да го убеждаваш в правотата си трябва да имаш авторитет. Авторитет не се гради като приличаш в главата на обрасла поляна през която е минало диво прасе, и като за капак на всичко с налудничав поглед и дрехи не виждали пералня от десетилетия. Хората са го казали "По дрехите посрещат по ума изпращат"...
    2. За да те вземат на сериозно и да бъдеш изслушан трябва авторитета да ти е поне мъничко повече от на квартален шут... Това и горното обеснява защо никой не го взема на сериозно, колкото и велики идеи да има и решения за всемирния мир....
    Елементарни неща са, човек ги усвоява първите седем години...

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 гост

    1 0 Отговор
    А това, че този твърди, че у нас не се купуват книжки е тотално не познаване на ситуацията. Вчера карах по път към Мезек, който беше нов и беше широк 3м. две коли могат да се разминат само ако едната отбие в тревата, никъде нямаше табела за предупреждение за нестандартна регулация на движението. Ето там отиди да обясняваш колко добре познаваш транспортните обичаи на българите.
    Пресни шофьори, които са взели книжка преди месеци, нямат минималната култура на пускане на мигач, престрояване, дистанция, съобразване на скорост, отдаване на предимство на пешеходци. Започнете да спирате преди пешеходна пътека и с жест покажете, че човека има предимство пред колата, тогава ще видите колко благодарни жестове и усмивки ще получите от хората и колко по-добър ще е вашият ден след това. Всички сме хора, това че сме в автомобил не трябва да ни превръща в малоумни животоподобни същества.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове