11 Септември, 2018 20:39 3 451 32

Елена Йончева: ГЕРБ си отиват

  • елена йончева-
  • герб-
  • бсп

Отговорността за това, което се случва в България във всяка една сфера, е на премиера, не на министрите

Елена Йончева: ГЕРБ си отиват - 1
Снимка: БТА

„Номинацията на новите министри не променя политиката в България от последните 10 години. Това е опит да се избяга от отговорност и да се измести голямата тема за най-големия грабеж в България – грабежът именно от големите инфраструктурни проекти“. Това заяви говорителят на парламентарната група на БСП Елена Йончева пред БНР.

„Отговорността за това, което се случва в България във всяка една сфера, е на премиера. Тя не е отговорност на министрите. Министрите не трябва да поемат отговорност, трябва да се разбере кое е довело до цялото състояние, в която се намира България. Със смяната на вътрешния министър ще се увеличи ли разкриваемостта на престъпленията, ще се намали ли битовата престъпност? Смяна на министри означава промяна на политика. В случая ние имаме замитане на следите. Вместо да имаме разговор за големия грабеж в България, имаме разговор за едни нови лица. Тези лица няма да доведат до нищо по-различно“, каза Йончева.

Според нея ГЕРБ си отиват.

„ГЕРБ доведоха до пълен срив на държавата във всяка сфера. Тук говорим за начина, по който функционира самата партия или групировка ГЕРБ“, каза тя.

„Политическият разговор трябва да бъде не просто кой ще седне на мястото на ГЕРБ, а какво ще се случи от тук нататък“, коментира още Елена Йончева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зоя

    76 39 Отговор
    Елена , вярваш ли си на думите или повтаряш на Нинова мечтата ????
  • 2 123

    24 54 Отговор
    Пак са наред БСП и ДПС.
  • 3 Комуниста

    25 54 Отговор
    А дано а дано ще отворим дамаджаната с домошарката завещана от дядо ми истиндкия комунист кой заедно с другарите си построиха тази държава за неблагодарниците сега да плюят по трудът им!

    Коментиран от #8, #17

  • 4 Мизирабъл

    63 15 Отговор
    Абсолютно съгласен ,отиват си,ама не се надявайте вие да седнете!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ХХХ

    41 21 Отговор
    Ми така е! - Боко се скри и ги пусна напред за да не си ходи, а вината е негова и разбира се на грух- грух, която не е ясно защо взема заплата при условие, че Европретседателството приключи, а и тя няпрактика носи вина за тези пътища в едно с оная шушумига бившият президент. Сега остана и някой блок с стиропор от онези 2 милиарда да се срути и картината ще бъде пълна! Вина носи Винету и то пряка!
  • 7 Борис

    59 17 Отговор
    И какво ли ти се върти в главата бе г-жо йончева , че вие ще замените борисов!!!Ако е така да си остане той ,разликата е никаква,но поне ще се спестят пари от избори.Вие в парламента сте лешояди и се чудите кой как да откъсне мръвка от трупа(народа).
  • 8 комун

    50 11 Отговор

    До коментар #3 от "Комуниста":

    Комунизъм никога не е имало. Имаше авторитарен режим, съчетан (зле) с планова икономика.
  • 9 ГЛАДНА КОКОШКА

    48 16 Отговор
    Просо(власт) сънува.Да не си мисли Елена Станишева че БСП ще спечели някакви избори.Само агенти на ДС,крадци на държавни активи и безочливо лъжци има в БСП.Всички знаем как забогатяхте.Долни крадлива бесепарска измет!

    Коментиран от #11

  • 10 Байо

    30 19 Отговор
    Не да си отиват, а да отиват зад решетките директно, само защото няма как да си "отидат" заради смъртно наказание!

    Коментиран от #20

  • 11 селянин

    36 14 Отговор

    До коментар #9 от "ГЛАДНА КОКОШКА":

    Еленанинова и станишко са бита карта,нема да фанат и второто место..ако ги погне оня кукувец-дългуча.
  • 12 Реалист

    41 13 Отговор
    Туй същество със змийския поглед да върне 2та милиона лева от Пловдивския панаир и после да си "отива". Аааааа, и да научи ЗЗДП и да спре да минава на червен светофар като активен борец на манифестация.
  • 13 среднощен

    32 0 Отговор
    Погледнато философски, всички си отиваме...!?
  • 14 Торбалан

    37 6 Отговор
    Не се надявай ти да дойдеш!
  • 15 Filо

    34 6 Отговор
    Кака Кури каза преди изборите, че ще е премиер, но както винаги издуха супата скоропостижно.
  • 16 МРАЗЯ ГЕЙБАРАСТИ

    29 20 Отговор
    Рано или късно всеки си отива,просто бившите комунистически к..ви от ГРОБ не го знаят!!!!!

    Коментиран от #31

  • 17 Европеец

    23 12 Отговор

    До коментар #3 от "Комуниста":

    Е , чакай , ще има още много да чакаш и пак няма да дочакаш комунета да управляват , а ти си пии домошарката, да не я пият други.Аз пък аз си пия Chivas Regal.Наздраве!
  • 18 Ефтини сензации

    25 10 Отговор
    Комунистическото простолюдие тайничко се надява да дойде червената армия, че да могат да окрадат отново труда на хората, за това се подготвяте боклуци, ама ще си остане само в мокрите ви сънища. Вие сте тези които си отиват!
  • 19 Бъдин

    21 7 Отговор
    Отиват си, но и вие така,защото сте още по-нагли и от тях.
  • 20 Гнусни нагли, лъжливи и

    23 7 Отговор

    До коментар #10 от "Байо":

    крадливи комундета-цоциалисти, негодни за нищо, но готови на всичко за пари и власт
  • 21 Хасанчо

    18 4 Отговор
    Всичките там 240 и приближените ,барабар с роднините до девето коляно,частни охрани и по 20 съветници на заплата ..."Чумата да ви тръшне дано ,както натръшкахте народа ,кой в земята ,кой в самолета за да се спаси от вашата наглост. Така каза една стара циганка ,комшийка от махалата , а тяхното хващало викат.
  • 22 патриотъ

    19 7 Отговор
    Герб си отиват,но повечето от тях ще се пребоядисат и пак ще останат във властта,защото те са си пребоядисани комунисти,седесари,депесари и каквито искаш елементи,заседнали във властта от дълго време и не я изтърват,а само си я подмятат и продължават да крадът,докато народа лапа мухи и ги преизбира.Трябва не само да се изритат,но с всички последствия,кключително обесване!
  • 23 Питам аз

    11 7 Отговор
    Защо комунистите са хейтвани винаги? Интересно ми е просто,ако някой има адекватен отговор да сподели.

    Коментиран от #24

  • 24 Filo

    20 5 Отговор

    До коментар #23 от "Питам аз":

    Как защо, защото са престъпници, крадци, убийци, лъжци, измамници, доносници, нагаждачи и прочее.

    Коментиран от #28

  • 25 viktor

    18 7 Отговор
    Отива си ама БСП.
  • 26 Пепо

    18 7 Отговор
    Йончева започваш да ставаш много нагла.Ще те изтърпя още някое просто изказване и те започвам .Знаеш добре кой съм.До сега съм бил дискретен,но ти прекали с пристотиите комунистически.
  • 27 Готин

    16 7 Отговор
    Ленче ,нищо не става от тебе.Приятел ми каза,е,обиколи насам,натам,репортажчета.Платени,разбира се,от дадени хора,но на този човек не му прави чест,като ми каза,че била дърво в леглото.
  • 28 Фюри

    11 7 Отговор

    До коментар #24 от "Filo":

    Говориш за герберастите предполагам, защото повечето комунисти и комунистически отрочета са там. Най - върлият комунист и шофьор на тато, е лидер на ГРОБ и премиер на България.
  • 29 СДС ГЕРБ БСП И ОСТАНАЛИТЕ

    16 3 Отговор
    СА УРОДЛИВИ ЧЕДА НА СТАРАТА БКП. РОДИТЕЛИТЕ СА ВЕЧЕ В ГРОБА И ДЕЙСТВИЯТА НА ДЕЦАТА ИМ В УБИВАНЕТО НА НАЙ СТАРАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА С НЕПРОМЕНЕНО ИМЕ ПРОДЪЛЖАВА. ТРЕПАНЕТО ИМ Е МАЛКО.
  • 30 гост

    17 3 Отговор
    Най-вероятно ще си отидат,НО бая ще почака огладнялата шайка от Позитано,докато това време дойде,а и след това няма да са те управляващите,това мога да Ви го гарантирам!
  • 31 ХА ХА

    15 2 Отговор

    До коментар #16 от "МРАЗЯ ГЕЙБАРАСТИ":

    За сметка на това обичаш да лапаш бесепарастки пишки.
  • 32 ПЕЕВ

    8 4 Отговор
    ЗА СЕГА ВИЖДАМ САМО ИЗЧЕЗВАНЕТО НА БСП.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове