Last news in Fakti

2 Август, 2018 09:39, обновена 2 Август, 2018 09:42 3 475 15

Цеков: БАН придвижва нов грант за джендър обучение на учители

  • борислав цеков-
  • джендър обучение-
  • бан-
  • истанбулска конвенция

В БАН, Институт за изследване на обществата и знанието, се придвижва за финансиране от ЮНЕСКО грант от 24 000 долара за джендър обучение на учители от София, Кърджали, Гоце Делчев и Видин

Цеков: БАН придвижва нов грант за джендър обучение на учители - 1

Юристът и общественик Борислав Цеков изнесе стряскаща информация чрез фейсбук профила си.

Ето какво сподели той:

В Института за модерна политика получихме сигнал и документи, които свидетелстват, че на 30 юли т.г., тоест 3 дни след обявяването на Истанбулската конвенция и джендър-идеологията за противоконституционни, в БАН, Институт за изследване на обществата и знанието, се придвижва за финансиране от ЮНЕСКО грант от 24 000 долара за джендър обучение на учители от София, Кърджали, Гоце Делчев и Видин.

Ето копие от докладната за този грант.

Разполагаме и с още информация, от която става ясно, че целта на проекта е преодоляване на обществената реакция срещу Истанбулската конвенция.

Днес ще отправим официално запитване до УС на БАН и до Министерството на образованието и науката!

Моля, свободните и грантово независими медии да се поинтересуват от случая, пише Цеков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BG1000

    32 6 Отговор
    Чували ли сте за прозорецът на овертон.
    Ако не сте, проверете и ще разберете как се манипулират масите.
    В момента се прави точно това и в един момент джендърството ще е част от обществото за съжаление.

    Коментиран от #3

  • 2 прост народ слаба държава

    4 41 Отговор
    Комунистическата (руска) пропаганда върви с пълна пара, тия 24 000 долара сигурно ги е дал Сорос, за да ни направи децата гейове!?
    Прост народ, слаба държава!

    Коментиран от #6, #8, #10

  • 3 прост народ слаба държава

    2 42 Отговор

    До коментар #1 от "BG1000":

    Какво значи джендърство? Обясни етимологията на думата и посочи, как и къде точно е обяснена в Истанбулската конвенция, която явно не си чел, за да повтаряш глупостите на компартията, като папагал.

    Коментиран от #9

  • 4 Boxer

    35 2 Отговор
    П. д.р.с.тията, л.с.б.с.твото и проституцията, винаги ги е имало, но да се приема за нормално поведение, да се инфектират децата ни с повелите на Еврогейският Шарият, е прекалено!
  • 5 Работа и далавера

    23 2 Отговор
    Голям глад настана сред редовете на третополовите!!!Мечтите им са да си живуркат край системата за разбиване и на последната все още останала надежда за нормално общество, с нормални семейни традиции....Срамно е за БАН, в редовете на която се внедряват такива продажни и подмолни същества .....
  • 6 Готин ама не съвсем

    26 2 Отговор

    До коментар #2 от "прост народ слаба държава":

    Че си проЗ на всички стана ясно!!!
    Какво общо има тука Русия, с парите давани от Сорос и Еврогейския съюз за Джендър обучение??
  • 7 Гост

    20 1 Отговор
    Който е взел парици да прокара тази конвенция няма да се спре докато не си ги отработи...
    Лобито на гей обществото в света е много силно и разполага със средства да постигне това, което иска.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Антисоросоид

    18 2 Отговор

    До коментар #3 от "прост народ слаба държава":

    Джендарството е проява на тероризъм и такива същества трябва да бъдат осъдени според закона за терористична дейност.
  • 10 Boxer

    20 2 Отговор

    До коментар #2 от "прост народ слаба държава":

    Комунистическата пропаганда отпреди 30 години беше заменена от Еврогейска, също толкова наситена и всеобхватна . Разликата е , че с предишната се увеличавахме, а сега се топим и след 50г. ще сме по-малко от половината, главно старци...
  • 11 E Nikolov

    19 0 Отговор
    Колко интересно, пари за вероучение няма , а има за финансиране на една изродена идеология която обърква нормаланата ценностна система ,която е против природата и против всякаква нормалност.

    Коментиран от #12

  • 12 Bubbles

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "E Nikolov":

    Никакво вероучение и никакви джендърски учения.
    Изобщо всъщност не знам от къде се пръкна тая простия наречена джендър.
    Думата сама по себе си значи ПОЛ, колко пола имаме, 2 - мъжки и женски.
    Айде някои почнали да не вписват пол на децата си, щото то да решело какво да е. Ми хубу, ама каквото и да реши половите белези могат да са само два вида, ако иска да е от момче, но е момиче ще трябва да му се присади кренвирш, ако пък е момче и иска да е момиче ще трябва да му го резнат, не е никак сложна тая операция.
    Ако има друг пол освен двата нам известни, то какви са те?

    А колкото до вероучението - Крайно време е всички видове религии да се забранят категорично по целия свят, храмовете да се разрушат до основи и да се оставят само историческите и красивите с туристическа цел във вид на паметници или музеи, а нарушителите да се наказват строго!
  • 13 Иванов

    10 0 Отговор
    Джендеризма в България няма да пусне корен и това трябва да се знае от съществата, които зобят пари от Сорош, че после ще му ги връщат с лихвите, за несвършена работа. Вече обясних, че мотивите на Джорджо са мъст на Европа заради Холокоста, като дете от СС са го принудили да издава къде има укрити евреи и Сорош ги е издавал и за да успокои гузната си съвест прави всичко възможно от Европа да не остане и помен. Не само Истанбулската конвенция е негово дело, нпо- тата защитаващи престъпни малцинства също, приливните вълни от контролирани мигрантски потоци от Африка и Азия също са негово дело. Разрастването на Нато в Източна Европа и страните от бившия СССР, също е негово пъклено дело. Управляващите на евространите и Бруксел са щедро рушветизирани от него и теглят страните си, както и ЕС в пропастта. Разбира се зад гърба на Сорош е Дълбоката държава.
  • 14 стоян георгиев

    0 1 Отговор
    хахахаха и как другари си представяте джендъризма?тва вече заприличва на параноя!!!!в българия педали си има от краи време и това не е свързано с разни учения или идеи,а е въпрос на сексуална ориентация.сега кво ще забраним у нас да има педали ли или се опасявате ,че на стари години ще ви заразят с педераслък?смяххх!!!!
  • 15 Отоплител

    0 0 Отговор
    Прокуратурата да се самосезира за нарушаване на основният закон на РБ.Персонажа който суспендира с действия конституцията да бъде лишен от българско гражданство и предаден на ЮНЕСКО да го интегрира някъде по света.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове