2 Август, 2018 14:27 2 645 11

Босия: От Правителствена болница лъжат

  • босия

Николай Колев - Босия е точно на 50-тия ден от гладната си стачка. Общественикът, който иска оставка на министърът на транспорта Ивайло Московски и разпускане на Народното събрание заради корупцията при издаването на шофьорски книжки, говори пред Actualno.com за състоянието си.

- Г-н Колев, преди дни бяхте в Правителствена болница. Какво е състоянието ви в момента, на 50-тия ден?

- Съгласих се да отида в болницата, за да си направя един експеримент. Беше ми ясно, че тези, които са пратени да ме лекуват, се опитват да ме изкарат симулант. Исках да проверя дали е така. И те точно това се опитаха да направят!

В прессъобщението на Правителствена болница - това впрочем би трябвало да е станало по поръчка на Борисов - пише, че състоянието ми е "задоволително". А няма нито едно лекарско заключение, което да дава основание за това. Пиарите на болницата са ми поставили диагнозата, разбирате ли? А всъщност имам възпаление на перикарда, както и на панкреаса, за бъбреците да не говоря, за черния дроб да не говоря също. Един от лекарите изготви доклад за всички тези проблеми, но те не го взеха предвид.

- Всъщност как функционирате в момента?

- Може би най-зле са бъбреците ми. Реално качвам килограми в момента, понеже не мога да изхвърля водата от тялото си. Пия по литър и половина, а освобождавам по 100-150 грама. А в болницата дори не отчетоха това.

- Би трябвало да разбирате, че исканията ви - оставка на Московски и разпускане на НС, няма да бъдат удовлетворени. Най-много да има малък шанс за първото. Защо тогава продължавате, не е ли това самоубийство?

- Аз съм си изчислил всички неща. Аз знам, че в момента тълпата никога няма да ме разбере. Твърде много хора са колебаещи се, бавни са. Но аз гледам от позицията на бъдещето, само бъдещето ме интересува. Саможертвата е нещо с дълготраен ефект. След време ще се появят едни нови млади хора, ще видят, че живеем лошо, ще поискат да направят нещо. Аз мисля за тези бъдещи млади хора, не за статуквото в момента.

Да не си мислите, че Исус Христос е бил сигурен, че след това, което прави като саможертва веднага всички ще се събират и нещата ще потръгнат моментално. Били са необходими поколения и векове. Но само така се изграждат ценности. Не се правя на Христос, но и той е бил хулен, осмиван, подиграван, прочетете Евангелията. Единственото, което искам е властта да се съобразява с общественото мнение. И да има общество с ценности.

- Това е така, но как го обяснявате на роднините си?

- Те са объркани, защото и те не могат да разберат, че това, което го правя, го правя и за моите деца, и за другите деца, и за внуците, и за правнуците. Целта ми не е Московски или някакво шибано народно събрание, разбере. Целта ми е онзи бавен, мъчителен и съмнителен процес по изграждане на ценности.

- Нарекохте го съмнителен - и то с основание. При всички тези съмнения струва ли си да се умира?

- Да, това напълно ме устройва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъчо

    26 4 Отговор
    Босия-символ на човешката воля за справедливост, хуманност и демокрация. Долу мръсниците.
  • 2 Димитров

    17 7 Отговор
    ЗАТВОР за МОСКОВСКИ -УБИЕЦА с ДОЖИВОТНА присъда в ПЪРВИ отряд да го направят петле.Затвор за тия които ни напрвиха ВЪНШНИЯТ ни ДЪЛГ над 50 МИЛИАРДА
  • 3 Bahti

    6 9 Отговор
    50 дни? И да умре нищо няма да се промени.
  • 4 Софянец

    16 4 Отговор
    ВЯРВАМ МУ , ЕДИНСТВЕН КОЙТО НЕ ЦЕПИ БАСМА НА НИКОГО.
    НЕЗАВИСИМО КОЙ Е НА ВЛАСТ, ТОЙ СИ КАЗВА МНЕНИЕТО.
  • 5 Антисоциалист

    8 13 Отговор
    Господа, г-н Колев твърди, че от Правителствена болница лъжат.
    Изреждам казаните от него негови възпаления и добавям въпрос:
    - "на перикарда". От глад ли?
    - "на панкреаса". От глад ли?
    - "за бъбреците да не говоря". От глад ли?
    - "за черния дроб да не говоря също". От глад ли?
    Изредените възпаления или не могат или е малко вероятно да са причинени от глад. Някои даже предлагат за тях гладолечение! Те са обикновено причинявани от злоупотреба с алкохол.
    Обърнете внимание и на "Реално качвам килограми..." От глад телесно тегло не се увеличава!
    Казаното от г-на е самопризнание. Малко вероятно е от Правителствена болница да лъжат. Най - вероятно е той да лъже.

    Коментиран от #10

  • 6 Не ме интересува

    6 6 Отговор
    този утайник.
  • 7 Bahti

    2 0 Отговор
    Абе най странно е, че все има Идеологии. А всъщност е Кражба. И още по яко смех ми е когато Дупетати ми дуднат за Реформи! Или че си изпотроших шибаната кола. От
  • 8 хаха

    6 9 Отговор
    Човек може да издържи не повече от 40 дни без храна. Босия май тайничко си "мези". "МЕЗИШ ЛИ ДЕДО ПОПЕ?"

    Коментиран от #9, #11

  • 9 goni

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "хаха":

    Така е! И след 30-я ден прилича на мъртвец! Нищо че е още жив! Доктор Менгеле навремето е направил много сериозни проучвания в тази насока! Научният му принос е изключителен!:) Не знам защо в днешно време постиженията му не се споменават!:)
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Форум

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "хаха":

    Заеади такива умници-коментатори се казва не народ , а мърша .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове