Last news in Fakti

29 Февруари, 2012 12:07 1 192 1

Нинова: Г-н Цветанов, вие излъгахте

  • корнелия нинова-
  • цветан цветанов-
  • бонуси
Нинова: Г-н Цветанов, вие излъгахте - 1
Снимка: БГНЕС

Г-н вицепремиер, на 14 февруари 2012 г. от трибуната на Народното събрание Вие заявихте,  че единствените изразходвани средства в МВР са 58 хил. лв., два пъти по-малко, отколкото взетите бонуси от г-жа Корнелия Нинова, които са 120 хил. лв., се казва в отворено писмо на депутата от КБ Корнелия Нинова, адресирано до министър Цветан Цветанов

„Вие излъгахте. Видно от официалната информация, предоставена на ГЕРБ от Сметната палата за 2007 г. не съм получила никакви бонуси“, се посочва още в писмото.

Нинова заявява, че няма данъчни тайни от българското общество и предоставя официален документ, от който е видно, че за периода 2005-2009 г. е получила 7 696.68 лв. Тя е предоставила и копия от договори за дарения в полза на деца и сираци, пенсионери и млади таланти.

Нинова обвинява вицепремиера,че манипулира общественото мнение, за да злепостави политическия опонент и да прикрие собствените си незаконни и неморални действия, заедно с това очаква и извинение от него.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОМПАНИЯТА

    0 0 Отговор
    Ако няма доказателство за 120.000 лв.то юристката не само е хубава,но и умна.......нали СПАСЕ!