6 Август, 2018 08:32 7 691 35

15 лв. за порция цаца на морето

  • цаца-
  • риба-
  • море

Гавра с лятната почивка на българина

15 лв. за порция цаца на морето - 1

Яденето на риба по родните морски курорти ще излезе солено на средностатистическия българин. Една снимка в социалната мрежа направо разпали вълна от коментари на неодобрение.

Фотото е от морския ни курорт "Албена". Как ви се струва да дадете 15 лв. за 350 грама цаца? Май не всеки може да си го позволи.

Както казва един от коментиращите: То бива, бива "ден година храни", ама чак пък толкоз.

Коментарите оставаме на вас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Albena Fen

    9 32 Отговор
    Вие сте Луди!!!
    В Албена всичко е ALL Inclusive, а тези цени са само за пришълците!!!

    Коментиран от #14, #35

  • 2 Алекс

    46 3 Отговор
    Ми да ги оставим да си я хапнат сами. Знам по-добри курорти на други морета и не излизат по-солено, но са несравнимо по-добри от бетона и сърдитете сервитьорки.

    Коментиран от #5

  • 3 Albena Fen

    14 50 Отговор
    Това съм сигурен че е снимано от някой мизерник дето си е платил 10лв. да спи в Балчик, ама иначе се тагва че е в Албена...
  • 4 123

    12 28 Отговор
    Албена е затворен комплекс където повечето хотели са All. Тук там има останали стари бази и бунгала където не се предлага храна.
    Е точно за такива туристи е тази цена, брутална, ама ако искаш. Отделно, по такива места не се разчита на българите.
    Иначе какво се учудвате! Курорт майка, някой да ви е викал? То и в кварталното Бирхале една пещерска е 3-4 лева, ама си кулите, нищо че е с 300 процента надценка!
  • 5 Albena Fen

    8 29 Отговор

    До коментар #2 от "Алекс":

    Алекс, знаеш ти, ама на "други морета" еми ходи си там и не коментирай, защото явно не си бил на Албена, и говориш за Бетонени джунгли като тия в които обикаля Валери Симеонов...
  • 6 пешо

    26 2 Отговор
    В НЕСЕБЪР НА ПРИСТАНИЩЕТО СИ КУПИХ ПРЯСНО УЛОВЕНА ЦАЦА ОТ РИБАРИТЕ - ЗА 2 ЛЕВА МИ ДАДОХА ЦЯЛ ПЛИК , ПОВЕЧЕ ОТ 5 КИЛА ЦАЦА ...
  • 7 ванката

    8 11 Отговор
    не е луд този който иска тази цена а този който му я дава никой никого не кара насила да дава тия пари който не иска на пристанището при рибарите и после в къщи си я пърже и хапва това е защо се опитвате да правите новина от това незнам или се опитвате да подтиквате българите към други държави
  • 8 Ььььььь

    18 4 Отговор
    То бива,бива...ама вол за мезе не бива...ОЛЯХА се муторо-бизнесмените
  • 9 marto

    6 4 Отговор
    цацата не се консумира в други държаВИ. поне не и по заведеничта.
  • 10 Румяна Костова

    2 10 Отговор
    Скоро ще задминат и гръцките цени.Само да не направят и шопската салатка 6-7 евро за порция ,както е в южната ни съседка.

    Коментиран от #20

  • 11 Иван

    7 10 Отговор
    Коментиращите не прочетохте ли грамажа? 350 грама си е мезе за поне 4 души. То и в найлоновата кръчма до блока 100гр. цаца е 3,50 ама не съм седнал да снимам и да се правя на интересен.
  • 12 Иван

    19 3 Отговор
    Показателно е че цаца е на кирилица, грам на латиница. От там нататък висчко е ясно. В основота на всичко е простотията и простащината, масово заляла България. Няма оправия с такъв матрял.
  • 13 Хотелиера

    3 2 Отговор
    350 гр.!!!! накой вижда ли го това ? В София 100 г.са 3 лв.!! Обаче в София и наемите са по ниски!!
  • 14 All Inclusive batki

    20 2 Отговор

    До коментар #1 от "Albena Fen":

    Чета коментарите някакви "баровци" се дуят, че Албена била "All" сякаш това е най-елитната почивка за най-елитни туристи, а цацата по 15 лв била за селяндури !?!?!? За пореден път се убеждавам, колко сбъркан е в главата Бай Ганя !

    Коментиран от #17

  • 15 НЕ ХОДЯ В БГ НА МОРЕ

    24 3 Отговор
    В Аспровалта на централната алея Ципурата и Лаврака в ресторантчетата са по 7-8 евро. Тука за дребната, смръдлива и препържена цаца, която 100 % не е 350 грама, ми искат толкова пари!?!? Незнам кой е по- тъп и луд простия български бизнесмен или "курортистите", които повече мязат на брашняни чували щом ги цакат с тези цени и условия!!! НЕ ХОДЕТЕ В БГ НА МОРЕ!!! ДА СИ ЖИВЕЯТ МУТРИТЕ САМИ В БЕТОНА!!!
  • 16 Ходи ск в Гържия и тва е

    18 4 Отговор
    Затва си хода в Гръцко и си ми е най добре, плажове , храна обслужване е уникално, не като при нас , мизерия и скъпотия!!
  • 17 Albena Fen

    2 5 Отговор

    До коментар #14 от "All Inclusive batki":

    Не знам къде съм написал, че ходещите на All Inclusive са баровци, но явно Ти ги имаш за такива...
    Аз имах в предвид, че тъй като Албена е цялата All In, то тези заведениица, които предлагат храна извън ALL IN е нормално да е на тези цени за да могат да си избият сезона, като разчитат на пришълците от Румъния, които идват само за Weekend-a "За Щастие(че няма тагава сган, по зле са от нашите цигани)"
    И това имам в предвид и във вторият ми коментар, че снимката е направена от някой на който му е солено 100-200лв. за ALL Incl, на ден, спи в Балчик за 10 кинта и ходи с рейса в Албена.....
  • 18 Рибарят

    4 4 Отговор
    Аз бих дал 15 лв. За 350 гр.
    Ако става въпрос за ПРЯСНО уловена си е БЕЗ ПАРИ !!!
  • 19 Гост

    11 2 Отговор
    Никой нормален човек не ходи на това Черноморие.
  • 20 All Greco

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "Румяна Костова":

    ...така ,като отчиташ отзивите за коментара си,дали си врваш на това ,което пишеш.Но дори и така да е ,поне сиренето е истинско,салатата е със зехтин ,а не гранясало олио 2-3 употреба..и за справка-тук шопска салата няма,най-разпространена е ''салата хорятики'' ( селска салата)..за другите неща въобще няма да отварям дума (живея тук от доста години ) и мога да ти кажа че си много встрани от истината....а рибата(лефер,лаврак ,ципура или мурмури) си хващам сам ,купувам си понякога само сардела или гавро (хамсия) -2 до 3 евро /кг.и понеже е много скъпо,затова на Лефкада е пълно със сънародници, че и през зимата даже...Приятна почивка на всички,където и да сте..пък дано някога и нашите се научат как се прави туризъм...
  • 21 Тото3

    13 2 Отговор
    Не бих стъпил на този смръдлив кенеф - бг черноморие дори и за без пари да имам оферта! Пълна излагация и простащина от местни батки и селски печелбари, които си мислят как да измамят хората за 2лв повече, а не как да подобрят обслужването и качеството на предлаганите стоки и услуги. Толкова жалко картинка не може да се види никъде другаде!
  • 22 Сърбина

    6 1 Отговор
    Идемо у Гръчко, идемо, идемо; Идемо у Гръчко сиртаки да играмо
  • 23 Морски

    3 9 Отговор
    Сега ще обясня на шопите защо се получава така! - С нашите пари си направихте път към Гърция и така прецакахте не само туризма, а и целият бизнес по морето. Когато парите намаляват заради подобна софийска простотия, а разходите растат, пак заради софийската простотия( нали вземат решения вместо нас) - От някъде трябва да се компенсира загубата! - Като ми вдигнеш разходите за ток, наема за плажа, минималната работна заплата, акциза на горивата... - Измислиш нови данъци като данък уикенд. Вдигнеш ми застраховките, осигуровките и разходите за производство на каквото и да е... Решиш че през 3 години ще си купуваме нови касови апарати. Когато ми прехвърлиш разходите на болниците за сметка на общината, а не разкарваш кърлежите от администрацията... - Ми няма как! Ще ви продавам цацата не на 15 лв, а на 150. А ако искате вземете и станете част от територията на Гърция, Сърбия, Македони, Румъния... - Към който си пожелаете! - Трябва да разберете, че причината за голяма част от недоволството ви се дължи на самите ВАС!

    Коментиран от #25, #26, #30

  • 24 Биде

    5 0 Отговор
    Тая цаца ще е минала през златна баня май!!!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ХЕИ-РЗИ

    9 1 Отговор

    До коментар #23 от "Морски":

    Сигурно и за лайната в морето пак са ти виновни шопите! Или за презастроените с бетон плажове пак са виновни те? А може би за развалената и отровна храна са ти виновни от Враца или Монтана? Ей затова морския туризъм е на такова НИСКО ниво.. все някой друг ви е виновен.

    Коментиран от #27

  • 27 Морски

    4 3 Отговор

    До коментар #26 от "ХЕИ-РЗИ":

    Е кой бе? - Бургас внася 2 милиарда в бюджета София връща 5%. Мислиш ли че с 2 милиарда бюджет няма да си оправим улиците, пречиствателните станции и алеите? Кой да е виновен! - Връщайте ни парите и вървете на майната си! - Ние нямаме нужда от нагли чиновници да ни харчат парите за да си правят градинки в София. Нямаме никаква нужда от Вас. София не ни е нужна за нищо! Албена е затворен комплекс и почиващите там са на All inclusiv. Заведенията там са под наем за сезона и трябва освен да си платят наема, който не е никак нисък, трябва да се платят и заплати и данъци за наглите шопи и да останат пари за инвестиции и изкарване на зимата. То да не е да висиш на държавна издръжка цял живот, като шопите. Като не ви пращаме никакви данъци всичко ще се нареди. Вие и преди 89 година не идвахте по черноморието щото нямахте стотинки. - Сега като ни харчите парите станахте много взискателни. Я вървете ...

    Коментиран от #29

  • 28 Морски

    4 1 Отговор

    До коментар #25 от "Гост":

    Почти си уцелил! Земетресение, такова че да погълне цялото софийско поле, после столицата някъде другаде. - И без това след повече от век се доказа, че е повече от грешка. Толкова национални катастрофи в цялата история на страната не е имало когато друг град е бил столица. На ли знаеш приказката "Рибата се вмирисва от към главата". - Ми София се е размирисала!
  • 29 не съм шоп

    10 0 Отговор

    До коментар #27 от "Морски":

    ..прав си за някои неща...НО...мислиш ли че ти би могъл срещу парите ми,които оставям в Гърция,например , би могъл да ми предложиш конкурентен продукт...едва ли...защото в някои отношения почивката в BG ми излиза по-скъпо..и какво получавам насреща--кърначета от премлени кюфтета(ол инклузив),под път и над път-дилъри на дрога,крадци и проститутки..на плажа-изрисувани батки от BG-якудза през час искат десетачка (кога за шезлонг,кога за паркинг,кога за такса уикенд),ТВОИТЕ служители са намръщени и уморени и ,вярвай ми не аз( клиента)съм причината за мизерните им заплати и оправданието че ,видиш ли,те печелели от бакшиша...лошо,Морски,много лошо-както и да се оправдаваш-не хваща дикиш,щото ти убягва една малка подробност-БЪЛГАРИНА ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ВЕЧЕ ПЪТУВА ПО СВЕТА И САМ ВИЖДА РАЗЛИКАТА,НЕ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВ,КОЛКОТО СИ МИСЛИШ ТИ.Остани си със здраве и дано устискаш до времената,когато ще продаваш цацата по 150лв.
  • 30 Да живее Гърция

    6 0 Отговор

    До коментар #23 от "Морски":

    Абе морски абе приятелю, вие по морето водорасли ли пушите бе майка?!.! Кви пари сме похарчили кви 5 лв. Нали с наши пари Б.Б. построи безсмислената АМ Тракия, която единствено води от София до Б-с и обратно. С кои пари кои пътища си построихме че не мога да те разбера. П.с. прати ми от тези водорасли дето пушиш ама да са на цената като на цацата че съм си дал парите за пътища и нямам налични.
  • 31 а па я съм шоп

    3 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Рибата се вмирисва от към главата". - Ми София се е размирисала--верно Морски,така е ,щот си немаме Тикви и Цвък.Цвък ми ни натресоха и Валери Симеонов и Курнелия и сума ти прованс...ти да видиш-ми то Народното на Хотел прилича (ма там с копърки не си играят) от последен на село-депутат станал..Бенчо Бенчев ги бил финансирал...верно ли е ,не е ли..казват -Бургазлия бил,на Ролс се возел,,аха...ти какво ще кажеш...
  • 32 През к.ра ми е

    0 0 Отговор
    В гречко кило кралски скариди на грил са 20 еврака. Ща ме фанете за топломера
  • 33 Ей го де е

    0 0 Отговор
    https://fish-house.gr/en/

    На час от границата
  • 34 Хасан

    0 0 Отговор
    Резултат от типичен гладен ганъо. Никога няма да изчезне този просташки манталитет. Дано нямат туристи. Такива тарикати се наказват най ефективно с празна кесия.
  • 35 Турист

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Albena Fen":

    И ако не искам да вечерям на коневръза трябва да плащам такива изумителни цени?

    Аз плащам с пари, които не зреят по дърветата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове