Last news in Fakti

2 Март, 2012 09:19 2 949 6

Чочо от Перник искал да живее

  • иван костов-
  • стойчо стоев-
  • перник-
  • мирослава николова

Лукойл свали цената на горивата от страх, смята още Иван Костов

Чочо от Перник искал да живее - 1
Снимка: БГНЕС

Любовно писмо на самоубилия се Стойчо Стоев – Чочо до неговата приятелка говори, че той желае да живее и иска да се реваншира за нещо, което е извършил, разкри пред Нова телевизия Иван Костов, съпредседател на "Синята коалиция". Опозицията създаде алтернативна комисия за проверка на нарушенията на основни права на гражданите, започвайки със трагичния случай на Мирослава Николова от Перник.

Обявено е, че по ръцете на Стоев  има барутни частици, което трябва да значи, че се е самоубил. Барутни частици обаче няма, твърди Костов и подчерта, че не влиза в ролята на следовател, тъй като всякакви версии са възможни.

Както е известно, Стоев се самоуби пред полицаи след като показа къде е заровено тялото на 17-годишното момиче. Той бе арестуван заедно с Марио Любенов – Заека, чието психично здраве се проучва щателно от петорна експертиза.

Костов изтъкна и станалия известен вече факт, че самоубилият се Стоев бил шофьор на независимия депутат Димитър Колев, който е в комисията за разследване на полицейското насилие, съставена от ГЕРБ.

Тъмносиният лидер заяви, че следи изкъсо действията и изказванията на комисията на ГЕРБ, в която опозицията отказа да участва и формира своя алтернативна такава, подозирайки че няма да работи както трябва, тъй като де факто управляващите ще разследват самите себе си.

Важно е в този случай дали полицейското насилие е получило политическо покровителство, подчерта Костов. Ако това се окаже вярно, ще е много лоша диагноза за състоянието на страната ни, категоричен е той. „Искрено искам това да не се потвърди“, коментира лидерът на ДСБ.

Костов коментира и темата с цените на горивата. Според него Лукойл е свалил цените от страх. Няма как в най-бедната страна от ЕС цените на горивата да са толкова високи, а суровият петрол да се преработва само на едно място – в Бургас, допълни той.

За да се защитава дребния бизнес и домакинствата, трябва да се влезе във война срещу монополите, категоричен беше Костов и поиска по-твърди действия в тази посока от премиера Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 логобот

    1 0 Отговор
    ни6то не са свалили 5 ст ни6то не е поне наи малко 50-60 ст. тия мо6енници
  • 2 The Bear

    1 0 Отговор
    5 стотинки - смях в залата ...... не - по-скоро обида към един цял народ...
  • 3 Kostov

    1 0 Отговор
    Ducheto (Kostov) znae mnogo...................no ako se razprikazva moje i nego da samoubiqt v kushti.Zamesen e nai veroqtno visikopostaven pernishki izverg,i zatova se stiga do ubiistvo na "otvlechen"i "samoubiistvo"na zapodozrqn.V nachaloto GERB mi bqha simpatichni makar da ne sum glasuval za tqh.No chovek trqbva da se zamisli za takiva neshta li si pusnah biuletinata????Boko trqbva da se otarve ot izvergite kato kukche ot bulhi inache shte stane politicheski trup.
  • 4 гост

    1 0 Отговор
    Костов разпродаде държавата а сега коментира цената на горивата не го ли е срам !!!
  • 5 ivan

    1 0 Отговор
    ЛУКОЙЛ свали цените не толкова от страх,колкото от намаленото потребление и намалелите им продажби по бензиностанциите.Много задружно хората трябва да се обединят и да не им ползуват продуктите на тези мошеници.Казват,че били на загуба.Един счетоводител лесно може да изкара фирмата на загуба,а те дори не издават и касови бележки по бензиностанциите
  • 6 Валери Бойков

    0 0 Отговор
    Мисля ,че Костов е прав . За да се защитава дребния бизнес и домакинствата, трябва да се влезе във война срещу монополите,