Last news in Fakti

14 Март, 2012 09:53 9 655 8

За скритите факти по случая "Мирослава" /Обновена/

  • перник-
  • мирослава-
  • откуп-
  • елеонора николова

Останаха ли още скрити факти около смъртта на Мирослава от Перник? Отговор потърси рубриката "Гореща точка" по TV 7 от Елеонора Николова, сестра на убитата тийнейджърка от Перник. Според пресата, вчера Борислав Чолев е казал, че е бил готов да плати целия откуп. Той е споделил това пред алтернативната комисия в парламента, която разследва случая "Мирослава".

Не знам как да тълкувам това изказване. Отвличането на Мирослава беше на 7 ноември, а на 8 ноември похитителите се свързаха с мен. Органите на реда ме питаха какво правим ако се стигне до искане на откуп, а аз казах, че трябва да говоря с Борислав. Той ми каза, че няма никакво намерение да плаща откуп, защото можело след това да отвлекат него, брат му или майка му и той нямал намерение всеки месец да плаща откупи. С тези си думи Елеонора категорично обори твърдението на бившия си приятел. Похитителите са й поискали 250 хил. евро откуп.

Не мисля, че сестра ми е била отвлечена с цел откуп. Целта е била убийство. Защо, не знам, изказа съмненията си Елеонора. По думите й на на Стойчо му е било пределно ясно, че тя винаги ще иска доказателства, че сестра й е жива. Стойчо е бил на ясно, че тя (Мирослава) ще го познае само по движенията, добави Елеонора.

Реакцията на Борислав ме изненадва. Той беше в много добри отношения със сестра ми. Най-много ме втрещи, че той не дойде на погребението, обясни Елеонора Николова. Тя потвърди, че семейството на Борислав са познати като стар комунистически род. Винаги са си мислели, че са една класа над останалите, каза още Елеонора.

Имало е някакво писмо, получено в дома на майката на Борислав, в което е ставало въпрос за някакви пари. За това писмо разбрах, след като откриха тялото на сестра ми и полицията ме попита за него. Не знам дали в писмото въобще е споменато името на Мирослава, обясни Елеонора.

Тя няма представа защо и кога са прекратени отношенията им с Борислав.
Неговите вещи все още са у дома. Чухме се веднъж и ми каза, че нищо не знам, а той трябва да се спасява, добави Елеонора Николова.

Подозренията й са, че има и други замесени в убийството. Теорията, че Стойчо Стоев-Чочо е слабо интелигентен е лудост. Той беше много интелигентен. Всичко каквото е казал на полицаите го е измислил много добре, твърди Елеонора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станимир Стоянов

    5 0 Отговор
    Горкото дете. дано намерят убиеца.
  • 2 истина

    3 1 Отговор
    толкова ли не ви е ясно че въпросния борислав е искал да бъде с малката ,но просто е нямало начин и затова е поръчал всичко.Има такива психопати че не може да бъде...
  • 3 да

    3 1 Отговор
    да и аз мисля така
  • 4 ВИП АМГ

    2 0 Отговор
    dano vinovnite da izgniat v zatvora
  • 5 teo

    1 0 Отговор
    нещо червената партия се замесе в случая,а на мен от БКП-БСП отдавна ми е писнало!
  • 6 гост

    2 0 Отговор
    този, който знаеше кой е убиеца, полицаите го убиха
  • 7 иво

    2 0 Отговор
    Явно има замесени ченгета,жалко за детето.
  • 8 The Bear

    0 0 Отговор
    Поредният театър... Един беше надеждата да се разкрие всичко, и те полицаите си го самоубиха, за да не разкрие шефовете им .... престпна мрежа, октопод и т.н. - жалко че сме само пионки на тази голяма дъска...