13 Август, 2018 20:37 17 899 55

„Какао бийч“ няма да работи тази вечер

  • какао бийч-
  • шум-
  • валери симеонов

„Какао бийч“ няма да работи тази вечер. До тази ситуация се стигна, след като вицепремиерът Валери Симеонов обяви на брифинг, че "Какао бийч" в Слънчев бряг и плажният бар "Хедон" в Созопол са затворени, след като проверка на 5 август е установила, че след 23.00 часа се чува музика на открито.

Връчени са били предупредителни протоколи, но два дни по-късно инспекторите отново са констатирали нарушение и е издадена заповед за затварянето им.

През последните седмици морските курорти станаха обект на проверки от вицепремиера Валери Симеонов. Причината беше шумът от партитата.

От началото на летния туристически сезон до сега Районната здравна инспекция направила множество проверки за спазване на наредбите и закона за шума и забраната за озвучаване на открити площи. Издадени са 84 заповеди и предписания на дискотеки и заведения, в които е констатиран силен шум и музика, допълни Симеонов.

Само преди три седмици коалиционният партньор на Валери Симеонов – Волен Сидеров направи тур по Черноморието.

„Нещата около Слънчев бряг бяха представени едностранчиво и тенденциозно, нямаше я гледната точка на самия туристически бизнес. Промените в Закона за шума, в Закона за устройство на територията за преместваемите обекти… Лично с очите си видях какви поражения нанася този закон (за шума), защото не е домислен – огромен отлив на туристи и финансови щети за туризма. Целта на вицепремиера беше да се повишат доходите в туризма. Оказва се, че става обратното. Когато в края на годината отчетем спад в туризма – кой ще е виновен, кой ще понесе отговорността? Този спад в момента е факт“, коментира Сидеров. Той призова да не се правят акции:

"Беше съставен един специален щаб към областния управител на Бургас и тук бизнесмените разказват ужасяващи неща. Изсипват се десет души проверяващи всеки ден в заведения, в хотели - МВР, НАП, РДНСК, Митници, започват да искат документи, блокират работата, започват да проверяват личните карти на влизащите в някое заведение, колите им... Все едно има терористичен акт. Всичко това отблъсква категорично хората и тук оплакванията бяха много сериозни. Аз смятам да направя поредица от кръгли маси, дискусии, защото тук хората от бизнеса са смачкани. Тях ги е страх. Те казват: ако сега застана пред камерата ви, утре ще ми дойдат на проверка и ще ми съсипят бизнеса."

Не знам на какво се дължи този хъс на Валери Симеонов, допълни Сидеров, според когото защо се бърза е въпрос, на който Симеонов дължи отговор. „Няма разбиране от негова страна, той продължава да смята, че това е един хубав закон, че трябва да се направи, но бизнесът е на обратно мнение“, подчерта Волен Сидеров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    80 8 Отговор
    Леле и сега какво ще правим, направо си е трагедия?
  • 2 гост

    48 9 Отговор
    Ще си прережа вените
  • 3 Townboy

    37 90 Отговор
    Тоя прекали. Който иска тишина ходи в Синеморец и Резово. В морските мегаполиси е като в Содом и Гомор. И на матряла това му харесва.
  • 4 Ryty

    81 3 Отговор
    На Ryty му дреме за това сборище на наркоман и пачаври
  • 5 Алфа Ромео

    56 6 Отговор
    Дали да не си го преместя в другия крачол
  • 6 дреме ми

    46 4 Отговор
    И това новина за чело ли е ??? Журналята сякаш ви зависи живота от това, че някаква кръчма не работи ???
  • 7 onq s konq

    76 6 Отговор
    Тамън мислех да ударим една гроздова та и да се фръцнем с новя анцук адибас и то кво стана ???Затва ли дадох 16 лева за анцук???Сръцето ми се скина
  • 8 Непознат

    72 6 Отговор
    Много моля,има закони в държавата и трябва да се спазват,ако съсед ти трещи музика всяка вечер докато ти се опитваш да почиваш ще го търпите ли?Естествено не.
  • 9 Непознат

    92 16 Отговор
    Ходете в Гърция и вдигнете шум след 22.00,ще съжалявате много,за това сме ние държава на беззаконие.Всяка година почивам в Гърция такава тишина няма,за това отивам там,далече сме много от Гърците,ама и не се учим.

    Коментиран от #11

  • 10 Християнин

    74 22 Отговор
    Браво на Валери Симеонов. Бях наскоро на почивка в Свети Влас. Музиката от тъй нареченото "Какао Бийч" беше повече от оглушителна. Моя близка звънете ансолютно винаги щом имаше силна музика. Явно сигналите и са хванали ред... Евала. Брег да стана свидетел на нещо хубаво в тази държава най-накрая.
  • 11 Кофти

    29 43 Отговор

    До коментар #9 от "Непознат":

    Глупости, иди в Солун и ми кажи, че е тихо, напротив - на улицата не можеш да си чуеш приказката. Който иска тихо - не ходи в Слънчев бряг! 🙄

    Коментиран от #14, #19

  • 12 lelel

    44 13 Отговор
    Ама вие верно ли мислите че валерката се е загрижил за тишината на почиващите. Ако верно е така значи сте много много наивни. Бившите висаджии стопанисват плажа, вкл. вървежните заведения. целта е да им вземат концесията и от там заведенията и всичко останало. сега вие си отговорете кой може да се опъне и да ги прокуди от там, ако мислите че е валерката сте в голяма заблуда. най-вероятно наближава края на концесионния им договор и в момента се подготвя почвата за следващите медийни изяви, когато ще ни се каже че сегашния концесионер не става защото заведенията му са шумни. Ще поживеем и ще видим.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Християнин

    48 5 Отговор

    До коментар #11 от "Кофти":

    А нормално ли ви се струва да чуваш музиката от Свети Влас, което е на май..та си. Представете си какво е в Слънчев Бряг. Не съм съгласен с вас, че трябва да има шумни и тихи курорти. Предприемачите да отварят шумните си клубове на разстояние от курортите, там където няма хотели. Който има иновативни мислене, ще му намери цаката.

    Коментиран от #25

  • 15 someone

    35 3 Отговор
    Сидеров сега ще плачи на умряло, че дупките на мутрите няма да могат да тероризират летовниците и да лапат пачки.Симеонов да тръгне и по градовете, например Сточна в Пловдив е като стадион дори и след 23 часа, но според РЗИ всичко е в нормите.
  • 16 Наркоман

    26 4 Отговор
    И сега къде ще друсам?
  • 17 Не пия Какао!

    41 6 Отговор
    Леле много лошо! Няма къде трето денонощие да си ядеме сливенския кашкавал и дизайнерските соли за вана!!! П.С. Бъзикам се - Супер една вечер без помийната яма Кафяво бич! Евала на Симеонов
  • 18 Bahti

    1 6 Отговор
    Аре Действайте. Мхййаййа
  • 19 Гост

    21 3 Отговор

    До коментар #11 от "Кофти":

    В Гърция дискотеките са извън населеното място.Там думкат музиката и се насират донасита.Слъчев бряг не е град а курортен комплекс.
  • 20 Gudmunsson

    31 6 Отговор
    Ако затворят целия слънчев бряг няма да е загуба, проблема е боклуците от там какво ще ги правим. Тези от чужбина вън, а тукашните на обществено полезен труд. Да строят магистрали, по кариери и т. Н...
  • 21 ванката

    12 49 Отговор
    немога да разбера комплексите на драскачите тук за тия които хвалят тъпата гърция защо си изливат пумията тук пишете си в гръцки сайтове а за останалите нямате си представа за какъв отлив на туристи става на въпрос благодарение на валери малоумников вярно е че се води война между сик и вис но вие нали сте заблудени няма как да го знаете това който иска тихи курорти може да посети всеки един курорт по нашето черноморие имаме само един истински световно известен курорт който е известен със шумните си партита и купонясването на воля и всички купонджии от европа се изсипваха тук точно заради тия купони но уви сега ги няма това бяха най-платежоспособните млади и безгрижни неценящи парите и харчеха на поразия и какво заради тоя глупости сега слънчака е най-слаб от много години насам благодарение на идиота симеонов и неговите началници давайте минуси сега да мога да преценя колко от вас могат да разсъждават всеки има право да се забавлява и да купонясва но не всеки има правото да съди хората за това курорти имаме много ...за уточнение ще ви кажа че не ходя по партитата на какао но се радвам че го има защото носи много много млади туристи у нас!!!

    Коментиран от #24, #26, #41

  • 22 зомпи

    12 4 Отговор
    ами сега как да ходя лозето като съм в траур заради какао биич как ще копая като акъла ми ще е все там завалаа язък чак в село александрово се чуваха нощем
  • 23 Фен

    19 0 Отговор
    Щял и на Шумен да сменя името,дъ'л е верно?
  • 24 Ходете на Ибиза!

    32 6 Отговор

    До коментар #21 от "ванката":

    И тея пари от големите купонджии на Европа за нещо смислено влагат ли се?! Инфраструктура изгражда ли се, плажа пред Кафяво чисти ли се и рекултивира ли се?!? Знам отговора и той е НЕ!!! Харчат се за поршета и ферарита и за помпане на силикон в цици, джуки и за рекет, подкупи и нелоялна конкуренция! Айде да ги събарят тия бараки от плажа и хората да се надлаждават на пясъка и морската вода! Стига мутри, ку..и, наркомани и комплексарщина!! Сори Ванка ама е така!

    Коментиран от #34

  • 25 Bo Ко

    11 10 Отговор

    До коментар #14 от "Християнин":

    Когато направиха какаовото плажче, беше в края на слънчака и нямаше никакви хотели там, в последствие се видя, че е оборотно място и започнаха да строят. Благодарение на това място слънчака стана оборотен и се презастрои.

    Коментиран от #37

  • 26 Lelel

    20 2 Отговор

    До коментар #21 от "ванката":

    Наистина бедрум е доста празен напоследък. Но причината не е толкова акциите на валерката. Причините са съвсем други, които нямат общо с валерката. 1. Боко спря схемите на много хора, в резултат парички за пилееена по бедрума няма. 2. Много групички за точене на карти бяха разбити. В резултат хората или са по чуждите пандизи, или парички за пилееен по шампанско на бедрума няма.3. Много подражатели и пишман гъзари не могат да издържат на темпото на харчене на пари. В вдин момент разбират че действителността е друга и там не са вървежни, в резултат бягат по-на юг където е по-евтини и в пишман гъзарите са там.4. Много съществено: след стрелбата между очите и божо кравата, боко каза че започват проверки на всеки отишъл на слънчев бряг със скъп автомобил. В резултат всеки мимал през ситото на точка 1,2 и 3 и има някакъв незаконен доход бяга от там за да не се набива на очи на нап и служби и да го човуркат откъде са му парите.

    Коментиран от #35

  • 27 Хайл

    15 13 Отговор
    Като искаш купон ходи на Слънчака, Златните, Созопол и т. Н. Като искаш спокойствие с децата има Лозенец, синеморец и др. Тоя селски джуджак какво се пени и отчита дейност? Що не скача срещу групировката на Дзъркелите като е толко ербап? Нали е вице? Пълен паляк!
  • 28 Непознат

    14 2 Отговор
    До КОФТИ,колега личи си че си ходел само до Солун☺.Първо колега в Солун няма плаж.Като казвам че там почивам имам впредвид полуострова Халкидики, атон,ситония,и касандра,бил съм и на Ставрос ,Аспровалта нея врасна ,говорим колега за курорти никога няма да чуеш музика,невероятно спокойствие,е това имах впредвид а не Солун.Солун не е курорт.

    Коментиран от #55

  • 29 Варел самсуняков

    9 3 Отговор
    И сега какво? Тъкмо мислех да тръгвам за Какаото, и гледай какво стана... Сега ще отида при Варел самсуняка да ми изпее песента" що ми е мило, ем драго". Той я знае... Пък и съвсем скоро ще си я пеят тримката клоакалиционни херои.
  • 30 гларус

    7 6 Отговор
    Това реално е добре свършена работа.Някои да е направил повече ??? Ще се радвам да затворят прламента и да ми опростят глобите
  • 31 .....

    7 4 Отговор
    Не вярвам толкова да се е загрижим за шума. Няколко години ходя в Созопол в хотел в близост до въпросното заведение Хедон. Заведенията са едно до друго ( точно зад/ на плаж Харманите) и 99% - чалга с жива и без жива музика. Вечер до 1-2 кънтят различни чалга изпълнители специално от едно- две такива “народни заведения” на същата уличка . Толкова е силно, че от Хедон нищо не се чува. Не знам защо В. С. не се вглежда в тях... странно.
  • 32 Шарлатанче

    16 0 Отговор
    Кой съвременен човек не обича да е на весело парти на плажа в разгара на сезона. Е това супер, но да се прави така че да няма потърпевши. Законът трябва да се спазва.
  • 33 И ?

    8 1 Отговор
    Лелееее и сега ???
    Как ще продължим напред да живеем?
    Ох,ще пръдна.
  • 34 ванката

    5 6 Отговор

    До коментар #24 от "Ходете на Ибиза!":

    колега парите които носят младите туристи остават в целия курорт а не само в какао те идва за някое голямо парти но остават още 5-6 дена и през това време обикалят заведения и магазини всеки печели от тях не само мутрите но на вас хората с предубеждения и виждания с капаци няма как да го осъзнаете това !!!
  • 35 ванката

    4 5 Отговор

    До коментар #26 от "Lelel":

    съгласен съм с теб така е наистина но аз визирам чуждестранните туристи които вече ги няма и на обикновенните хора наели си я магазин я заведение това се отразява много стабилно ... неказвам че няма чужденци но младите които харчеха много пари вече ги няма
  • 36 стоян георгиев

    6 11 Отговор
    направо немога да повярвам че волен направи такова логично обяснение!!!!!симеонов съсипва българския бизнес в слънчев бряг,гонеики наи-атрактивните туристи.тва неминуемо ще доведе до отлив в големите ни курорти.за съжаление кактообикновенно никои няма да поеме отговорност за съсипаните български фирми.ако тенденцията се запази в тази посока ще загубим англичаните и скандинавците идващи тук да се веселят и напиват,както и българските младежи.насила гоним туристите си към гърция и турция.
  • 37 ванката

    4 8 Отговор

    До коментар #25 от "Bo Ко":

    точно това се опитвам да обясня на повечето хора тук които само са минавали през слънчака а някои дори не са го и виждали а ревът колко било лошо на слънчака...
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Radara

    14 2 Отговор
    На слънчака не е лошо никак, но тези от Какао трябва да бъдат затворени. Тероризират целия залив в продължение на години. Тази година е по-добре. Има десетки хиляди туристи които плащат стотина лева за нощувка и още толкова за храна на ден, изобщо не ме интересуват пъпчивите англичанчета дошли да се надрусат на какаото.

    Коментиран от #42

  • 40 Данчето

    7 12 Отговор
    По време на неговата младост е нямало дискотеки и не знае,че там музиката трябва да дъне до поне 5 сутринта.А и в аптеките има тапи за уши,за тези които са анти това,анти онова
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 стоян георгиев

    4 19 Отговор

    До коментар #39 от "Radara":

    и кое му е хубавото на слънчака без заведенията бе убавец?ти като ги пишеш тия със сигурност не си стъпвал там.имало десетки хиляди туристи.на слънчака трябва да има стотици хиляди туристи убавец за да е добре,не десетки хиляди!тва е втория по големина град по брои легла в българия.а теб кво те интерасува пък хич няма значение предвид че не си ходил там никога!нека темата да не я коментират хора дето почиват на санторини или на старозагорските минерални бани.никои не ви пречи ходете си там ,пръцкаите и се хвалете колко е хубаво,но има и друг типаж хора дето искат друг вид почивка и в българия има фирми дето я осигуряват.върпосните фирми пащат данъци ,заеми,заплати и са конкурентни на други такива в европа и по света.напълно неадекватно е българските фирми да страдат заради комплексите на един политик разчитащ на гласовете на хора непосещавщи българските курорти,смятаики ги за гадни .българия като морска дестинация няма природните дадености като дължина на плажната ивициа ,различните морета ,множеството острови и дългия сезон квито имат гърция и турция,но българия има други предимства и може да привлича туристи с ъс забавленията си и не особено горещото време .

    Коментиран от #43

  • 43 Ужас

    14 0 Отговор

    До коментар #42 от "стоян георгиев":

    Момче, ти за висока добавена стойност на продукта, чувал ли си?С пияни англета, това не става. В Гърция камериерка взима 1500лв в Испания 2000....това с пияни пишлвмета, не става. Това се прави с богати туристи. Това се прави със семейства. Отиди до Ибиса да видиш дали се чува нещо след 12. Всичко е направено да има купон и тишина. Затова и ходят богатите - има купон ама има и спокойствие. В слънчака пияни повръщат, музика кънти, свляни мутреят.....

    Коментиран от #44, #48

  • 44 Знаещ

    4 2 Отговор

    До коментар #43 от "Ужас":

    Ти отиди в Марбея и ще видиш каква лудница е до три часа през нощта. Особено в Пуерто банус, който е гъзарската част на Марбея. Пълно е с ламборгинита, ферарита, бентлита, огромни яхти и денонощен купон.
  • 45 Българин

    3 0 Отговор
    Много ми дреме.
  • 46 ТОНИ

    2 0 Отговор
    Това ли е новината .На кой му дреме
  • 47 ДОКО

    3 0 Отговор
    ТО И МНООГО ШУМ СЕ ВДИГА В ПАРЛАМЕНТА РЕДНО И ТОЙ ЗА ЗАТВОРИ ЗА НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ В КРАЯ НА КРАИЩАТА БИЗНЕЗА КАЗВА КОЙ КУРОРТ КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ ЗА МЛАДИ ИЛИ ЗА ПЕНСИИ ВАЛЕРИ ВИДЯ МНОГО ХЛЯБ В ТОЯ ШУМ ДЕТ СЕ ВИКА МАЙ ЩЕ ИЗКАРА ТОЯ МАНДАТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДЕЦИБЕЛИТЕ А ГОЛЕМИТЕ ПРОБЛЕМИ КАТО ЦИГАНСКАТА РАЖДАЕМОСТ БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ НЕГРАМОТНОСТТА И КАРИЕРНОТО РАЗВИТИЕ ЯВНО ЩЕ БЪДАТ ПРИОРИТЕТ КАТО СТАНЕ КОАЛИЦИЯ С ЕВРОРОМА
  • 48 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #43 от "Ужас":

    уико казах ти да не коментираш бе пич.не си компетентен и пишеш шаблонни тъпотии.гърция убавец е световна туристическа дестинация от поне 100 години.ние сме регионална от 30.дали правиш разликата??както ти казах ние нямаме природните дадености на гърция нито историческото и наследство заради което там ходят огромен брои богати туристи на семеен тип почивки,но ние имаме други предимства като хладното време през август и възможността за концентрация на туристи в големи курорти с цел купон.да тва е шумно има много пияни и дрогирани ,но носи огромни приходи и вместо българската държава да се погрижи тези приходи да се разпределят равномерно ,тя затваря бизнесите там.вместо да гласуват в парламента високи минимални заплати и да преследват спазването на закона и плащането на данъци,българските политици си правят евтин пиар залагаики на неуки хорица като теб дето всичко им е криво и много се радват някои у нас да е прецакан.сега само да те питам теб умника кои ще покрие загубите или по-скоро нереализираните печалби на хилядите малки собственици на дюнери,сладоледажииници и малки заведениица и хотелчета,заради неидването на част от така наречените от теб пияни англичани?пролетарята сте много гадна сволач пич.беднотията ви кара вместо да мислите как да се оправите да кроите планове как и останалите да идат на вашия хал.еи затва и тук е така щото сте масовката от населението!

    Коментиран от #53

  • 49 Неам нерви. ..

    0 0 Отговор
    Щом е толкова съвестен Валерката, нека посети в Перник заведението "Дип - Диш" в квартал Изток. И да види с очите си и да чуе с ушите си дискотека на открито. Тормоз до дупка, до ранните часове - до 3, до 4 часа сутринта. По сигнали на граждани, полицаите отиват и ги предупреждават по няколко пъти на нощта, но оправия няма. Цинизма си продължава, спасение няма. И за капак заря, в 23.00 часа, 24.00 часа, че и по -късно. Незнам на кого си плаща собственика на заведението, но беззаконието е пълно. Нищо, че шума е оглушителен и живущите не могат да спят. Никой не може да озапти, този самозабравил се мутрафон, който си е повярвал, че той е закона. Пък и институциите си затварят очите и си запушват ушите. Сигурно лапат яко от тоя.
  • 50 Sunny Star

    0 0 Отговор
    Редно ли е като шофьор да платя глоба,че гърнето е пробито и вдига шум,а за заведенията закона да бъде снизходителен,защото убивал туризма?!Хайде стига с игрите на беззаконие.Има правила,спазваме ги и всичко ще бъде наред.Другото са мутренски истории.
  • 51 666

    1 0 Отговор
    Който иска цигания да ходи в Индия.
  • 52 Онзи

    2 0 Отговор
    До коментар 10 ти в час ли ще се чува от Какао във Влас ние в Сл бряг що не я чуваме?Давайте всички в Гърция и хапвайте порция мусака за 7еврака да ви е сладко!
  • 53 Крис

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "стоян георгиев":

    Абе,Стоянчо,ябе мухъл недодялан ,ти ли пишеш,кой е неук ? Да си чувал,че в бълг.азбука,има и буквата( Й)? Че нищо не ти се разбира, философ,неграмотен!!!

    Коментиран от #54

  • 54 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Крис":

    явно добре си ме разбрал мишонко и това много ме радва.ти ползваи всички букви от забуката ама по-умен от това няма да станеш!
  • 55 Кофти

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Непознат":

    Хубаво, ама аз съм ходил и на Миконос и там е шумно, ама хората не мрънкат, защото знаят къде се намират, все пак не се на скучното Халкидики...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове